Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоКлупска дешавањаНајновијеТрансфери

Прлаиновић у Про Реку

Капитен ватерполо клуба Црвена звезда и један од најбољих ватерполиста света, Андрија Прлаиновић, наредне сезоне неће играти за Црвену  звезду.

Како МЦЗ незванично сазнаје, након две шампионске сезоне у црвено-белом, Прлаиновић ће каријеру наставити у италијанском Про Реку. Уговор ће бити потписан на 2+1 године.

Андрија је данас за наш сајт потврдио ову информацију, тако да дилеме више нема.

Прле хвала ти на свему! Срећно!

Повезане вести

5 comments

Luka јун 13, 2014 at 01:43

Sve što je lepo, kratko traje. LEN nas je ojadio izbacivanjem iz LŠ, mada pitanje je da li bismo i bez toga potrajali, imajući u vidu situaciju u SD. Ako ništa drugo, imaćemo i u vaterpolu čega lepog da se sećamo.

Reply
Iznogud јун 12, 2014 at 00:51

Ovoga sam se i plasio. Ode Vapenski, sada i Prlainovic. Budzet pola miliona a SDCZ ne moze da ga obezbedi, za momke koji su bili sila. Bilo je prelepo dok je trajalo. Srecno Prle

Reply
mix јун 11, 2014 at 18:13

Hvala majstore za sve i srecno!!!

Reply
cz јун 11, 2014 at 17:47

Ko zadnji izadje nek ugasi svijetlo,relano!

Vaterpolo nam je najjaci sport i sila smo u njemu ali ocigledno se ne radi nista da svi ti ljudi igraju u srpskim klubovima,raspad sistema je na samo u Zvezdi vec svim klubovima,ove dve godine su bile najbolje u nasoj istoriji i zahvaljujem se svima koji su dosli a nazalost vise se nece ponoviti,mozda i hoce ali…Jako tuzni trenutci za sve nas prvo raspad u FK a sada i u VK sta reci nego HVALA KAPITENU NA SVEMU ovo je bio jedini sport kojeg sam sa lakocom i uzivanjem gledao.

Reply
milenko јун 11, 2014 at 17:29

Srecno majstore, idi uzmi jos neki evro pa se vrati na neku funkciju u Zvezdi

Reply

Leave a Comment