Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаРукомет

Раднички надиграо Звезду у Шумицама, 31:27!

Радницки из Крагујевца славио је у 6.колу плеј-офа Суперлиге Србије у Шумицама против Црвене звезде, 31:27 (18:18).

Црвено-бели су нервозно отворили меч, па су Крагујевчани дошли до 4:1. На истеку петог минута преко Павлова и Анђелића Звезда је дошла до 4:4, а до истека првог полувремена гости су имали плус три још у пар наврата. Раднички је имао чак 6 контри у првом полувремену. Прво искључење је било обострано у 18.минуту. У последњих 10 секунди Црвена звезда је имала два играча више и напад када је Анђелић погрешио, али је Павлов у последној секунди изборио 18:18. Истакао се млади голман Цупара са неколико одличних интервенција.

У другом полувремену, играчи Ненада Перуничића су ушли са два играча више и нападом, али је Раднички био тај који је казнио противника. Неповезана и растрзана игра, без жеље, коштала је Црвену звезду првог пораза у „Шумицама“ и четвртог у плеј-офу, чиме су шансе за пласман у СЕХА лигу сведене на терорију и минимум. Раднички је могао и убедљивије да слави, али су Брајовић и Огризовић смањили предност гостију на самом крају.

Повезане вести

5 comments

Verni Delija мај 4, 2014 at 21:10

Zasto Brajovic nije igrao ,sta se desava, decko je dobar?

Reply
Zvezdaš мај 4, 2014 at 20:50

Nestvarno! Kao da je u pitanju Barselona a ne Radnički… Neočekivano… Verovao sam da ćemo biti u igri za titulu do kraja imamo kvalitet ali nešto debelo ne štima… Kada bi kup osvojili to bi bilo sjajno!

Reply
Zvezdaa ooo ♥ мај 4, 2014 at 20:08

IPAK NAM JE KVALITET TANAK ZA TITULU .OSTAJE DA SE POKUŠA OSVOJITI KUP I DONETI TROFEJ POSLE VIŠE GODINA .ŽIVELA ZVEZDA.

Reply
Stanislav мај 4, 2014 at 20:04

Халоооо…
Гдје се изгубио овај што је поставио текст – „Меч уживо“?!
Колико траје утакмица? Пат сати?
Свашта!

Reply
milorad15 мај 4, 2014 at 19:57

Nazalost, poraz. Ovim porazom smo izgubili sve sanse za vrh.

Reply

Leave a Comment