Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Лука Јовић за МЦЗ: Предиван осећај!

Звездин суперталентовани вундеркинд, Лука Јовић, је после само три минута на свом дебију постигао погодак за црвено-беле у Новом Саду. За МЦЗ је изнео своје прве утиске после меча.

Све честитке на сјајном дебију, Лука.

– Хвала пуно.

Фантастичан деби, први утисци?

– Свакако да је предиван осећај, ово сам чекао годинама, поготово јер сам ушао 15 минута пред крај и постигао тај изједначујући гол.  Осећај је невероватан, дебитовати пред оволиким бројем наших навијача.

Да ли задовољан наступом?

– Задовољан сам, али може увек боље. Погрешио сам пар пасова, али све у свему, задовољан сам.

Коначно си корак ближе првом тиму.

– Ја се искрено надам. Надам се да је ово била добра партија која се свидела навијачима.

Очекујеш позив за припреме?

– Надам се најискреније. То би за мене било остварење највећих снова. Очекујем и стварно бих био пресрећан.

Повезане вести

22 comments

marko мај 30, 2014 at 17:48

Postovani zvezdasi braco delije slazem sa vama u svemu sto ste rekli u vezi pojacanja Jovic ce biti nas kapitalac cvrsto verujem da Zvezda moze da uzme ogromen pare za njega ali sto se tice Evrope prvo treba da dobijemo licencu ali nadam se da hocemo posto igrami kvalfikacije za LS pocinjemo od 2 kola gde ce nam pasti neke budale koje moramo da urnisemo kao Ventspils onda dolazi 3 kolo gde su sve jaki protivnici od koji ne smemo da se uplasimo zato moramo da napravimo dosta jak tim koji ce dogurati do plej ofa gde cak ako ispadnemo idemo direktno u LE a plasman u LS bi nam donela 10 000 000 evra plus TV prava reklame sta bi znacilo da bi nas klub krenuo u konsolidaciju ali mi kao navijaci moramo da pomognemo nasem klub da pocne da smanjuje dug od 60 000 000 evra svaki navijac da uplati po 10 evra 50 000 navijaca puta 10 to je 5 000 000 evra barem ce dug da se smanji ako bi krenuli u akciji spasavanja naseg klub i da svako uplati po 10 dug zvezde bi bio znatno manji

Reply
MILAN KG мај 29, 2014 at 13:21

nebo sever,

ja sam za tijaga vec dugo jr u srbiji moze da uzme nas pasos i da se vodi kao domaci igrac nista nam ne znacii titula ako se rasturi ceo tim od evrope nema nista ne smeju svi da odu.

Reply
MILAN KG мај 29, 2014 at 13:17

samo napred

Reply
MILAN KG мај 29, 2014 at 13:16

Sladajac,

ne m,ogu sivi od jednom da igraju rezultat je na prvom mestu ne mozemo mmi sad u startnoj postavi da imamo 7 omladinaca.

Reply
Nenad Balovic мај 29, 2014 at 11:51

Sava,

Slazem se ali nemoj da zaboravis stoperski tandem …Prodacemo krnetu vratice se Marinkovic ,Lazic ali u omladinskom pogonu ima bolih ..Ako Marinkovic ne moze da igra u Smederevu sta ce kod nas ?? Nije los ovaj Planic iz OFK-A ali imamo mi Vukasina Jovanovica na koga bi se trebalo ozbiljno racunati. I Cavrica dovesti obavezno… milinkovic-savic je dobar veoma ,a primetio sam i onog lika levog beka Vojvodine ne znam kako se zove 🙂 .. Trebamo da guramo klince i ja se slazem 🙂 ..Da ostane ili Nine ili Milijas … Lukovic iz Rada,Cirkovic,Urosevic, i onako ce u 2 ligu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

Reply
Apac мај 29, 2014 at 02:34

U sustini se slazem sa svima vama,sto se tice pojacanja,naravno Jovic startna,samo me zanima da li mozemo dovesti Oumarua? Ide iz Blegije groblje je bilo zainteresovano,a on je uvek bio nama priklonjeniji i plus smo sada mi sampioni…bilo bi dobro dovesti ga.

