Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Учинак Звездаша на позајмицама : Михајловић стрелац, остали споредни

У 27.колу Јелен Суперлиге и Прве лиге Србије, Звездаши који су на позајмицама су забележили још један слаб викенд. Једини се истакао нападач Стефан Михајловић, који је постигао други гол у сезони, а од десет играча, пет је играло.

Напредак – Слобода 3:1

Започињемо извештај из Крушевца, где је Стефан Михајловић постигао други гол у дресу Ужичана, а једини у поразу од екипе Ненада Лалатовића. Михајловић је у 54. минуту искористио грешку и непажњу домаће одбране и савладао голмана Напретка. Одиграо је цео меч, зарадио и жути картон у 89. минуту због расправе са судијом, а имао је и две прилике за гол, када је био непрецизан.

Спартак – Нови Пазар 3:2

У најбољем мечу кола, према извештачима, у Суботици, где је Спартак после преокрета савладао Нови Пазар, у дуелу два бивша играча Црвене звезде, данас тренера Спартака (Канатларовски) и Новог Пазара (Његуш). Нови Пазар је преокретом савладао Вождовац у прошлом колу, а на исти начин је изгубио од Спартака. Дарко Лазић је ушао у 87. минуту, а голман Марко Тркуља није био у протоколу.

Вождовац – Раднички Ниш 0:0

Никола Караклајић је у игру ушао у 55. минуту и убрзао игру домаћина, који није могао више од ремија. У табору Нишлија, Петар Ђуричковић је преседео цео меч на клупи.

Прва лига Србије

Инђија – Слога ПМ 3:0

Петровчани су и трећи пут за редом доживели бродолом на гостовањима. Никола Ђорђевић је у игру ушао на старту другог полувремена, 46. минут, али се утопио у сивило у тима.

Смедерево – Јединство Путеви 0:1

Смедеревци су у надокнади времена изгубили веома битне бодове у борби за опстанак, а Марко Маринковић је цео меч преседео на клупи за резервне играче. Грчевита борба за опстанак очекује Смедерево и Маринковића.

Тимок – БСК Борча 3:2

У најузбудљивијем дуелу Прве лиге Србије, Борчанци су у Зајечару пропустили велику прилику да обезбеде опстанак у друголигашком каравану. Водили су 2:0, али поклекли у последњих 5 минута меча. Милан Јокић је замењен у 53. минуту меца, што је била очита грешка гостију, јер је Јокић одлично обавио посао на средини терена. Никола Стојковић је цео меч предесео на клупи, док Стефан Чикић није био у протоколу.

Црна Гора

Рудар – Грбаљ 1:1

У 29.колу Телеком лиге Црне Горе, Рудар и Грбаљ су ремизирали „под Голубињом“. Немања Ахчин је био стартер у редовима гостију и играо до 60. минута.

Следеће виђење заказујемо за следећи викенд, у нади да ће Звездаши добијати већу минутажу, јер у супротном и на помоћном терену „Маракане“ могу да тренирају и трче.

Повезане вести

Leave a Comment