Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Фудбалери Звезде жестоко се обратили секретару Зечевићу!

Страсти на Маракани се не смирују! Након изјава Милијаша, Мрђе и Мијаиловића, комплетан тим се обратио јавности, након неких информација које су објављене у протеклом периоду.

Писмо које се брзо раширило у домаћој јавности преносимо у целости. Писмо је потписао „Такмичарски тим ФК Црвена звезда за сезону 2013/14“, а поред тога, потписано је 25 фудбалера.

„Драги господине Зечевићу, директно се обраћамо Вама, због лажне информације коју сте изнели у једном спортском дневнику. Уједно, пошто смо се без обзира на бројне проблеме, претходних дана захвалили на свему и председнику и потпредседницима клуба, желимо на овај начин да споменемо и Ваше заслуге за ову титулу.

За разлику од Вас, ми се нећемо сакривати иза текстова у медијима, већ се именом и презименом Вама обраћамо са неколико питања:

1. Зашто до данашњег дана Нејц Печник није ‘резидент’ у држави Србији и то Вашим ‘умећем’?

2. По завршетку прве полусезоне, у клуб је стигло тачно 302 хиљаде евра за плате и уговоре играча. Нама је уплаћено 84 хиљаде евра, где је опстатак новца?

3. Како сте новац уплатили Нејцу Печнику, који није ‘резидент’ у Србији?

4. Како и зашто сте организовали припреме у Порторожу без куповине авионских карата и лопти и зашто је на крају те исте карте куповао један од нас, Никола Мијаиловић, који је касније куповао и фудбалске лопте којима се игра такмичење у Јелен Суперлиги Србије?

5. Зашто сте се оглушили о молбу тренера Стојановића да се један део припрема током зиме одради у Турској, уз образложење да је клаузула да морамо у Словенију, то јест у Терме Чатеж? Верујемо да Вам податак да смо већи део припрема одрадили на вештачкој трави не значи ништа, јер нисте били играч.

6. Зашто заслуге за добијање претходне лиценце приписујете себи, када сви у клубу знају да смо за прибављање исте, контактима са бившим играчима клуба и онима којима клуб дугује новац, све урадили сами? Ви најбоље знате да смо личним контактима и пријатељствима са тим људима успели да смањујемо део тих дуговања или да их репрограмирамо. Вама се нису ни јављали на телефон, па нисте ни могли то да обавите.

7. Где сте и како погрешили са лиценцирањем нашег саиграча Цилиншека у зимском прелазном року?

8. Зашто смо дошли у проблем са издавањем овогодишње лиценце, јер сте у намери да покажете како сте важни, део новца који је био намењен за издавање лиценце, уплатили на друге стране и касније се хвалили по стадиону, иако су то била средства руске компаније ‘Газпром’?

9. Разумемо Ваш стрес и бригу, па и потребу да често одлазите на масаже у нашу свлачионицу, толико, да смо често чекали ред због Вас.

10. Када већ тако олако баратате са туђим платама и тако их олако објављујете у јавноти, зашто не кажете да сте изузетак у Управном одбору клуба који ради на волонтерској бази и да имате редовна примања од 190 хиљада динара (у ту суму не убрајамо огромне количине вискија на дневној бази због претрпљеног стреса)?

11. Верујемо да многима у клубу чињеница да смо први на табели и да би могли да играмо квалификације за евротакмичења представља додатни стрес, јер би све било много лакше да смо такмичење завршили на четвртом или седмом месту. Тада лиценца не би ни представљала проблем.

Овако, надамо се да Ви као инжењер, угледни привредник и руководилац од имена и презимена, можете да пронађете начин да почнете да помажете клубу, почев од тога да нећете давати лажне информације.

Све ове информације смо чували за себе, гледајући интересе клуба, који је на првом месту. Остали на ‘Маракани’ или не, остаћемо упамћени по нечему, Ви за сада по ничему. У нади да нећете више дезинформисати јавност и да ћемо заједнички и што пре решити све проблеме који муче наш клуб, спортски Вас поздрављамо.

