Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звезди забрана лиценцирања играча!

Поред избацивања из Европе, осипања тима, Црвену звезду сустижу нови проблеми. Овога пута, наш клуб се суочава са забраном лиценцирања играча за предстојевћу сезону!

Наиме, наш клуб се нашао међу 15 суперлигаша и прволигаша којима је забрањено да региструје играче за предстојећу сезону, док не измире своје дугове. Одлуку је донела Дисциплинска комисија, којом је председавао Слободан Пајовић.

Проблеми се ређају један за другим. Идемо даље…

Повезане вести

9 comments

Luka јун 13, 2014 at 01:27

Dobro, ovo je sasvim očekivano. FSS pokušava suspenzijom da se opere pred UEFOM jer i njima sledi kazna. Dozvolili su nam registraciju igrača u polusezoni i dali licencu za Evropu, a morali su u oba slučaja da nas suspenduju, i to je više nego jasno po papirima koje smo mi sami predočili UEFI (istina, ponešto smo i nevešto pokušali da sakrijemo i slažemo).

Reply
volecu te dok ne umrem! јун 12, 2014 at 00:13

i da odes u ligu petu, o tebi ja cu pricati svetu!!!! ZVEZDA JE ZIVOT, SVE DRUGO SU SITNICE!!!

Reply
samo posteno јун 11, 2014 at 22:19

bolje nisu ni zasluzili ! u 4tu ligu pa iz pocetka ! volim zvezdu al dokazali su da je partizan bolja firma . kad je mogao rendzers,milanjuve mozemo i mi !

Reply
Monako јун 11, 2014 at 20:15

Imamo mi odlicne klince u podmladku,pustimo ih da igraju i za razliku od mnogih koji su dosli ,zalutali u Zvezdu oni ce da grizu i igraju.Setimo se samo u poslednjih 5,6,7 godina ko je sve bio u timu a nije zasluzio ni na stadion da udje.
Iskreno za ovo mi i nije krivo NAJZAD CE ZVEZDINA DECA DA IGRAJU U SVOM TIMU .

Reply
dusan јун 11, 2014 at 21:32

mnogoi od tih koji na stadion nisu zasluzili da udju su zvezdina deca. mi jednog jedinog ozbiljnog igraca nismo izbacili godinama. ono malo poluigraca sto smo napravili su brze bolje uzeli neku kintu u bazelu, cukarickom i da ne pricam gde sve ne. kakva zvezdina deca? ko? kovacevic, krneta, lazic? pa to je smehotresna olimpijada. ovo je verovatno zavrsetak agonije koja traje od 1992. godine i nestanka onih para od prodaje zlatne generacije. od tada partizan ima 16 titula a zvezda sedam. od tada se obecavaju kule i gradovi a krade se sakom i kapom, dovode se svoji igraci i na njima zaradjuje par desetina hiljada evra. zvezda propada, a mi pevamo dzajicu, nesposobnom lopovu i hohstapleru. ne zelim da se lukic vrati, ali zamislite vreme u kome se on borio da odrzi zvezdu – grobarska vlast, tole u punoj snazi. pa kako bi ovi deg*nerici koji su sada u upravi u tom periodu preziveli? pa oni sa vlascu koja nam je bila naklonjena uzimaju titulu sa jednim bodom prednosti u odnosu na najgori nk partizan u poslednjih 10 godina. dosta je bilo.

Reply
ivan јун 11, 2014 at 19:27

Pa koga da licenciramo,kad nam svi odose…tuga.

Reply
otpisani101 јун 11, 2014 at 19:26

iskren da budem,bio sam protiv lukica…ova uprava je delovala na papiru kao skup velikih strucnjaka koji ce spasiti crvenu zvezdu…setimo se stojadinovic ce dovoditi na pozajmici b igrace barselone,dzajic je sposobna legenda koja ima kup sampiona,ugled i veze po celom svetu,kokeza blizak vucicu,toncev kokezi,covic finansijski carobnjak koji je spasio kk…i sva ta prica za malu decu nije trajala ni nedelju dana…poceo sam da budem protiv ove uprave odmah kada su ostavili za trenera malog murinja,jer on je zaboga talentovan mladi trener…ubrzo su poceli da se dele po rodbinskim,prijateljskim i ko zna kavim jos vezama…poceli su svadje,prljav ves, i svaki dan uvseljavali dnevnu stampu gasicima,cilinsecima,dovodili fudbalere na dodjem ti i casnu rec i jedva nekako osvojismo titulu…titula je bila i jedina sansa ove uprave da produzi svoj zivot,i to u kvalifikacijama za ligu sampiona…i jedinu sansu za spas,ova uprava je svojim ne radom,ne znanjem,javaslukom,nesposobnosti i nejjedinstvu -propustila…sada je dosla u pitanje i licenca za nasu prvu ligu…pojedini krive ninkovica,zasto nece i sledece sezone da igra za dz…i zasto bi pomagao nesposobne ljude koji nisu u stanju da nadju 800 000 evra,koji su pogazili rec,koji prvi put u istoriji izgubili licencu za evropu,koji kako stoje stvari tesko ce dobiti i nasu…ova uprava je godinu i po dana u zvezdi i jos uvek je kriv lukic,a oni su novi…dosli su da budu bolji od lukica,bili su isti,ako ne i gori…luka milunovic odrzao rec,a uprava koja ga sklonila na najprljaviji nacin…to su cinjenice za -uprava napolje,i to sto pre…

Reply
Teks Viler јун 11, 2014 at 18:41

Zanima me da li je gospodin Toncev,bivsi savetnik premijera,sada savetnik sefa diplomatije?

Reply
czsd јун 11, 2014 at 18:31

bravo sve bolje od boljeg!!!!!!!!! ne mogu da verujem

Reply

Leave a Comment