Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаФудбал

Мрђа: „Не могу више“

Након Милијаша и Нинковића а излазним вратима Маракане је и наш најбољи нападач, Драган Мрђа.

„Најискреније сам рекао да више не могу овако и стојим иза тога. Трпели смо годину дана, не само ја, него сви ми, нешто што не би нико и даље не могу. Ко може њему свака част. Став нам је заједнички да цела екипа не може више да функционише овако. Казна сигурно додатно утиче. Не знам како би се све ово одвијало да имамо право да играмо, вуче те Лига шампиона… Стварно мислим да имамо групу играча способну да се, ако не у Лигу шампиона, пласира у Лигу Европе. У годинама сам, тако да је ово последња прилика да опет одем у иностранство“, рекао је Мрђа а објављује Моцартспорт.

Искусни нападач очекује да ће са клубом пронаћи најбоље решење.

„Глупо је рећи да ја сада уцењујем… Мислим да су у Звезди свесни и мојих година и ситуације, обавићу разговор са људима из клуба како бисмо пронашли најбоље решење и за мене и за њих.“

Повезане вести

7 comments

Darn јун 11, 2014 at 01:23

Koga zabole možeš li ti više ili ne možeš, Mrđa – eto ti groblje pa idi kod njih, ionako si hteo nego te prevariše ovi naši.

Reply
Mirko CZ јун 9, 2014 at 20:21

Mrdja,igrac koji je pre dolaska u Zvezdu bio tesko povredjen i onakav tesko da bi nasao dobar klub…koliko je on valjao Zvezdi toliko je i Zvezda valjala njemu,sad moze da trazi dobar ugovor isto tako i Pecnik,izgubljeni igraci koji su se pronasli u Zvezdi i oziveli karijere.

Reply
mariachi јун 9, 2014 at 15:37

Sjebani smo nacisto…

Reply
rocko јун 9, 2014 at 14:30

sta je tu je,ne treba kriviti igrace koji su ostavljali srce na terenu,treba vratiti zvezdu zvezdasima,jasno napraviti granicu izmedju navijaca,navijajte braco,i strucnog staba,bez uplitanja navijaca i navijackih grupa u politiku koju vodi uprava,nesto se ne secam da navijaci uticu na rad u M.U-R.M.-AT.M,INTER,MILAN i da ne nabrajam,iz ove koze se nemoze,izmedju ostalog i zahvaljujuci FSS,sada je trenutak da se izvrsi smena generacija,da se mladi ubace u vatru i da se kale u prvenstvu,ako je to moguce,obzirom kakvo nam je prvenstvo,svim koji su osvojili titulu,a hoce da idu ne treba zameriti,srecan vam put i hvala na svemu sto ste ucinili,zvezda je institucija,i mora se privatizovati kako bi se znalo ko kosi a ko vodu nosi,bez glupih fraza i patetike balkanike o brendu,te zvezda je vec privatizovana,ko je gazda?,te moramo ovo te ono,zaboravite to sto ste radili u politici,zvezda je nesto dugo i ne samo zvezda nego i ostali klubovi,ali izgleda da to nekome ne odgovara,i jos nesto ima u zvezdi mladih igraca,ali su mame i tate stari i moraju izleciti bolesne ambicije preko dece,pa ce mesetari-menadzeri sve pokusati da,ako neko bude hteo da podmaldi zvezdu,sprece ,po meni dobru ideju, z v e z d a

Reply
MILAN KG јун 9, 2014 at 13:27

Sad kad nam je tesko svi beze na povrsinu su izasli petokolonasi zele da nam zabiju mac u srce pisu o kazni fifa izbacivanju gasenju… sada kad je najteze trebamo pokazati ko smo i sta smo ne dozvolimo da klub nestane!!!!!

Reply
DEJAN BG јун 9, 2014 at 14:00

Nisu bas svi oni koje je zvezda i trener zapostavili oni su sad uz zvezdu!!!
podrska njima i da igraju mladi a ovi nek sad uzmu pare napolju!!!!!!!!!!!!

Reply
Душан јун 9, 2014 at 12:59

Свака част на головима, али не би их ни постигао толико да ниси био толико себичан. Себичнијег нисам видео одавно. Дошао си након повреде оба колена, тотално ван форме, неспреман да одигра цео меч, уигравао се и трудио да будеш најболји стрелац како би се што боље продао. Поникао си у Звезди, када си играо за Војводину певао си погрдне песме на рачун наше Звезде, чак си био и близу преласка у оближњи обор једном, а сада када си вратио некадашњз форму након годину дана рехабилитације у Звезди желиш да побегнеш на најгори начин. Нема шта да ти је глупо што уцењујеш, то што ти се дугује за плату ћеш наплатити сигурно, данас или за годину – две, није ни битно. Али остаје чињеница да ћеш те паре, и то не мале, наплатити а да ћеш из Звезде отићи без обештећења.
Црвена Звезда – рехабилитациони центар.

Reply

Leave a Comment