Reply
Sladajac мај 28, 2014 at 22:51

Коментар: Luka je veliki talenat ali treba trener da ima petlju da pruzi tim biserima sansu Ilicic, Brajovic, Jovanovic, Stojanovic, Ristic, Rangelov, Grujic i ostali ali avaj ovaj gradi tim na 30+ Cilinsek evo kaze da bi doveo Pekarica a Babic, Planic,Evropa ce se otimati za njih!!!…

Reply
Sava мај 28, 2014 at 21:47

Svaka cast malom Jovicu ,gol na debiju sa nepunih 17 godina.Sada bih se malo osvrnuo i na prelazni rok posto je zavrsena sezona.Golman-Naravno Rajkovic kao neprikosnoveni broj 1,levi bekovi-tu neka ostane Dzoni i ja bih tu prodao,ako se moze uopste prodati Nenadica i ubacio mladog talentovanog Milosa Brajovica u vatru,desni bekovi-vtu bi ja sacuvao Petkovica jer cemo kasni9je daleko vise zaraditi na njemu i gurnuo bih nekog klinca,u veznom redu tu bi bilo dovoljno bilo da ostane samo jedan od dvojice iskusnih(Ninkovic i Milijas)tu bi onda imali i Acu tenka jos ce se vratiti i Karaklajic sa pozajmice i neka ostane Gogic,a ako ne onda bih gurnuo supertalentovanog Grujica,bilo bi dobro kada bi ostao Pecnik,Savicevic sigurno ostaje,a posto ce najverovatnije Laza biti prodat ja bih tu doveo Cavrica i u spicu napada najverovatnije ce Mrdja otici kao i Dauda,ali ja bih tu doveo Pesica iz Jagodine,Ostavio Miluna i gurnuo Mihajlovica i Jovica,naravno i prodao Kasalicu.To je moje misljenje.Pozdrav!

Reply
Sava мај 28, 2014 at 21:53

Odmah da se ispravim zaboravi sam stopere. 😀 Tu bih ostavio Pavicevica i doveo Luneta.To je to!

Reply
Sladajac мај 28, 2014 at 23:19

U vecini se slazem sa tobom samo zaboravio si da je Pesic iz Jagodine uveliko Tuluzov igrac 1.000000€!!!…

Reply
pera мај 29, 2014 at 15:58

Nebitno druže ja mislim da ima kvalitetnijih igrača kod nas što reče Petrović onomad mali Savićević bi sigurno bio starter u OFK i nije pogrešio. Ne može se sve kupiti a prodati takodje. Dobro bi bilo za klub da se dovede Luković pošto sam mišljenja da će svi stariji igrači sada dobiti ponude i red je da ostvare svoje možda poslednje inostrane angažmane. Kad je tako onda treba napraviti plan popunjavanja mesta koja su ovi držali Milijaša bi mogao da zameni mali Grujić koji ima ideju malo je stasao ove sezone i u paru sa Acom bi bio dobar izbor, Jokić, tu je i Gogić koji uvek zadovolji. Levog beka ako Džoni ode mora popuniti ozbiljan bek jer je Nenadić dobar dečko ali treba nam stameniji igrač tu je i Lazić. Desnog beka moramo dovesti kao i dva kvalitetna mlada halfa.Nineta menja Savičević a ja bih dodao i Luku Milunovića jer je on odličan tehničar i motivator tima. Desno dovesti Čavrića jer Darko ide a vratiti Mihajlovića kući i dati mu šansu da u paru sa Čavrićem i Rakićem odigra sezonu. Dakle desni vezni je problem, čovek koji trči i razmišlja možda neko od ove dece iz OFK. Stvar odabira Džajića a ja se nadam i umešnosti Pante koji mislim da sigurno seda u fotelju sportskog direktora. Džaja bi trebao da polako sprema Dekija Stankovića da ga nasledi kad stabilizuje klub. Moramo zainteresovati bivše igrače da su uvek na usluzi klubu a bogami i neke privoleti da krenu sa trenerskim poslom jer napraviti karijeru u Zvezdi pa u inostranstvu ne može svako i samo iskustvo je dovoljno da se ima šta klincima pokazati. Klub može da napreduje samo kroz forsiranje mladih igrača ali i kroz iskusne igrače tamo gde je kostur tima a to je da u svakoj liniji tima ima podjednako i jednih i drugih. Luka Jović bi morao dobijati šanse i opet bi napad bio najjači deo tima.

