Moja Crvena Zvezda
КошаркаРепрезентација

Ђорђевић објавио шири списак за СП, на њему тројица кошаркаша Звезде

Селектор кошаркашке репрезентације Србије, Александар Ђорђевић је објавио шири списак кандидата на које рачуна за време припрема за Светско првенство које се игра у Шпанији (30. август – 14. септембар).

На списку се налази укупно 29 кандидата, а утисак је да је селектор позвао тренутно наше најбоље играче, као и неке младе снаге на које ће се вероватно рачунати у будућем периоду. Међу кандидатима се налазе и тројица првотимаца Црвене звезде, а то су: Рашко Катић, Бобан Марјановић и Лука Митровић.

Цео списак изгледа овако:

Милош Теодосић (ЦСКА), Стефан Марковић (Банвит), Немања Недовић (Голден стејт), Василије Мицић (Мега визура), Стефан Јовић (Раднички Крагујевац), Ненад Миљеновић (Мега визура), Миленко Тепић (Партизан НИС), Стефан Пено (Барселона), Богдан Богдановић (Партизан НИС), Немања Крстић (Мега визура), Владимир Мицов (ЦСКА), Владимир Лучић (Валенсија), Никола Калинић (Раднички Крагујевац), Немања Дангубић (Мега визура), Немања Бјелица (Фенербахче), Новица Величковић (Мега визура), Зоран Ерцег (Галатасарај), Душко Савановић (Анадолу Ефес), Стефан Бирчевић (Раднички Крагујевац), Лука Митровић (Црвена звезда Телеком), Милан Мачван (Галатасарај), Ненад Крстић (ЦСКА), Огњен Кузмић (Голден стејт), Бобан Марјановић (Црвена звезда Телеком), Владимир Штимац (Уникаха), Дејан Кравић (Тексас Тек), Никола Милутинов (Партизан НИС), Рашко Катић (Црвена звезда Телеком), Мирослав Радуљица (Милвоки бакс).

Повезане вести

2 comments

Luka јун 6, 2014 at 20:34

Tri Zvezdaša na širem spisku, ali teško da će ijedan videti svetsko prvenstvo. Zato bi mogla dva bivša – Nedović i Bjelica. Videćemo kako je to Đorđević zamislio, ali predstoji mu jako težak posao. Velikih igrača više nemamo, valja praviti tim iznova i zacrtati skromne ciljeve.

Reply
dexy122 јун 6, 2014 at 20:05

Da malo zaboravim na sve ovo sa FK-om. Iako je Djordjevic Partizanovac, polazem velike nade u njega i mislim da cemo po imenima imati sasvim dobar tim na SP. Sad da on pokaze svoje trenersko umece i da ih uklopi. Mislim da ce Bobi zablistati. Srecno u svakom slucaju celoj ekipi.

Reply

Leave a Comment