Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Учинак Звездаша на позајмицама – Звездаши без учинка, Михајловић и Маринковић испали у нижи ранг

Спуштена је завеса на још један шампионат Србије у фудбалу. У Суперлиги и Првој лиги се водила велика борба за опстанак и попуну Суперлиге. Играчи Црвене звезде који су позајмљени другим клубовима ни у последњем колу нису имали запажен учинак.

Суперлига

Слобода – Вождовац 0:1

Највеће изненађење првенства је испадање Ужичана у Прву лигу Србије. Слободи је за бараж био потребан бод, али их је Вождовац директно избацио у нижи ранг. Стефан Михајловић је одиграо цео меч, имао један добар покушај на почетку меча, али није успео да сачува Слободу у елити. На другој страни, Никола Караклајић је коначно био стартер, зарадио је жути картон и замењен је у надокнади времена.

Слобода је као последњепласирани тим на табели напустила Суперлигу и наредну сезону провеśће у Првој лиги, док је Вождовац првенство завршио на 7.месту, у повратничкој сезони.

Рад – Спартак 2:1

У још једном дуелу, који је одлучивао о опстанку, Рад је на Бањици савладао Спартак и обезбедио бараж дуел против Металца из Горњег Милановца, захваљући победи Вождовца у Ужицу. Голман Марко Тркуља је био на клупи, док је Дарко Лазић завршио своју позајмицу у Суботици и није био у протоколу.

Спартак је сезону завршио на 12.месту.

Раднички Ниш – Нови Пазар 2:0

У Нишу, Раднички и Нови Пазар нису ништа одлучивали. Петар Ђуричковић је добио мало већу минутажу, на терен је ушао у 56.минуту.

Раднички је сезону завршио на 6.месту.

Прва лига Србије

Синђелић – Смедерево 4:3

Смедерево је нови српсколигаш. За две сезоне, Смедеревци су испали два ранга ниже. Ако можемо за неког да кажемо да је сам себе избацио, онда је то Смедерево. Неколико пута су губили бодове у последњим секундама мечева, а у невероватном мечу и у великој борби за опстанак, Смедерево је до 75.минута водило 3:0 у Београду, а онда изгубило 4:3 и испало у српску лигу, а Синђелић сачувао статус. Марко Маринковић је одиграо цео меч за Смедерево.

Смедерево је сезону завршило на последњем месту и следеће сезоне наступаће у регионалној лиги, група исток.

Слога ПМ – Радник 1:1

Петровчани су ремизирали са гостима из Сурдулице, а Никола Ђорђевић није био у протоколу.

Слога је сезону завршила на 6.месту.

БСК Борча – Долина 1:0

Борчани су се борили за опстанак до скора, а онда везали неколико узастопних победа и дошли до врха. Никола Стојковић је био стартер и замењен је у 56.минуту, док Милан Јокић и Стефан Чикић нису били у протоколу.

БСК је сезону завршио на 5.месту.

Мечеви последњег кола у Црној Гори се играју за викенд. Ово је било наше последње издање за ову сезону. У зависности од позајмица, од августа смо поново са вама. Наредних дана имаћете прилике да видите резиме учинка фудбалера на позајмицама и изјаве појединаца.

Док свуда грми около, поздрав од екипе портала Моја Црвена звезда.

Повезане вести

5 comments

zoxx мај 31, 2014 at 22:46

Od svih igraca na pozajmici vrede lazic, marinkovic jokic mihajlovic i ahcin. djurickovic je igrac koji moze da igra prvu ligu srbije isto kao i cikic stojkovic trkulja djordjevic. Nadam se da ce luka mitrovic decko koji je tri puta operisao koleno i koji je bio bolji igrac u omladinskoj skoli od vukana savicevica konacno uspeti da se oporavi i pokaze da je vredan zvezdinog dresa i da je on mozda novi piksi ninkovic ili stankovic. Uz njega najvise ocekujem od brajovica vukasina jovanovica dusana zivkovica grujica stojanovica stankovica cvetkovica zukanovica jovica i nemanje ivanovica!!! Nadam se da ce oni biti novi vidici stankovici matici lazovici ninkovici i da cemo ako ostanu 3 godine na okupu sigurno igrati ligu sampiona !!!

Reply
ta јун 2, 2014 at 11:54

hahahaha Znas li sta je predsjenik Grblja rekao Ahcinu ? Znas li ti dje je uopste Marakana , vjeruj mi Ahcin je prevara od igraca , veze nema , gledao sam ga , ne zasluzuje dres Grblja , a ne Zvezde .Pozdrav

Reply
neko мај 31, 2014 at 19:41

GK Predrag Rajkovic
RB Marko Petkovic
LB Nikola Mijailovic
CB Savo Pavicevic
CB Bogdan Planic
DM Aleksandar Kovacevic
CM Milos Ninkovic
RM Aleksandar Cavric
LM Nejc Pecnik
CF Dragan Mrdja
CF Luka Jovic

Reply
To je taj мај 31, 2014 at 22:43

Nije realno, Mrdja ide , a i Pecnik po svemu sudeci

Reply
Denis мај 31, 2014 at 17:40

Od svih ovih sto su bili na pozajmicama nema ni od koga sta ocekivati, mozda, ali mozda Mihajlovic, Lazic i Ahcin, a ostalo ili raspustiti ili prodati posto-poto, jer ako u ovim klubovima nisu se mogli nametnuti, sta ima da traze u Zvezdi.

Reply

Leave a Comment