Moja Crvena Zvezda
ВажноМоја Црвена звездаНајновијеОстало

Рагбисти савладали екипу Победника и преузели врх табеле

Рагби 15 екипа БРК Црвене звезде савладала је седмоструког узастопног шампиона Србије, екипу Победник Моцарта резултатом 33:0 у шестом колу првенства Србије. Црвено-бели су на тај начин претекли ривала на табели и два кола пре краја имају три бода више од браниоца титуле.

Екипе су у дерби меч шестог кола ушле ослабљене за неколико важних играча, а домаћа екипа је од старта меча знала шта logoSiviOхоће и на полувреме је отишла са предношћу од 12:0. Никола Арсић је пружио добру партију, а гости су у наставку кренули нешто агилније, али без резултатског ефекта. Витор Љубичић је вешто пробио одбрану Победника и било је јасно да ће Звезда убедљиво славити против до јуче доминантне екипе у српском рагбију. Добре игре у тиму црвено-белих пружили су и Александар Недељковић и Андрија Јанковић.

БРК Црвена звезда – Победник Моцарт  33:0 (12:0)

Терен БРК Црвене звезде на Ади. Гледалаца: 200. Судија: Александар Попречица. Стрелци за БРК Црвену звезду: Арсић и Љубичић по 10, Недељковић 6, Јанковић 5, и Ранковић 2 поена. Жути картон: Владо Радека (Победник Моцарт).

БРК Црвена звезда: Белић, Тотић, Бркић, Иванковић, Мађановић, Панић, Маринковић, Кеглић, Ранковић, Јанковић, Љубичић, Ђорђевић, Арсић, Бандука, Недељковић, Сретеновић, Амбруш, Тодоровић, Каратрајковски.

Победник Моцарт: Николић, Драгутиновић, Ђукић, Радека, Кушић, Ристић, Радуловић, Костадиновић, Митровић, Исаиловић, Милићевић, Пирковић, Орловић, Бабић, Растовац, Вранеш, Симоновић, Мартиновић, Терзић, Топовић, Лукић.

Црвено-бели воде на табели са 23 бода. Екипа Победник Моцарт има 20, док је Партизан без бодова. До краја шампионата Звезду очекују мечеви против ова два ривала, а утакмица против Победника ће вероватно и одлучити новог шампиона Србије.

Повезане вести

1 comment

Marko Jovanovic апр 28, 2014 at 19:12

Sramota za Zrikija i druzinu…… 😥

Reply

Leave a Comment