Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатФудбал

Реми за крај, Јовићу три минута довољна за гол!

Фудбалери Црвене звезде су у Новом Саду спустили  завесу на ову сезону у којој су узели титулу након шест година поста. Резултат на „Карађорђу“ је био 3:3.

У првом полувремену је Звезда контролисала игру, али је Војводина имала боље прилике за гол. Ипак, у 45. минуту Ракић је одлично искористио центаршут и главом донео вођство Звезди. На старту другог полувремена је Војводина брзо дошла до изједначења и преокрета. Ракић је поново поравнао резултат након добре акције по десној страни, али већ у следећем нападу Луковић матира Рајковића. Коначан резултат је поставио Лука Јовић, само три минута након уласка у игру, сјајном и хладнокрвном реакцијом.

Текстуелни пренос утакмице сте могли да пратите на нашем сајту.

Војводина : Жакула – Живковић, Пекарић, Новаковић, Настић –  Попара, Полетановић, Иванић – Пушкарић, Аливодић – Веселиновић.

Црвена звезда : Рајковић – Павићевић, Келхар, Крнета, Ненадић – Гогић, Милијаш, Нинковић, Савићевић – Оњило, Ракић.

6. минут: Иванић шутира, Рајковићу испада лопта, а Веселиновић се нашао у офсајд позицији.

12. минут: први покушај фудбалера Звезде, Савићевић је шутирао са 20 метара, а лопта одлази метар поред десне стативе.

17. минут: опасан покушај Пушкарића,Рајковић феноменално реагује ногом.

28. минут: након успаванке на „Карађорђу“, Милијаш је добио добру повратну лопту од Оњила, распалио по њој са неких 25 метара, али је поново лопта прохујала поред десне стативе гола Жакуле.

38. минут: Аливодић је натрчао на лопту са десне стране, у трку захватио главом, али лопта одлази далеко од гола Рајковића.

41. минут: поново шутира Аливодић, сада ногом са ивице казненог простора, али одлично се извио млади Рајковић и сјајном парадом избацио лопту у корнер.

42. минут: Аливодић центрира са десне стране, а Пекарић потпуно сам у петерцу шутира поред гола.

45. минут: ГООООООООООООЛ! Павићевић је центрирао са десне стране, право на главу Ракића који је послао лопту под пречку гола Жакуле који је био немоћан.

Ово је био и последњи детаљ у првом полувремену вредан помена. Већи део меча је Звезда имала лопту  у поседу, али је Војводина имала можда конкретније шансе за гол, нарочито у финишу.

Друго полувреме:

48. минут: Гол за Војводину! Аливодић је добио одличну лопту у простор, Келхар је испао, а лопта је дошла до усамљеног Веселиновића који лако матира Рајковића.

51. минут: поново пролази Аливодић по десној страни, а Келхар сада правовремено интервенише и шаље лопту у корнер испред Веселиновића.

53. минут: Гол за Војводину! Поново су прошли домаћи по десној страни, тачније Веселиновић, упослио Пушкарића који је лако матирао Рајковића.

57. минут: први покушај Црвене звезде, Милијаш поново из даљине, али високо преко гола одлази лопта.

58. минут: Савићевић је натрчао на добијену лопту, али још једном лопта одлази преко гола.

60. минут: још један одбитак за играче Црвене звезде, овог пута је Ненадић шутирао, али опет непрецизно.

62. минут: ГОООООООООООООЛ! Ракић! Одлична акција по десној страни, Савићевић је упослио Оњила, а он из прве вратио лопту Ракићу који је лако савладао Жакулу!

64. минут: Гол за Војводину! Попара одлично шутира са 20 метара, лопта је ишла уза саму стативу, Рајковић је био потпуно немоћан.

65. минут: Контра напад Војводине, Аливодић шутира право у Рајковића.

68. минут: Оњило центрира са десног краја шеснаестерца, Нинковић туче главом, али сјајно брани Жакула.

69. минут: Милијаш са десне стране покушава да превари голмана, али лопта још једном одлази преко гола.

73. минут: прва измена у Црвеној звезди. Млади Лука Јовић улази уместо Оњила.

76. минут: ГООООООООООООЛ! Сјајан лоб пас је послао у простор Нинковић, а млади Јовић само 3 минута након уласка у игру сјајно реагује и матира Жакулу! Браво Лука!

82. минут: Павићевић и Крнета су се сударили на ивици казненог, Луковић је дошао до лопте, шутирао искоса са леве стране, али је Рајковић одбранио шут.

87. минут: друга измена у Црвеној звезди. Мијаиловић мења Ракића.

90. минут: Милијаш је лепо прошао кроз средину, али слабо шутира.

90. минут: још један покушај Јовића. Добио је лопту у простор, покушао да лобује голмана, али је испред гола интервенисао Пекарић.

92. минут: трећа измена у Црвеној звезди. Из игре излази повређени Савићевић, а улази Мигел Араухо.

