Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Печник пред Рад: „Искусна смо екипа, знамо шта нам је циљ и како да до њега дођемо“

Без дилеме један од најстандарднијих током читаве сезоне у тиму Славише Стојановића свакако је словеначки репрезентативац Нејц Печник. Без обзира на позицију на којој игра Звездин универзалац увек пружа максимум и његов допринос резултатима црвено-белих овог пролећа је немерљив.

У сам финиш сезоне клуб са Маракане улази са бодовном предношћу и бољим међусобним скором у односу на првог пратиоца.

– Близу смо циља и верујем да ћемо пре последњег кола отклонити све дилеме око првака. У четири меча потребне су нам три победе, и ако смо могли да вежемо 15 узастопних тријумфа, не видим зашто не бисмо успели то исто да поновимо у наредна три. Искусна смо екипа, знамо шта нам је циљ и како да до њега дођемо. Надам се да ће нас наши навијачи као и увек до сада подржати, да ће у још већем броју испунити стадион и да ћемо заједничким снагама доћи до победе – рекао је Печник.

На Маракану у суботу 3. маја од 19 часова и 30 минута лидеру на табели супроставиће се Рад, тим који се бори за опстанак у најквалитетнијој лиги Србије.

– И нама и њима су преко потребни бодови. Они скупљају за опстанак, а нама требају за титулу. Нисам детаљно упознат са њиховим квалитетима и појединцима, али има још времена до утакмице да их анализирамо и припремимо се на најбољи могући начин. Сада када је сезона при крају, заиста није важно на којој позицији ћу играти, да ли на беку или на крилу, већ смо сви подређени успеху тима. Позитивни смо, идемо из меча у меч као што смо то и до сада радили и надамо се најбољем – закључио је Нејц Печник.

Повезане вести

1 comment

redjamo pobede апр 30, 2014 at 17:16

Neki nisu ni svesni koliko nam je Pecnik znacio ove sezone. Doveo ga je Stojanovic u koga se sumnja poslednjih dana. Priznajem da sam i sam mislio da ce nam kontre doneti derbi, priznao je svoju gresku i Stojanovic. Jos 3 koraka pa da sve ruzno zaboravimo

Reply

Leave a Comment