Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеРепрезентацијаРукомет

Звездин квартет на Матићевом списку

Војислав Брајовић, Вук Лазовић, Милан Косановић и Владимир Цупара налазе се на списку селектора Србије Владана Матића, за тренажни центар рукометне репрезентације у склопу припрема за квалификационе дуеле за СП 2015, против Чешке.

Списак је састављен искључиво од играча из домаће лиге, а Брајовићу и Косановићу, који су од самог почетка у процесу, придружили су се пивотмен Лазовић и голман Цупара. Вук Лазовић је од самог доласка у Црвену звезду показао да је најбоље појачање у зимском прелазном року, а надамо се и узданица за наредну сезону, као и да је најбољи на својој позицији у домаћој лиги и апсолутно је заслужено добио позив. Млади голман Цупара је стандардни члан јуниорске репрезентације, прошао је све млађе репрезентативне категорије и сигурно ће му позив значити да и у наредном периоду настави са добрим одбранама на Звездином голу. Репрезентативци ће се окупити 12.маја у хали „Слодес“.

И тренер јуниорске репрезентације Александар Брковић, објавио је списак играча за тренажни процес за играче рођене 1994. године и млађе. Војислав Брајовић, МладенШотић и Владимир Цупара представљаће Црвену звезду. Окупљање за јуниоре је 13. маја у хали „Слодес“. Јуниоре овог лета очекује и Европско првенство ј Аустрији, у граду Линц.

Повезане вести

1 comment

Kastro мај 9, 2014 at 18:25

Bravo momci dokazite kvalitet

Reply

Leave a Comment