Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Гардијан: Звезда ће играти Европу, УЕФА опростила свима осим Ситију!

Како угледни британски лист „Гардијан“ сазнаје, а преносе бројни домаћи медији, Црвена звезда није клуб коме играње европских такмичења „виси о концу“ за наредну сезони. Наиме, УЕФА је у првом року за достављање документације и гаранција од клубова решила проблем са 67 од њих 76, уз избацивање украјинског Металурга из Европе (за једну од наредне три сезоне), а преостали су добили нови рок да убеде челнике ове организације да могу да измире и испуне све обавезе.

Проблем постоји само са богатим Манчестер Ситијем, који не прихвата нагодбу са европском кућом фудбала, након што је дебело прекршио финансијски фер-плеј и трошио много више него што је зарадио, а што није дозвољено, па би морао да исплати на рачун УЕФА 60 милиона евра у наредне три сезоне.

„Гардијан“ не наводи имена осталих осам клубова, али је јасно да су то сви они који нису добили дозволу у првом року, а међу њима је и Црвена звезда. Овај лист истиче да је до петка увече готово све завршено и да би УЕФА ускоро требало да се огласи саопштењем, те да је преостало само да се заврше папиролошке формалности.

До тада, наш клуб лакше дише и одлази у Ужице по титулу… 

Повезане вести

5 comments

dejo мај 14, 2014 at 12:26

Ocemo PRIVATIZACIJU NASE CRVENE ZVEZDE da je kupi SEJIK nikiko RUS ili SRBIN onda ce se malo po malo osjetit poboljsanja u Zvezdinom poslovanju samo se treba dogovorit sa SEJIKOM da on ulozi u Zvezdinu skolu i da napravi novi stadion Crvenoj Zvezdi a Crvena Zvezda neka zadrzi dres i grb svoj ❗ ❗ ❗ 😀

Reply
CABKE мај 12, 2014 at 14:17

Treba uci u utakmicu u cetvrtak maksimalno oprezno, od pocetka do kraja. A onda u Novi sad opet po pobedu, bez obzira na OFK-u. A kad i to dobijemo, ludnica……

Reply
Teks Viler мај 10, 2014 at 15:14

Mudro,hrabro sampionski danas,u cetvrtak da slavimo 26-tu!Zatim pripreme za Evropu.O tom-potom.

Reply
Denis мај 10, 2014 at 14:54

Malo i lepih vesti, a sada ne sedeti skrstenih ruku vec vracati te dugove kako znaju i umeju jer sledeci put nam siguno nece oprostiti, zato daj da izbegnemo ako je moguce ovakvu situaciju.

Reply
Crna Gora CZV мај 10, 2014 at 09:35

Odlicno!

Reply

Leave a Comment