Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Милуновић: Растанак је неминован, вратићу се једног дана!

Лука Милуновић, момак који ће овог лета дефинитивно напустити Црвену звезду, своју верност према клубу показао је много пута. У изјави за MOZZART Sport, он је говорио о ономе што му се дешавало у протекла два месеца, када је суспендован и није био у конкуренцији за тим.

„Да сам хтео, могао сам да тужим клуб и прошлог лета и сад на зиму и да одем са чистим папирима. Али нисам јер сам желео пошто-пото да освојимо ту титулу. Било како, одлуку клуба да ми забрани да играм у последња два месеца поштујем, али исто тако идем мирне главе. Са Купом код Просинечког и овом сада титулом за појасом. Такође, мислим да сам са играчке и људске стране испао максимално коректан. Чак ни све ово што ми се дешавало у протекла два месеца није ме натерало да тужим клуб. И нисам љут. Захвалан сам Звезди као клубу на свему што ми је дала. Надам се да ћу се једног дана опет вратити, баш као Ненад Милијаш, и опет освајати титуле у омиљеном дресу.“

Говорио је и о свом будућем клубу. Конкретно, Спортинг из Лисабона му је најближи.

„Јесте, били су неки преговори у вези са тим. Причао сам са неким људима, али мање-више знам колико и ви. Чекам до краја недеље да видимо шта ће бити. Има још пар понуда неких клубова из других земаља, али за сада је најконкретнији био Спортинг.“

Повезане вести

8 comments

Darko јун 5, 2014 at 13:21

Sve najbolje, Luka, sine.

Reply
Luka јун 5, 2014 at 00:48

Imenjače, sve najbolje ti želim. Pokazao si da si čovek od reči i istinski Zvezdaš. Žao mi je što si imao posla sa neljudima u upravi, idi negde gde će te ceniti. Srećno.

Reply
mariachi јун 4, 2014 at 23:06

Srecno Milune! Pa da se vratis i da osvajamo titule!

Reply
Denis јун 4, 2014 at 22:26

Mnogo mi se na svidjaju ljudi koji rade u Zvezdi. I iz ovog primera se vidi da igrace ne tretiraju kao ljude. Luka je ispao vise nego korektan, decko je Zvezdas do koske i sramno je to kako su se ophodili prema njemu, ali nije on jedini prema kome su se i ova i prethodne uprave ophodile kako ne treba. Samo sebe gledaju, jbe se njima vecini za Zvezdom (naravno mislim na upravu)

Reply
Apac јун 4, 2014 at 21:27

Sve najbolje,pamtimo tvoj gol u derbi kupu 🙂

Reply
Никола јун 4, 2014 at 18:24

Кућо, желим ти сву срећу у каријери, да се одвалиш од пара итд….Видимо се ускоро!

Reply
БруталноРеалан јун 4, 2014 at 18:15

И треба да идеш, превише си искрен и поштен за ово “планинарење“. Не треба много ни да жалиш, није ово више наша Звезда. Срећно људино!

Reply
Teks Viler јун 4, 2014 at 17:47

Da si nam ziv i zdrav dobri Luka!

Reply

Leave a Comment