Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Нинковић: Тужан дан за клуб, ово вероватно значи распад екипе!

Након одлуке УЕФА да Црвена звезда буде избачена из евро-такмичења за сезону 2014/15, поставља се логично питање – шта и како даље. Исто питање поставља и Милош Нинковић, али не назире одговор. Мада, он је можда и логичан…

„Дошао сам код председника Драгана Џајића да попричамо о стању у клубу, а овде ме је дочекала непријатна вест. Ништа горе није могло да се деси. После толико година да освојимо титулу, а да не одемо у Европу. Након прелепих годину дана, ово оставља горак утисак, није морало овако да се заврши. Ово је најтужнији дан за све нас у клубу, али и за навијаче. Као што је пре две недеље био најсрећнији када смо узели титулу. Нисам веровао да ће ово да се деси. Ово највероватније значи и распад екипе. Нисам дефинитивно одлучио шта ћу са собом и шта даље. Тужно је да ће се оваква група фудбалера и људи вероватно распасти. Нисам причао са управом у вези исплате играча.“

Повезане вести

19 comments

joda023 јун 7, 2014 at 12:12

pa zar nije bilo rečeno da se neće raspadati ako budemo izbačeni iz evrope, da to nije presudno?

Reply
mb87 јун 7, 2014 at 00:29

Kada tesko je, kad je lose i kada ti ne ide, tebe ce nasa pesma voditi do pobede!!!

Na muci se poznaju junaci, Ninkovic za predsednika (makar i kad okaci kopacke o klin).

Reply
boban јун 6, 2014 at 20:57

aasdasd,

..da , uzeo Zvezdu sa 16 miliona duga , a posle dve i po godine kad je odlazio dug je bio preko 50 miliona ! j.bo te on !

Reply
Dejan јун 6, 2014 at 20:39

Ma uprava napolje i kraj ! I Ono gvno od coveka Tole svi pod hitno u zatvor !

Reply
josif јун 6, 2014 at 20:30

Ovo sto se desilo je katastrofa i bilo bi ilozorno komentarisati odluku UEFA koja je konacna.Samo zekim da pitam sada one klosare tipa Mijailovica i komp. gde ce sada igrati i od koga ce traziti pare?Idite sada igrajte u Mordoviju u Astanu u Shafhauzen p—e jedne zinule za pare.Trazite sada pare koje vam niko nece dati jer ce sada Zvezda u beton ligu kao Rendzers pa ce svi dugovi da budu izbrisani.Pozz.MKD

Reply
NemanjaSRB јун 6, 2014 at 20:40

E kad vidim ovakav komentar moram da odgovorim. Covece jel znas ti da je taj Dzoni klosr kupovao lopte za trening, jel znas da su se dog.oni da kupuju frizider, hranu, sampone..sami igraci…i takvo je jedinstvo bilo uzivanje gedati.
A tb klosar kriv..jel je tb jasno da su svi igrci zajedno svi su podrzali Dzonija?
Mislis da posle ovakve sezone kod nas neko od njih nece naci klub..u teskoj si zabluti druze.
Ako ti mislis da je Dzoni kriv i igraci onda smo otisli u pm..

Reply
Denis јун 7, 2014 at 00:57

Kada vidim komentare tipa ovog josifovog, kontam kako mozda bolje nismo ni zasluzili. Idi covece leci se ako ti nije prekasno.

Reply
dusan јун 6, 2014 at 19:38

realno mi evropu ne igramo od valtera zenge. tada smo poslednji put igrali, a sve posle toga je bilo zali boze. mislim da necemo ni primetiti izostanak velikih utakmica poput onih sa cernomorecom, slovanom, i raznim drugim velicinama. i da se ne zanosimo – sve i da je ostala ova ekipa na okupu, i da prime plate, i da prodju ozbiljne pripreme unakazio bi nas vec neko u trecem kolu kvalifikacija. nece biti da se ekipa raspada zbog neigranja evrope, vec zbog toga sto nema para. ja ovu upravu ne podnosim, ali ni mnogo bolji od njih ne bi mogli da izadju na kraj sa dugom od 50 ili 60 miliona – koliko god da isti iznosi. igranje evropskih utakmica je revijalnog karaktera. mnogo je po meni vaznije pitanje da li mi mozemo da se spremimo za takmicarske utakmice ili ne, ko ce biti u timu, itd. mi igramo za titulu prvaka srbije. to nam je maksimum i relanost i na to treba da se fokusiramo.

Reply
Delije Zvecan јун 6, 2014 at 19:21

A posle ovoga nam najverovatnije sledi i stecaj , para nema nece ih ni biti , a tek sad u ovoj situaciji od para nema nista , ceo tim ce da ode , a sledece sezone bicemo u rangu nekih slabijih timova , bice dobro ako se i za opstanak ne budemo borili .. Da li treba ovolika sila da nestane ? Da li su to zasluzili ovi navijaci , najjbolji navijaci u evropi i svetu? Pitanje je samo sta ce sledece da nas zadesi , svi se nadamo da krene na bolje , ali i sami vidimo da samo tonemo dublje i dublje … Sve je ovo mozda i glupo sto pisem , ali ima dosta istine u ovome ..

Reply
NemanjaSRB јун 6, 2014 at 20:14

Zvezda zivece dok ima navijace uz nju, dok ne crknu dusmani koji je mrze.
Nece se klub ugasiti sigurno ali bice ova godina otreznjenja da se postavi klub kako treba i polako korak po korak bez nekih velikih obecanja pa koliko da nam treba neka treba, sve dok ne postanemo ozbiljan klub.
..jer kako je receno..nase drustvo nije Srem, Javor nego Real, Mancester..docekacu i to valjda pa onda da umrem na miru.