П.С. Упозоравамо Вас и да не покушавате наредних дана да поново дезинформишете јавност и показујете неки папир на коме пише да сте одређену суму новца уплатили на рачун Нејца Печника. Тај новац није његова плата и Ви најбоље знате шта сте одобрили тим поводом на УО клуба.“

Повезане вести

19 comments

Божа јун 6, 2014 at 11:25

Или си лав или ниси. Или си способан да донесеш лову у клуб или ниси. Колико год да волим, ценим и поштујем Џају али не могу да га разумем да доводи шурака да буде генсек. Ако је тачно бар пола од овога што играчи кажу ( а неверујем да није) онда ме још више чуди да га Џаја држи. Нисам видео, а Бога ми, ни чуо ни једну позитивну ствар да је Зечевић урадио у Звезди. Ако Џаја овај напад на Зечевића доживљава као напад да њега, онда и он да се покупи да оде из Звезеде.

Reply
otpisani101 јун 5, 2014 at 20:02

nije proslo ni 5 dana od titule,nismo je gotovo ni proslavili, i vec po starom…ne smemo vise ni vesti o zvezdi da citamo , jer je sve u fudbalskoj zvezdi crno,da crnje ne moze biti…dno dna ne postoji,jer bi ga odavno dotakli…vesti,obavestenja,saopstenja i razne izjave po medijima ,koje su toliko konfuzne i stete klubu,da niko ne zna ko je ko u klubu…i da je zvezda normalan klub,svi zajedno bi seli i unutar kluba pokusali da rese problem…za mene iskreno-ko obezbezbedi novac za evropu i plate fudbalera,znaci da je najbolji u grupi nesposobne uprave i on je presednik kluba…sve ostalo je prazna prica i zamajavanje navijaca zvezde…odavno je jasno da je dzajic daleka proslost crvene zvezde i da i on i njegov rodjak zecevic ,zvezdi ne mogu da donesu ni jedan jedini dinar…ako taj sto obezbedi novac, zove se kokeza ili toncev ili kurta ili murta,potpuno je nebitno,bitna je liga sampiona i plate fudbalera…ciji je novac,taj ima i vlast…

Reply
dejo јун 5, 2014 at 12:14

Hocemo da Covic uzme za ruku Dzajica i otidju zajedno kod Vucica pa da on dovede Sejika Bin Zajeda ili drugog sejika i PRIVATIZUJE se nasa Crvena Zvezda a da na mjestu sportskog direktora dodje Piksi Stojkovic a da se ova sadasnja citava uprava Crvene Zvezde povuce jer jedini je to spas za nasu Crvenu Zvezdu a sve drugo znaci da ce se postepeno ugasit nasa Crvena Zvezda i ne samo to da nece nikad vise igrat Evropu :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: 👿 👿 ❗ ❗

Reply
Lazaris јун 5, 2014 at 09:27

Džonija za predsednika!

Reply
mariachi јун 4, 2014 at 23:30

“ (у ту суму не убрајамо огромне количине вискија на дневној бази због претрпљеног стреса)? “
Sigurno pije Dzonija a ne Dzeka ! 😆 😆 😆 😆

Reply
mariachi јун 4, 2014 at 23:15

Skupstina kluba mora da preuzme klub! Verujem da u skupstini kluba ima sposobnih i postenih! Dosta nam je vlast odredjivala ko je glavni! Kao sto mozete da vidite uprava nije ni za K. Dug stoji cak i raste, Nedaj boze da ostanemo bez evrope, Igraci vise para dali u klub nego sto su dobili, Uprava je otima oko porcenata itd itd. UPRAVA NAPOLJE! UPRAVA NAPOLJE! UPRAVA NAPOLJE! Surak cepa viski i masira se po ceo dan a pioniri i kadeti traze zrno pasulja u corbi kada jedu u klubu! PODRSKA IGRACIMA I SLAVISI !!

Reply
Iznogud јун 4, 2014 at 23:23

Sada igraci trebaju bezrezervnu podrsku. Gde ima da igrac kupuje lopte. Ako je ovo istina, a verujem da jeste, nemam reci.

Reply
mariachi јун 4, 2014 at 23:27

Tuga brate! Maksimalna podrska ekipi!

Reply
Denis јун 4, 2014 at 22:35

Jos jednom podrska igracima i svaka cast na jedinstvu i slozi koja vlada medju njima. Ovakva sloga definitivno dugo nije bila medju igracima. Svi oni koji kazu da igraci nisu trebali ovako da istupe nije u pravu. Cutali su godinama i sada imamo dug 50 miliona. Morao je jednom neko da progovori, sta se radi u klubu, daleko od ociju javnosti. Jos jednom bezrezervna podrska igracima.

