Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоНајновије

Ватерполисткиње поклекле у трећем мечу, данас имају меч лопту за титулу

Ватерполисткиње Црвене звезде поражене су у трећој утакмици финалне серије плеј-офа на гостовању против Сенте резултатом 4:8. Сента је тако смањила на 1:2 у победама, а црвено-беле ће прву прилику да стигну до прве шампионске титуле у првој сезони постојања клуба имати већ данас на базену Ташмајдан. Меч почиње у 17 часова и 45 минута.

Сента је као првопласирани тим у лигашком делу шампионата имала предност домаћег терена у финалу, али је Звезда већ у првом сусрету направила брејк победом од 11:10, да би затим и у Београду славила са убедљивих 13:6, трећи меч је требало да буде одигран знатно раније, али су поплаве у Србији и ванредно стање утицале да непланирана пауза потраје, па је Сента трећу утакмицу на свом терену решила у своју корист. Најефикаснија на мечу била је ватерполисткиња црвено-белих Јована Пантовић са три постигнута гола.

Сента – Црвена звезда 8:4

Сента: Михор, Рудич 1, Бенак, Бурањ, Ленђел, Кинчеш, 2, Велез, Киш 1, Жамбор 2, Тот, Патаки 2, Јухас.

Црвена звезда: Александровић, Миловановић, Пантовић 1, Илић, Ћоровић, Дујовић 3, Симић, Мандић, Ђорђевић, Марковић, Николић, Јаковљевић, Вујовић.

Црвена звезда има шансу да данашњом победом стигне до историјске прве шампионске титуле, а то би у случају тријумфа уједно значило да у ватерполу освоји све трофеје, јер су изабранице Милоша Брадића већ тријумфовале у Купу, а ватерполисти су освојили и Првенство и Куп (наравно и Суперкуп Европе), тако да би Звезда у том случају била освајач свих сениорских трофеја у српском ватерполу у сезони 2013/14.

Сента је врло озбиљан ривал и девојкама неће бити лако да стигну до победе, али уз помоћ навијача и велике подршке са трибина биће им знатно лакше да стигну до циља, а то је дупла круна.

Идемо заједно, подршка за ватерполисткиње и освајање новог трофеја !

Недеља, 1. јун 2014. године, 17:45 часова, базен Ташмајдан

 

Повезане вести

2 comments

zvk crvena zvezda јун 1, 2014 at 22:57

Zvezda je novi sampion….savladala je sentu na domacem bazenu sa 13 : 8

Reply
matic dejan јун 1, 2014 at 21:47

dali bi neko mogao da mi kaze rezultat c zvezda : senta koja se danas igrala u bg za titulu

Reply

Leave a Comment