Reply
nebo sever мај 28, 2014 at 21:09

Dragi Zvezdasi posto je sezona zavrsena imam neke svoje ideje za prelazni rok ,kada bi ja bi sportski direktor,krenimo do golmana Rajkovic neprikosnoven,levi bek zna se Dzoni kojim verujem da ce ostati,njegova zamena,vratiti Karaklajica iz Vozdovca koji moze da igra beka,desni bek Petkovic jer mislim da ce ostati ipak,zamena neki klinac na primer Jaksic,idemo sredina ili Milijas ili Ninkovic odlaze,meni iskreno za Zvezdinu igru je bitniji Milijas ,dovesti Regana koji bi nas kostao oko 300 000 i verovatno 20 posto do prodaje,isto dovesti Tiaga Galvao koji je sad Slobodan igrac ,nista ne bismo izgubili samo bismo dobili strasan tehnicar,posto Pecnik verovatno odlazi za milionce verujem,tu bez razmisljanja ideaalna i ne skupa zamena je Alivodic decko je zmaj,nebi nas puno kosta mislim da mu ugovor istice ili za 6 meseci nisam siguran,ali ajde da kazemo obestecenje 200 000hiljada,Lzovic ide 100 posto Cavric dolazi oko 250 000 hiljada ,sjajan jak brz igrac solidne tehnike mlad ,mozda cak i bolji bude od Lazovica koga kao igraca obozavam ,zelim musve najbolje,Dauda,Kasalica i Milunovic odlaze nadam se da cce Mrdja ostati ipak,tu bi samo vratio Mihajlovica za pozajmice,prikljucio bi naravno novog Panceva mislim na Jovica,i vratio bi crnog brata Abubakara Oumarua,koji sam cuo da ce dobiti raskid ugovora ,znaci dosao bi dzabe ,a da zaboravio odbranu tu idu sigurno Kelhar hvala mu na svemu,Martinovic veliko razocarenje i naravno nesrecnik Krneta,ocekujem da Lukovic dodje mada nisam siguran verovatno ce biti natezanja oko plate i videce se koliki je Zvezdas ,ili je ostao mali grobar jos uvek ,posto je kao klinac navijao za njih ,vratio bi isto Lazica i eventualno bi doveo Planic iz Ofk,neznam dali se slazete sa mojim misljenjem…isto verujem da bismo zaradili prodajama oko 5 000 000 miliona evra a pojacanja ne bi nas kostala vise od 700 000 hiljada,jedan i po Onjilo sto bi se reklo…

Reply
marko мај 28, 2014 at 20:52

dzajo napravi mocan vezni red do godine i ovog bisera sto vise u igru da reseta mreze za 3,4 godine uz titule moze se prodati za 10ak miliona..dzajo samo pametno..

Reply
Teks Viler мај 28, 2014 at 20:27

Napokon,Savicevic,Jovic.Rajkovic,Lazic,Mihajlovic…..Nasa deca.

Reply
NemanjaSRB мај 28, 2014 at 22:52

Pa Vukasin Jovanovic i Stojanovic koji su bili na klupama danas, dodamo povredjenog Grujica kojeg ja izuzetno…Konacno nasa skola.

Reply
milic мај 28, 2014 at 20:23

Bravo Luka ej gdeli je Jankovic dal on daje golove u nekoj trecoj ligi, ili gdeli je uopste on zna li neko

Reply
ds мај 28, 2014 at 20:10

Moramo mu pruziti priliku,na svakoj utakmici sledece sezone odredjena minutaza jer sjecate se da je i tada Vukan blistao,ne moze biti oslonac jos ali cuvati se mora kao kap na dlanu i raditi sa njim jer je vrhunski igrac.Nadam se da ce Zvezda pruziti sansu mladim igracima,bar cetvoricu spremiti i naravno drzati ih par godina dok ne postanu standardni u prvih 11,s obzirom kakve smo do sada situacije imali sa nasom djecom bojim se da ce i njih lako ispustiti,jer pazite svaki tim dise zahvaljujuci omladinskoj skoli a mi ne,pa sjetimo se i Spajica,titule donjeti i dug prepoloviti mogu samo oni,a ne neki od 40 god. koji se vuku na terenu i koje nigdje prodati ne mozes.SVAKA CAST NA GOLU!

Reply
Sinisa Brcko мај 28, 2014 at 19:41

Kakva smirenost, u stilu iskusnog golgetera prijem grudima i lagano pored golmana, odusevljen sam Lukom…nadam se da ce dugo ostati u Zvezdi! Sve pohvale i za Rajkovica…

Reply
Marko Voždovac мај 28, 2014 at 19:31

Samo da nas Bog pogleda i da imamo dobru sredinu koja će malog hraniti, biće čudo…

Reply
milenko мај 28, 2014 at 19:31

Cestitam Luka i nadam se da je ovo samo pocetak u crveno belom dresu. Najmlađi si strelac u istoriji ajde da za 3 godine budes i najskuplji igrac u istoriji NAPRED ZVEZDO

Reply
zvezdas мај 28, 2014 at 19:23

mali odma moze da krene mnogo vise da igra od naredne sezone,vidi se da zna jednostavno 😀 dobili smo dva igraca na duze staze u ovom mecu i bar imamo dve brige manje a u buducnosti mozemo i lepo da zaradimo na njemu i rajku ali prvo da oni nas u naredne bar 3 godine obraduju trofejima i nadamo se evropom 😀

Reply

Leave a Comment