Reply
zoki јун 4, 2014 at 21:55

Krajnje je vreme da se zecevic najuri zasta on prima tolike pare ,ako dzajic nece da se sura najuri onda treba i njemu da se zahvali i da iskoristimo to jedinstvo ovih sjajnih fudbalera i jos boljih ljudi apsolutno su u pravu za sve sto su izjavili i uradili da titula dodje na Marakanu,pozivam delije da pomognu da zeka ode sto pre. 😈

Reply
Luka јун 4, 2014 at 21:48

Ovo jeste još jedna bruka za klub, ali je u neku ruku i dobro – nakon ovakvih brutalnih prozivki, Zečević ili autori ovog obraćanja će morati otići iz kluba. Neka se bar nešto raščisti.

Reply
Sladajac јун 4, 2014 at 19:52

Коментар: Konacno igraci pucaju pravo u metu (zecevic) Dzajic, borba za vlast tek pocinje!!!…

Reply
MILAN KG јун 4, 2014 at 21:49

ovo je pocetak kraja Dzaje i suraka videces nece oni jos dugo biti u Zvezdi.

Reply
Mississauga јун 4, 2014 at 19:48

PUNA PODRSKA IGRACIMA !!! STO SE TICE ZECEVICA , IMAMO PROBLEMA SA NJIM OD KADA JE DOSAO. A DZAJA , KAO DA JE „SLEP“ !? I NE MOZE NEKO KO OBEZBEDJUJE NOVAC DA SE NISTA NE PITA , PA MAKAR TO BIO I KOKEZA. DZAJA BI DA POSTAVLJA „SVOJE“ A NEKO DRUGI DA „PLACA“, PAZI BOGATI…

Reply
Млован јун 4, 2014 at 18:01

Мени као навијачу црвене Звезде, смучили сте се сви… И играчи и управа…
Знајте добро, нисте ви само Звезда. Звезда су они људи који су играли и прославили клуб много пре вас, Звезда су они људи који су градили стадион, Звезда су најмање половина овог измученог народа… Све ово и још много друо су Звезда, више него ви…. И више је њихова Звезда него ваша
Размислите мало о овоме, срам вас било….

Reply
Zajebano јун 4, 2014 at 17:47

Moramo da se privatizujemo inace ce razni Zecevici, Kokeze, Janko, Marko da nam se grebu o klub a da nista ne rade… Ovu titulu su igraci uzeli na misice ali ne mogu oni i da obezbedjuju novac umesto da se odmore i spreme za evropu… Drago mi je da su bar oni slozni

Reply
Ryber Palunko јун 4, 2014 at 17:36

Onaj ko je doveo ovo strašilo, nek’ ga uzme za ruku i pravac vrata, pa neka je sto puta naša legenda. Zbog ovakvih likova se i nalazimo u ovom jendeku iz kog sumnjam da ima izlaza. Ne samo mi, već i država. To su vam ti prokleti kadrovi za sve i svašta, koji su uvijek tu, a sem spletki ne znaju apsolutno ništa.
Jbt, igrač kupuje karte i lopte, a debili uskaču preko ograde (na nagovor ovakvih sličnih Zečeviću) i razbijaju im automobile!? Ipak, igrači od šampona (kako su ih isti nazival, mileći da je duhovitu) posatdoše šampioni, a stoka ostade stoka. Šta ti je život!?

Reply
neco-peco јун 4, 2014 at 17:34

ovo nikako nije dobro i nije mi drago i sramota je za klub. Ali mislim da igraci moraju da preuzmu inicijativu i oni su tac na vagi i bitno je d a se nesto prelomi i da neko preuzme vlast! Mislim da iza ovoga stoji Kokeza al isto mislim da je Zecevic se zakacio sa svima i da njie neka jaka karika u klubu i da ga samo Dzajic drzi da bude tu gdje jeste! Cak me je iziritirala izjava da nismo mali mokri lug! A sta jesmo? Ne znam koliko je Pecnik primio para al znam da su u svlacionici jedinstveni i to je jedina pozitivna stvar u svemu ovome i to mi daje nadu da ako se izbore za ovo sto hoce da nece biti previse tumbanja u sastavu! Ne treba zataskavati nego nek neko pobjedi vise a ja sam na strani igraca jer su oni bolji dio kluba!

Reply
MILAN KG јун 4, 2014 at 17:26

To je Dzajino kadrovsko resenje doveo svog suraka nadasm se da je ovo uvod u smenu genseka sto ne i presednika dzaja po meni treba da bude dozivotni pocasni presednik nema on logistiku kao 91 druga su vremena on nije u stanju da obezbedi novac,sponzore…

Reply

Leave a Comment