Reply
Estrella Roja јун 6, 2014 at 19:18

Fotografija je legla samo tako 😥 .
Budimo iskreni prema sebi,sa postojećom atmosferom u klubu ne bismo prošli ni kvalifikacije za Ligu Evrope.Bilo je pitanje da li će 3 godine biti kazna za netransparentno poslovanje kluba,ili pak nešto blaža.Ne bih preporučio žalbu u svakom slučaju.
Pre nego što krenu priče o zloj UEFI,osvrnimo se na probleme u našem klubu..probleme koji znače da status quo(životarenje uz partijske ljude na čelu kluba) više nije održiv.
Sad je vreme da se preseče i donesu neke krucijalne odluke o transformaciji kluba.To bi pitanje trebalo da bude jedno od primarnih za Vladu Srbije(ma koliko imali bitnijih prioriteta oko posledica prirodne katastrofe u zemlji),jer broj navijača i značaj Zvezde za državu i društvo prevazilazi eventualne kalkulacije i prolongiranje rešenja.
To znači da bukvalno svi participanti u našem propadanju treba da se nose…što dalje iz Zvezde.Politički komesari,Džaja(neosporna igračka legenda,ali bruka od funkcionera) sa svojim šurakom,,Čović..ma svi.Prelazno rešenje,telo, do konačnog transformisanja kluba treba da bude u rukama potcenjenih legendi iz šampionskog tima Zvezde:Jugović,Pančev,Dejo,Dika,Robi etc,njima bar veruje većina zvezdaša,znamo da nemaju neke skrivene namere osim Zvezdinog oporavka.

Ne smemo,mi navijači,da se upuštamo u rat struja,gde su i fudbaleri upali…kompletna čistka svih struktura jedino što ima svrhu.Ako i za dve-tri godine budemo govorili o dugu od 50 miliona evra,onda nismo bolje ni zaslužili od toga,čak bi i gašenje bilo manje lošija opcija.

Reply
MILAN KG јун 6, 2014 at 19:05

sda ce svi da pobegnu neka idu nek je sa srecom ostace samo pravi zvezdasi!!!!! nesmemo da klonemo duhom bratco cigani svim silama napasti titulu poruka za sve dusmane koji likuju zbog izbacivanja dusmani umrite ZVEZDA JE ZIVOT!!!!!!!!!!

Reply
aasdasd јун 6, 2014 at 19:01

тај лукић који је „крив“ је преузео клуба са најевићим дуговима пред банкрот када нико није хтео ликић је највећи кривац зато што постоји још ФК Црвена Звезда тако да немој да причаш глупости

Reply
Teks Viler ponovo ceka titulu јун 6, 2014 at 19:00

Nije rat niti zemljotres!Kakav tuzan dan,sta usli bi kao u LS?Ovo je znak da Kokeza,portparol Nikola DZomba Mijailovic,rezervni portparol Nikolovski,Toncev,Zecevic,Dzajic,ekonom,trener i tetkica treba da odu(hvala za titulu)i da dodju neki drugi i krenu iznova.A da,umro je drug Tito ako neki nisu culi.I pazite,bicemo prvaci ponovo,zapamtite!

Reply
Denis јун 7, 2014 at 01:01

Ti si definitivno poremecen, Jbo te STOJADINOVIC, ne mozes prezaliti njegov odlazak pa prozivas Mijailovica. Sta je Mijailovic kriv, sto je izneo u javnost nesto sto kriju vec godinama. HVALA DZONI ZA TITULU I ZA ISKRENOST PREMA NAVIJACIMA, a ti Teks idi u barsu kod 101 pa se sa njim zabavljaj, a Zvezdu ostavi nama koji je iskreno volimo i koji znamo da razlikujemo one koji su nepotrebni klubu poput Stojadinovica, Zecevica, Tonceva, od ljudi koji su pomogli i koji iskreno vole klub tipa: Dzoni, Nine…

Reply
Wild Wild јун 7, 2014 at 03:20

Pa vidiš valjda, čovek je pobrojao svu bagru osim Stojadinovića i Čovića. Slučajno? Ne bih rekao…

Reply
Teks Viler ponovo ceka titulu јун 7, 2014 at 07:28

Stojadinovic vise nije u klubu, Covic da ima ovlascenja ne bi bilo sve bas ovako…

Reply
cz јун 6, 2014 at 18:56

Nije vjerovatno vec sigurno,ionako su zalbe stizale sa svih strana a ovo ce staviti tacku na sve.Zahvaljujemo se tebi i igracima sto ste vratili titulu,ali izgleda nije mnogo pomogla mnogo je neozbiljnosti bilo svih ovih godina u Zvezdi tj medju ljudima koji je vode tako je i sada,ovo je nasa realnost i pomirimo se sa njom.Samo se nadam da ce uspjeti prodati nekoga tacnije sve koji ne zele da budu tu sledece sezone,ne mogu reci ne zele,ali koji bi da igraju u boljim uslovima a ne da nas tuze i ostadosmo bez prebijene pare.

Reply
krvavi zvezdas-DE јун 6, 2014 at 18:56

pa naravno..mozda se i nebi desilo da nisu Dzoni,Mrdja,Milijas kukali za pare….ne branim ovu upravu al oni su najmanje krivi….najveci krivac je Lukic

Reply

Leave a Comment