Крај утакмице.

 

Повезане вести

15 comments

Божа мај 29, 2014 at 08:55

Колико смо ми имали лошу одбрану у јесењем делу када нам је овај Оњило дао два гола. :facepalm:

Reply
Звезда шампион! мај 28, 2014 at 23:12

„У првом полувремену је Звезда контролисала игру, али је Војводина имала боље прилике за гол“-будите реални цело прво полувреме је Воша контролисала игру.
Оњило је најгори нападач у историји Црвене звезде и убедљиво највећа грешка коју смо направили ове сезоне.Не могу да верујем да Крнета игра десног бека поред живог Арауха.
Свака част Јовићу ❗

Reply
Звезда шампион! мај 29, 2014 at 13:05

…и Ракићу исто свака част заборавио сам јуче да га похвалим.

Reply
Zarko мај 28, 2014 at 21:53

A Rakic? Covek je dobar igrac, izasao iz povrede, i gantujem da ce biti mitraljez u napadu, samo mu treba dati vremena da se oslobodi. Covek ima iskustva i zna lopte.

Reply
Vulo delija мај 28, 2014 at 21:24

Posle gola Jovica nema srecnijeg od mene…Zvezda ima BUDUCNOST ,samo ponavljam ne sme da se ponovi isto kao i sa Jankovicem,ali smatram da uprava ovaj put zna sta radi. Jos jednom cestitke na tituli Stojanovicu svaka cast rekao sam ko posle toliko godina uzme titulu sigurno zaslusuje moje veliko postovanje, a on je to bez dvoumljenja zaslusio. Bravo ZVEZDO!!!

Reply
Coa мај 28, 2014 at 20:38

Pod jedan, Stojanovicu ne trebaju 5 izmena , kad on ne zna ni 2 da izvrsi pre 70 minuta. Covek ceka da neko padne i povredi se pa onda vrsi izmene.
Pod dva, Krneta koji odlazi, istekao ugovor, OPERISAN OD LOPTE, o centarsutu ni da ne govorim , igra desnog beka, a mladi kapiten perua kome je to primarna pozicija i koji je buducnost kluba SEDI NA KLUPI.
Pod tri, Savicevic ni pod razno ne moze da igra ovo sto je danas igrao, decko igra Milijasevu poziciju i nadam se da ce on sledece sezone zauzeti to mesto jer ima mnogo mesta za napredak kod njega,
Nije mi jasno sto nije barem jednog od omladinaca stavio na stopera, ali ajde. Nenadic je potvrdio da nije ni za rezervu na beku. I ne znam zasto kritikujete Onjila, on ima jako dobre predispozicije i samo mu treba kontinuitet i onakve situacije kao danas ce resavati ko od sale. Pozzz, napred Zvezdo

Reply
Neko мај 28, 2014 at 20:49

Toliko si gluposti izneo da je to strasno,uzas

Reply
vesko мај 28, 2014 at 21:07

to sto Krneti istice ugovor ne znaci da nece potpisati novi.Odigrao je sasvim solidno s obzirom da nije igrao celu polusezonu zbog teske povrede o kojoj se malo zna.Za sve druge koje si naveo si se tako nalupetarao da je to strasno,svi treba da dobiju sansu,sve je gotovo,titula je nasa i ne treba tako da vredjas igrace.Pretpostavljam da si ti neki vrsni poznavalac fudbala kad sebi dajes za pravo da ostavljas ovakve komentare

Reply
Coa мај 28, 2014 at 22:38

Da ti nije mozda Krneta brat od tetke ? :facepalm:
Onjila ste velicali kad nas je napunio, nije Dzaja lud sto ga je doveo, zna on znanje bolje od nas sigurno

Reply
gavra мај 28, 2014 at 18:07

Majstor,

to ne bi bilo lose, meni se cini da je on i poceo kao bek, aj nek mu je sa srecom u svakom slucaju

Reply
Mani мај 28, 2014 at 17:50

Kako me nervira ovaj som Onjilo, katastrofa od igraca!!! Odmah na poluvremenu malog Jovica umesto njega. A voleo bi da vidim i Vukasina Jovanovica i Arauha.

Reply
Majstor мај 28, 2014 at 17:49

Onjilo idominiro 😆

Reply
saada deliajaa мај 28, 2014 at 17:49

ja nmg da verujem da smo mi platili ovog onjila 450 hiljada i procente od sl. prodaje.. Pa bolje kubik drva da su kupuili,on covek ne zna ni loptu da vodi

Reply
Majstor мај 28, 2014 at 17:48

gavra,

Meni se cini da ga Slavisa oce da igra desnog beka sljedece sezone pa da ga isproba malo

Reply
gavra мај 28, 2014 at 17:26

Krneta super igra na poziciji beka, bas mi je drago zbog tog decka

Reply

Leave a Comment