Moja Crvena Zvezda
ВажноФудбал

Три играча Звезде у идеалном тиму Суперлиге

У избору за најбоље играче Јелен Суперлиге по ибору тренера нашла су се три фудбалера Црвене звезде, и то Никола Мијаиловић, Дарко Лазовић и Драган Мрђа.

У идеалном тиму осим наше тројке су Милан Лукач, Мирослав Вулићевић и Никола Дринчић из Партизана, из Војводине Срђан Бабић, Немања Радоја, Мијат Гаћиновић, Богдан Планић из ОФК Београда и Александар Пешић из Јагодине.

Награду за најбољег стријелца је однијео Драган Мрђа, са постигнутих 19 голова.

 

 

Повезане вести

4 comments

MaRe Delija мај 31, 2014 at 13:06

Od najveceg ugovora u istoriji sporta na ovim prostorima nismo dobijali pare jer satro nismo uspeli da budemo prvi, sad kad smo sampioni, opet ih nesto koci, pa dokle bre vise braco Rusi??? Draze bi mi bilo da na dresu pise „Pink“ Mitrovic nas ne bi ovoliko zavlacio za pare. Gde je ta najavljivana transparentnost, hocu da vidim gde su te pare najveceg ugovora u istoriji sporta na ovim prostorima i kako od njega ne moze da se iskamci dovoljno para za evro licencu koja je najosnovnija stvar, a dalekobilo dovodjenje kvalitetnih pojacanja. AKO NE DOBIJEMO LICENCU SA GASPROMOM TGREBA ODMAH ZAVRSITI SARADNJU,JER OD NJIM PARA NEMA!!!

Reply
Čiča мај 31, 2014 at 10:29

Apsolutno se slažem sa tobom. Milijaš je morao imati mesta u jedanaest najboljih. Proleće je odigrao odlično. Evo i na Mozzarsportu je rangiran kao četvrti igrač šampionata (Mrđa prvi, Pečnik drugi).

Reply
Sladajac мај 30, 2014 at 21:30

Коментар: Kakav kapiten?, tu je mesto Drincica trebao biti Milinkovic -Savic i umesto Gacinovica Cavric iz OFK -a ostalo ok.!!!…

Reply
Iznogud мај 30, 2014 at 20:54

Po meni bezvredan izbor jer ako tu nema naseg kapitena koji je prvi asistent lige i strelac 8 golova od kojih su mnogi direktno odlucili tok utakmice, to dovoljno govori. Stoji da je prvi deo bio mnogo losiji nego u nastavku, ali je zato ovaj prolecni deo izdominirao i jedan od najboljih igraca lige u prolecnom delu.

Reply

Leave a Comment