Moja Crvena Zvezda
Најновије

Учинак Звездаша на позајмицама: Само Лазић стартер

У суботу су одигране утамице Прве лиге Србије, док су утакмице у оквиру Супер лиге биле на програму у уторак. Пред вама је још један текст о учинку Звездиних фудбалера на позајмицама.

Супер лига

Вождовац- Чукарички 2:0

Учинак започињемо са Вождовца и „змајевог гнезда“. Победу Вождовца, у малом градском дербију Никола Караклајић је одгледао са клупе за резервне играче. И даље је нејасно зашто Караклајић није на терену и поред приказаних игара ове сезоне.

Јавор – Слобода 0:1

Голгетерски пост је Стефана Михајловића преселио са терена на клупу за резерве, одакле је и био сведок три бода Ужичана у Ивањици.

Спартак – Радницки КГ 0:0

Дарко Лазић је једини стандардни играч Црвене звезде који је на позајмици овог пролећа. Одиграо је свих 90 минута за Спартак, који није искористио лошу форму Крагујевчана. Марко Тркуља није био у протоколу.

Црвена звезда – Раднички Ниш 2:0

У поразу на „Маракани“, Петар Ђуричковић није био у протоколу за састав Нишлија против свог клуба.

Прва лига

Борац – Смедерево 1:0

Марко Маринковић је преседео свих 90.минута у поразу Смедерева у Чачку. Суноврат Смедерева се наставља, па су на прагу селидбе у трећи ранг.

БСК Борча – Слога ПМ 5:1

БСК из Борче је декласирао Слогу и дефинитивно срушио све наде о пласману у Супер лигу. У редовима победника, Милан Јокић је у игру ушао у 65.минуту, Никола Стојковић у 86.минуту, а Стефан Чикић није био у протоколу. На другој страни, Никола Ђорђевић је у игру ушао на почетку другог полувремена уместо Милана Зорице, изданак Звездине школе, у 46.минуту, али без ефекта.

Црна Гора Грбаљ – Младост 1:3

У Црној Гори је за викенд одиграно 27.коло, а Грбаљ је на а свом терену у Радановићима поражен од Младости 3:1. Немања Ахчин није био у протоколу у поразу од екипе који на предводе син једне од највећих легенди Црвене звезде и фудбала Деја Савићевића, Владимир и брат љубимца навијача Црвене звезде Игора Бурзановича, Горан Бурзановић. Учинак Игора Бурзановића у дресу Иртиса из Павлодара, можете пратити у Учинку Звездаша широм света. А наше наредно читање заказујемо већ у понедељак.

 

 

Повезане вести

1 comment

Pedja апр 25, 2014 at 19:50

Ako ne mogu da se izbore u ovim klubovima za prvu postavu,u zvezdi nemaju sta da traze….

Reply

Leave a Comment