Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатДруги пишуНајновијеФудбал

Бајковић: „Идем, има бољи од мене!“

Голман Црвене звезде није крио одушевљење поводом освајања толико чекане шампионске титуле, а најавио је и одлазак из клуба након 11 година. Изјаву Бајковића пренео је портал „Мондо“, у наставку можете прочитати комплетан текст:

Идем, има бољи од мене“, рекао је голман Црвене звезде: „Можда не по срцу, али по квалитету… Ту су Весић, Рајковић, омладинац Манојловић„, додавши да „сутра може и да умре“.

Бобан Бајковић је део Црвене звезде од 2003. и једини је члан нове шампионске генерације који је свих шест сезона чекао титулу првака. Коначно, дочекао ју је!

Са сузама у очима, у тренуцима док је еуфорија славља после меча са ОФК Београдом, достигла врхунац, чувар мреже српског шампиона наговестио је опроштај од црвено-белог дреса.

„Имам дете и морам да мислим на породицу. Да није таква ситуација вероватно бих другачије размишљао, али сигурно је да ћу опет доћи у Црвену звезду. Ово је моја друга кућа и да није Звезде не би се ни чуло за мене“, у даху изговара љубимац навијача Звезде.

Каже да ће гол Звезде остати у сигурним рукама.

„Не морам да бринем, јер има ко да ме замени, па чак и да чува гол боље од мене. Можда не по срцу, али по квалитету… Не бих да узимам место млађима, ту су Весић, Рајковић, омладинац Манојловић. Они су будућност“.

Славље поводом дуго чекане титуле тек предстоји.

„Узели смо титулу да бар мало усрећимо народ после свега што се догодило. Што се мене тиче, најсрећнији сам на свету, могу сутра да умрем“, поручио је Бобан Бајковић.

Повезане вести

4 comments

jagodina navija za zvezdu! мај 27, 2014 at 15:22

Kakoo me je samo nervirao Drazic u nedelju da je to neverovatno,bolje vratitii Miluna nego dovoditi njega,siguran sam da nije bolji.
Bajkovicu,hvala ti za 2 kupa i Titulu koja nam mnogo znaci,obezbedi se za zivot i vrati se bar kao trener golmana…Ljudina!

Reply
pera мај 27, 2014 at 08:46

Svim igračima treba odati poštovanje a mišljenja sam da treba zaraditi na prelaznom roku maksimalno. Dobar trener može od dobrih igrača uvek sastaviti dobar tim a pre svega ako zna napraviti igru. Primeri u prošlosti su Branko Stanković i Ostojić. Dakle ako Stojanovič ostane dati mu punu podršku a ako ide onda Nenad Lalatović na četiri godine. Vratiti Mihajlovića, Ahčina, Lazića, Ognjenovića dati priliku Arauhu, Gajiću a pre svega Milunoviću i Savićeviću koji moraju postati vedete nove ekipe uz nadam se Rakića koji ostaje i koji je veliki igrač ali je pauza ostavila traga i nije ga htelo protiv OFK i nadam se nekoliko klinaca pre svega iz OFK eto odličnog tima i nas 40000 na tribinama. Džaja je genije i ne sumnjam da će sastaviti dobar tim i povesti Zvezdu tamo gde joj je i mesto.

Reply
Denis мај 26, 2014 at 23:32

Bajko je juce pokazao da moze jako dobro da brani, puno srece u daljoj karijeri i da se vrati na neku funkciju jer njegova ljubav prema klubu je ogromna.

Reply
CzvBoys мај 26, 2014 at 19:38

Veliko hvala Bajkovicu za sve sto je uradio za nas,sve najbolje u novom klubu! Rajkovic mora biti nas prvi golman u buducnosti,i moramo ga istrpiti siguran sam da ce nam se vratiti sve. Sto se tice igraca koji po meni moraju da ostanu to su pod broj jedan Pecnik,Mrdja i jedan od trija(Ninkovic,Milijas,Mijailovic) Lazovic i Dauda idu,na njima ocekujem da se zaradi kao i Kasalica sto ce verovatno otici! Na Rakica ne mozemo ozbiljnije racunati,to se najbolje videlo juce,zato je potrebno da Mrdja ostane! Kada su u pitanju Nine,Milijas i Mijailovic sa njima se najozbiljnije mora ragovarati i jedan od njih trojice zajedno sa Mrdjom i Pecnikom MORA DA OSTANE,ako ocemo nesto da uradimo u Evropi a to nam je obaveza! Jer tu se uzimaju pare! Pavicevic nadam se da ce ostati,a kada je Kelhar u pitanju njemu istice ugovor i voleo bi da ostane,sad koliko je to realno ne znam! Ukoliko decko oce da ide i ima dobre ponude treba ga pustiti,zasluzio je! Kada su u pitanju pojacanja nadam se da Lukovic dolazi i da ce ukoliko Kelhar ode imati ko da ga zameni!

Reply

Leave a Comment