Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоНајновије

Хуманитарни турнир „Срце на терен“

Ватерполо савез Србије организује хуманитарни турнир „Срце на терен“ на коме ће учешће узети ватерполо клубови: Црвена звезда, Раднички Кон Тики, Партизан Рајфајзен, као и репрезентација Србије. Медијски покровитељ овог догађаја је РТВ Б92 који ће обезбедити директан телевизијски пренос. Утакмице ће се одиграти на базену СРЦ „Ташмајдан“ у понедељак, 26. маја 2014. са почетком у 19:15h, a трајаће до 21:00h. У хуманитарном програму ће учествовати бројне јавне личности.

Надамо се да ће се што више људи одазвати овом позиву, и присуствовати сусрету најбољих екипа у земљи, а уједно и помоћи у тешкој ситуацији у којој се нашла наша земља.

Преносимо вам комплетно саопштење са сајта Ватерполо савеза Србије:

„У тренутку тешке ситуације поводом елементарних непогода које су погодиле Србију, позвали смо све чланове наше ватерполо породице да се укључе у акцију прикупљања помоћи намењене угроженом становништву широм наше земље.

Све екипе наших најважнијих клубова и државна ватерполо репрезентација представљају својеврсне амбасадоре Србије, на свим међународним такмичењима која су пред нама.  На овим такмичењима наши ватерполисти ће се на све расположиве начине обратити посетиоцима на базену, публици телевизијских преноса, као и у непосредном контакту са осталим екипама и ватерполо организацијама које су домаћини, за подршку и солидарност са пострадалим народом Србије. Циљ ове иницијативе је да што више људи информишемо о размерама и последицама ове природне катастрофе, као и о даљим активностима које наша држава и њени представници предузимају.

Надамо се де ћете као и до сада пружити подршку нашим ватерполистима у склопу медијских активности Ватерполо савеза Србије.“

Контакт особа је Јана Тодоровић (e-mail: j.todorovic@swpf.net; моб. телефон: 0648320024).

Повезане вести

Leave a Comment