Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Стојановић: Циљ који имамо пред собом је важнији од свих других ствари ван терена

На стадиону Црвене звезде је одржана редовна конференција за медије поводом утакмице 28. кола ЈСЛ против Слободе Поинт, која ће се играти у суботу од 17:30. Присутнима су се обратили тренер екипе, Славиша Стојановић и првотимац .

Први је реч имао шеф стручног штаба.

– Незгодно гостовање, екипи која игра боље него што то показује табела. Звезда је увек тешко злазила на крај у Ужицу. Тешка утакмица, знамо шта носи. Пуни смо мотивације и дисциплине и идемо на победу. 

Затим је своје очекивања изнео и Александар Ковачевић.

– Борба за титулу улази у  неизвесну завршницу, Слобода је чврста екипа, даће све од себе да нас победе. Наш мотив је титула.

Уследила су питања присутних представника медија.

Што се тиче здравственог билтена, једино је Касалица под знаком питања, и јуче је одрадио први тренинг после пола седмице без тренинга.

На питање медија да ли их брине чињеница да је суботњи дуел за Слободу бити или не бити, Стојановић је истакао да и Звезди бити или не бити и да се све екипе боре за своје циљеве, Ковачевић се сложио са шефом стручног штаба.

Стефан Михајловић неће наступити због жутих картона, а да ли је тренер пратио његове игре у Слободи?

Драго ми је што је Стефан одиграо добро пролећни део и искористио минутажу, за онај период колико сам гледао. Стефан је добар играч и доста је дао екипи Слободе и то је губитак за њих.

Колико вести из Ниона утичу на екипу?

Циљ који имамо испред себе је толико битан да остали проблеми, под знацима навода, падају у воду. Ми то не можемо да решимо, тако да не смемо да се оптерећујемо тиме.

Експедиција Црвене звезде данас после ручка креће пут Ужица.

Повезане вести

9 comments

Teks Viler мај 9, 2014 at 18:51

6 sezona staje u 90 minuta u Uzicu!Napadacki i junacki u gradu Nemanje Vidica,zna se ko je ko,ne sme biti straha niti kalkulantske igre.Idemo da zapocnemo niz titula!

Reply
Delija_101 мај 9, 2014 at 15:45

Nije 27. nego 28. kolo JSL, ispravite to u tekstu.

Reply
Stefan мај 9, 2014 at 15:30

Dace Bog da pobedimo sutra, a onda zna se sta sledi.
50.000 hiljada da proslavimo titulu na Mari, kako samo mi cigani umemo.. Ej bre , 6 godina cekam titulu, zavrsio sam srednju, evo sad sam druga godina fakulteta.. Ne mogu opisati taj osecaj .. 😀
ZVEZDO, ZGAZI IH SVE ! :mrgreen:

Reply
Mlađen мај 9, 2014 at 15:30

Svi nešto čekamo titulu, a licencu..?

Reply
dejo мај 9, 2014 at 15:03

Idemo jednu po jednu pobijedu dokazite to da ste vi ti koji zasluzujete napred sve do nove titule nasi Crveno beli fudbaleri napadnite ih od samog pocetka meca ❗ ❗ 😀

Reply
Spartanac мај 9, 2014 at 13:42

Ovo resava Milijas iz slobodnjaka ,pazite sta sam rekao!
Sa dva spica i nema zime…..

Reply
Belziq мај 9, 2014 at 13:41

Samo hrabro koracaj ka tituli!Imamo bolju ekipu i igrace pojedinacno,stoga bi trebalo biti dovoljno pruziti prepoznatljivu igru ovog proleca i odneti 3 kljucna boda.Bice invazija delija na Uzice koji ce pruziti veliku podrsku ekipi i nositi je do povede.Napred Zvezdo

Reply
никола мај 9, 2014 at 13:39

Храбро, храбро јуначине!

Reply
M.V.P мај 9, 2014 at 12:52

Bice mnoogo tesko, znajuci kako igra Piskavac parkirace dva autobusa, poginuce za svaku loptu, ali ne sumnjam da se vracamo sa tri boda i 15og protiv OFKe proslava titulee, samo da Laza odigra kako zna da im napravi pometnju u zadnjoj liniji i to je to, a i Djamr ce dati makar jedan!
LESKOVAC CEKA TITULU! 😆

Reply

Leave a Comment