Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Милијаш и Стојановић: Још није готово!

Тренер Црвене звезде, Славиша Стојановић, упркос победи против Слободе није био у потпуности задовољан приказаним на терену.

– Одиграли смо тешку утакмицу на тешком терену, и мислим да обе екипе нису приказале ниво игре као у досадашњем делу сезоне. Потрефило се тако да оба ударца са дистанце заврше у мрежи. Постигли смо голове на време, али до четвртка и утакмице са ОФК Београдом морамо да исправимо грешке које смо данас правили. Пред сам крај полувремена, Слобода је промашила одличну шансу, и да су тада постигли гол, сигурно је да би се ситуација на терену добро закувала. Међутим, на нашу срећу, нису успели – рекао је Стојановић, који наглашава да титула још увек није освојена.

– За корак смо ближи циљу, потребна нам је још једна победа у преостале две утакмцие, али и даље нисмо освојили титулу. Понављам да у утакмици са ОФК Београдом морамо да исправимо пропусте које смо данас правили, и да пред својим навијачима забележимо победу која ће нам гарантовати освајање првог места – напомиње Стојановић.

Капитен Црвене звезде, Ненад Милијаш, још једним сјајним голом из слободног ударца, умногоме је олакшао Звездин посао на тешком гостовању у Ужицу.

– Мислим да је утакмица отворена на феноменалан начин, постигли смо гол у 4. минуту што нам је омогућило да лакше играмо у наставку утакмице. Што се тиче самог гола који сам постигао, сигурно да ми много значи. На два најтежа гостовања против Новог Пазара и сада у Ужицу, постигао сам голове и допринео резултатима екипе. Веома сам срећан због тога – није крио срећу Милијаш.

Одбројавање се приводи крају. Још две утакмице чекају Звезду у овом шампионату, а потребно је остварити још једну победу како би пехар шампиона био враћен у Љутице Богдана. Прву „меч лопту“ фудбалери ће имати већ у четвртак.

– Остаје нам још једна победа до циља, и позвао бих што већи број навијача да у четвртак дођу на стадион. Цела сезона је била тешка и сви играчи су уложили максималан напор како би дошли у ситуацију да освоје првенство. Налазимо се веома близу коначног циља и учинићемо све да већ у четвртак, надам се пред пуним стадионом, освојимо толико жељену титулу – рекао је Милијаш.

Повезане вести

13 comments

Teks Viler мај 11, 2014 at 11:18

Hvala Spartancu na prognozi!

Reply
Spartanac мај 11, 2014 at 13:33

hahahahahahaha,e nema na cemu,sad sam krenuo da se hvalim,ali vidim da je makar neko upamtio sta sam rekao!Nema na cemu,uvek! 😀

Reply
AA мај 11, 2014 at 10:10

Jesmo jako blizu,aliiiii jos nije kraj……….

Reply
Sedou мај 11, 2014 at 03:04

Tako treba, najiskusniji neka smire situaciju i fokus na OFK. Ta utakmica mora da se dobije na terenu maksimalnim pozrtvovanjem i borbom na svakom delu terena od prvog do poslednjeg minuta. Stadion ce svakako biti dobro ispunjen mada treba urgirati da se utakmica igra u terminu od 19:30h kako bi i ljudi koji rade ili iz drugih mesta mogli da stignu. Hajde da svi ponesemo salove i da svi dodjemo u crveno-belom, da ulepsamo dogadjaj. 🙂

Reply
A мај 11, 2014 at 00:57

SVAKA CAST SLAVISI STOJANOVICU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

COVEK JE POSLE TOLIKO GODINA DONEO ZVEZDI TUTULU……….
MOGU SAMO DA KAZEM ,KAPA DOLE I DA OSTANE STO DUZE

Reply
kobr90 мај 11, 2014 at 00:23

braco cigani…bravo….bio sam u uzicu i bilo je ok bas onoliko koliko treba….popricao sam sa jednim covekom i rekao bi da je covek u pravu,kada sam mu rekao da nas trener nije los rekao mi je da dzaja uz njega radi i da to tako funkcionise…dzaja se vodi kao predednik ali izgleda da vodi druge poslove tj da se spustio na teren,a da drugi rade ozbiljnije poslove,da je dzaja tu zbog imena i znanja fudbala….nema veze ja sam za ako je proslo njegovo vreme nek mu daju tu funkciju jer je to dzaja zasluzio….milijas igrao opet top,onako kako mora jer je igrao u engleskoj,kovacevic opet trcao kao navijen,savo otkinuo nazad,laki cim lose pocne tekmu nema ga nigde,al nema veze jos u cetvrtak 3 boda i gori Srbija!

Reply
РУК мај 11, 2014 at 00:16

Како сте кукавички и јадно играли друго полувреме и ја мислим да још ништа није готово… ❓

Reply
dusan мај 10, 2014 at 23:55

ako bog da pobedicemo ofk beograd, i sledece sezone cemo igrati bolji fudbal.

Reply
marko мај 11, 2014 at 22:24

Bitno je da nas u cetvrtak bude 50 000 delija da slavimo tiulu i pobedu nad OFK Beograd znam da ce neki igraci otici jer su pare preko potrebne klubu ali za sledecu sezonu za odbranu titule treba napraviti jos jaci i bolji tim nego sto je ovaj. Ocekujem povratak Lukovica na mesto stopera treba dovesti Bosancica Tijaga Galvaoa brazilac kida kako igra ocekujem kao veliki navijac C zvezde da izborimo makar gupnu fazu Lige Evrope jer je tesko ocekivati plasman u Ligu Sampiona jer nam je potrebno cudo i malo srece a sve zavisi od kog kola cemo poceti kvalfikacije dali cemo biti povlasceni ili ne. NAPRED ZVEZDO

Reply
Iksreno мај 10, 2014 at 22:31

Gospodin Slavisa Stojanovic !

Reply
dejca мај 10, 2014 at 22:23

Jos samo onaj Vukan da smanji dozivljaj malo…

Reply
0123456789 мај 10, 2014 at 22:07

Miki kralju hvala sto nas sigurnim korakom vodis ka titulu. Jos jedna pobeda i titulaaaa

Reply
MILAN KG мај 10, 2014 at 21:57

idemo bre grobari umrite titula je nasa!!!!!!!!!!!!

Reply

Leave a Comment