Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Нинковић о титули и следећој сезони

„Спортски журнал“ преноси изјаву Милоша Нинковића у којој говори о томе колико му значи титула са Црвеном звездом, као и о плановима у следећој сезони:

„Ако освојим титулу са Црвеном звездом, уз учешће на Светском првенству у Јужној Африци биће то мој највећи успех у каријери. Био сам шампион са Динамом из Кијева, али то не може да се пореди са срећом која би настала ако тријумфујемо против ОФК Београда и печатирамо прво место“.

Свестан је да циљ јако близу:

Преживети све ово што јесмо, а на крају не узети титулу за мене би био велики пораз и шок. Богу хвала, остала нам је само још једна победа до циља.

Милош Нинковић се сложио са изјавом тренера, Славише Стојановића, да је ова екипа Црвене звезде издржала оно што би ретко која могла:

„Само ми играчи знамо кроз шта смо прошли, на терену и ван њега. Можда ће неко од нас кад се заврши првенство да изађе у јавност и детаљније говори о томе, било би интересантно да се чује. Посебно за људе који мисле да је све идеално и да је све функционисало добро како резултати показују. Није баш све тако“, уз констатацију да је знао да ће бити тешко када је долазио у Црвену звезду, и да је притисак у Звезди другачији од оног у Динаму из Кијева.

Једва чекам да се све заврши, зато сам и био за опцију да се игра у четвртак. Сви смо исцрпљени, више психолошки и емотивно него физички.“

Причао је Нинковић и  о томе да ли остаје у Звезди следеће сезоне:

Нисам преломио око следеће сезоне, сада чак и не размишљам о томе. Чекам да прођу утакмице, надам се и узмемо титулу. Има времена да после видимо како ћемо даље.

Повезане вести

13 comments

Kimi мај 18, 2014 at 10:34

[img]http://www.footballuser.com/formations/2014/05/997424_FC_Red_Star_Belgrade.jpg[/img] Kada bi prodali pojedine kao naprimer Krnetu,Pavicevica,Martinovica,Mijailovica koji jeste dobar idbrambeni ali mislim da je kao i bajko previse star nama trebaju mladi igraci,Milunovica ,Kasalicu i Onjila koji koliko vidim u opste nisu u planu za igru i oni frede ukupno 3 miliona , treba prodati Milijasa,Savicevica, Gogica.Kelhara.To sve iznosi 9,5 miliona evra taman za sve ove igrace koje sam ja stavio.

Reply
dusan мај 17, 2014 at 16:55

ninkovic je klasa za ovu ligu, ali je zaista pruzao malo ove godine. bilo bi, ipak, mnogo dobro da ostane. u ovoj ekipi postoji samo par ozbiljnijih fudbalera – mrdja, milijas (kad bi se fizicki spremio bilo bi jos mnogo bolje), lazovic i ninkovic. petkovic je veliki potencijal, ali koliko sam shvatio njega smo vec prodali.

Reply
Jovan мај 17, 2014 at 13:04

Da je isti igrac imao nazad na dresu npr “Bogdanovic“ pljuvao bi se na sva usta, i trazio bi mu se angazman u maleziji negde. Sramotno je odigrao pogotovo prolece, skrivao se od lopte, krio se od odgovornosti, fizicka sprema mu je nula. ocigledno je mislio da moze da dodje ovde da se baskari. takav nam ne treba!

Reply
Luka мај 16, 2014 at 20:04

Nine, svaka čast, cenim tvoje Zvezdaštvo, ali s obzirom na pruženo, ipak mislim da je tvoj povratak bio greška – i za tebe i za nas. Sve najbolje u narednom klubu.

Reply
kidam se znaci мај 16, 2014 at 17:27

Ma neka ide, on uopste nije bitan igrac za ekipu. Milijas mora da ostane on je daleko daleko vazniji igrac za Zvezdu!

Reply
Sale мај 16, 2014 at 15:47

Svaka tebi čast na Zvezdaštvu i patriotizmu,ali premalo si doprineo i jako malo pružio u ovoj sezoni.Kada god je bilo bitno nije te bilo,ja te poštujem ali više bih voleo da gledam Vukana na tvom mestu.

Reply
dejo мај 16, 2014 at 14:56

Hocemo da ostanes Nine u nasu Crvenu Zvezdu i da ti budes kapiten nase Crvene Zvezde u sledecoj sezoni 2014 i 2015 ❗ 😀

Reply
Звезда шампион! мај 16, 2014 at 13:10

Зашто сви сајтови пишу да смо пола тима већ продали а ви на МЦЗ о томе не знате ништа ❓

Reply
Драган мај 16, 2014 at 14:48

Продали смо за сада једног играча, и то је то. Све друго су нагађања. Ко ће отићи, а ко доћи, најбоље је причати после титуле, а не сада док је нисмо освојили.

Reply
kastiljo мај 17, 2014 at 21:38

koga smo prodali?

Reply
Dušan мај 16, 2014 at 12:56

Nije prelomio?
Ako čovek treba da se drži za reč onda treba i Nine da se seti šta je pričao kada je došao. Koliko se ja sećam, govorio je da ostaje sigurno ako se uzme titula i da se napada Liga šampiona.

Reply
jagodina navija za zvezdu! мај 16, 2014 at 12:49

Nine Ostani!

Reply

Leave a Comment