Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКошарка

Катић: Никоме није теже него нама

Рашко Катић, као ни већина његових саиграча, није био на задовољавајућем нивоу вечерас. После утакмице било му је тешко да пронађе речи којима би описао шок који су доживели.

„Арена, паркет, кошеви, полупразна хала у којој се чује сваки коментар и наша стегнутост, све је то утицало да не пружимо партију на потребном нивоу. Цибона је била много растерећенија. Немам шта специјално да кажем, да будем паметан и анализирам, јер немам ништа од тога“, навео је Катић.

„Немам шта да говорим ни о систему такмичења, који је такав какав јесте, нити у вези са тим било кога да кривим. Играли смо у грчу, касније нам је ушла вода у уши. Играли су бољу кошарку од нас и доживели смо тежак пораз“, рекао је репрезентативац Србије.

„Колико год неки мислили да им је најтеже, никоме није теже него нама. У овоме смо 24 сата дневно, од овога зависе наше породице и… не бих да тражим оправдања“.

Повезане вести

21 comments

dejo апр 26, 2014 at 17:48

Neka vas je sramota Katicu kako ste odigrali protiv Cibone to je dokaz jos jedan da igraci kao ti Katicu i jos neki u petorci su totalno razocarali jedini koji je dokazao kako se bori i gine za Crveno beli dres Jaka Blazic :facepalm: :facepalm: :facepalm: ❗ ❗ ❗

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT апр 25, 2014 at 14:36

A ostale lige koje daju timove za kvalifikacije su znatno slabije, kao i timovi, tu ne bi trebalo biti problema, najaci su timovi iz Turske i Rusije.. Valjda camo se plasirati nekako u pm…

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT апр 25, 2014 at 14:34

Sad gledam ruski u tursku ligu, i iz Turske ce najverovatnije Besiktas u kvalifikacije, a iz Ruzije su tr tima u igri, Lokomotiva Kuban, Niznji, ili Triumph, to je ustvari VTB liga…. Pa sad videcemo
Imamo sloidne sanse ako lokomotiva ne udje direktno u EL.. 😳 😳 😳 😳

Reply
РУК апр 25, 2014 at 14:16

„Играли смо у грчу, касније нам је ушла вода у уши“…
Боље да вам је вода ушла у мудашца, онда би имали муда…

Reply
kostapg апр 25, 2014 at 13:55

“DELIJE“ sto smo nervozni, zar mi ne bojkotujemo ovu laznu ligu, briga nas za poraz… SRAM VAS BILO BEOGRADJANI !!! 👿

Reply
Marija апр 25, 2014 at 13:30

Postoje trenuci kada je “jebiga“ vrhunac recitosti.
Jebiga…

Reply
Iznogud апр 25, 2014 at 13:15

NI posle provedene noci gorak ukus se ne smanjuje. Jako bolan poraz. Jako je poznato da utakmice koje su unapred smatrane za dobijene gotovo uvek se gube. Usli smo previse nepripremljeno u utakmicu. To su hrvati iskoristili i odlepili se. Tada u prvoj cetvrtini da je bila puna hala da ponese igrace, ali ne, pa se Cibona nastavila odmicati, a i ako je svako ko je gledao utakmicu video da moramo prestati bacati cigle za tri poena, trener im je to dozvolio kroz celi mec. Kako je vreme odmicalo stvarao se sve veci grc medju igracima, jer cela sezone je strpana u 40 minuta. Ocigledno je da smo prelako shvatili Cibonu, a i da igraci nisu ni blizu pripremljeni za ovaj mec. Prisli smo im zahvaljujuci njihovim greskama, ali i tada su srljali i sve je otislo niz vodu. Sto se nazovi delija tice, oni su najvece razocaranje. Najbitnijih 40 minuta sezone njih nigde.Tako da svi oni koji su bojkotovali neka se zapitaju za cim oni zale, oni su ostvarili svoj plan (deb.ili) Ostaje nam da bar pokusamo prekinuti post u domacoj ligi, i da se koliko toliko konsolidujemo i pokusamo kroz kvalifikacije u EL, ali to ce biti jako jako tesko. Do tada moramo pojedine stvari da promenimo, jer sa ovakvim pristupom nemamo sanse.
Pravi delija veran je ko pas, mada takvih je sve manje.

Reply
Fornicator апр 25, 2014 at 12:58

Bez uvrede, Raško, ali ne može se to porediti. Ti si u Hemofarmu mlatio Partizanove igrače. Onda si sa njima pevao bljuvotine Zvezdi. Sad si tu i pevaš pogrdne pesme o grobarima sa nama. A mi uvek sa Zvezdom, u pobedi i porazu. Nije isto, i nemoj da pričaš da je tebi teško kao i nama.

Reply
milos rankovic апр 25, 2014 at 12:12

Mnogo bre pricas sta tebe boli prvo zvezda pa grobari pa zvezda za koga navijas ti ti igras za pare ja dajem pare za zvezdu ti ces vise da volis zvezdu od nas navijaca nikad nemate onu stvar nijedan sem Jake bolje da cutis i ti i ovi drugi

Reply
emontije апр 25, 2014 at 09:15

Sezonu zavrsavamo kako smo i poceli protiv Zadra. Deo ovog kluba, filiozofije Covica je i taj Dejan Radonjic, tako da ce sada imati prilike zajedno da razvijaju koncepciju na miru za sezonu 2015/16.
Izgleda da smo samo mi videli proslogodisnji fajnal for, finale lige, kup ove godine, veeliki pritisak protiv Budiveljnika gde igramo na jednu loptu, veeeliki pritisak sada i tako cemo mi da se zalimo na veeliki pritisak kao da igraju odbojku na plazi cele godine pa onda se iznenade eliminacionom fazom i mecom gde mozda nece moci iz trka da pogadjaju trojke.
Inace, iz loseg treba izvuci najbolje i selektirati mlade karakterne igrace, zvezdase kao i trenera koji ce napraviti nesto na duze staze, tako da nije ni ovo smak sveta.

I jos jedna stvar naravno, karma je cudo. Da li je stvarno ok da bilo ko od malisana koji bojkotuju svoj mozak imaju klub u EL sl. sezone? Takva nam je cela zemlja, ne mozes da zivis od grupe maloumnih i lopova?

Reply
gox апр 25, 2014 at 11:28

Pluvati po upravi je sada glupo,pogotovo ako znamo gde smo bili pre tri godine.
Izgubljeno polufinale ne treba mnogo pominjati jer samo prisustvo tu je veli uspeh,sada sto mi nemamo para da uzmemo igraca kao sto ima uniks,koji moze da prelomi je druga stvar.
Sam sistem takmnicenja u ABA ligi je glupost,citavu sezonu si prvi i na kraju jedna utkmica odlucuje o svemu.Ko god gleda kosarku zna da u sezoni dodje jedan los dan,nazalost to se nama desilo juce.
Delije imaju podjednaku odgovornost za ovo juce,utakmnica sezone i oni bojkotuju?
Realnost je da preko ABA lige idemo u EL i ne znam sta tacno delije zastupaju,ako im nije dovoljna zvezda onda neka formiraju politicku partiju.
A i bas me interesuje koliki kvalitet u evropi bi imali posle tekmi sa Tamisom i ostalim klubovima i sl.

Reply
0123456789 апр 25, 2014 at 14:48

gox je upravu, hteli to mnogi da priznaju ili ne. Samo sto je nama valjao prosle godine ovaj sistem ABA lige. Medjutim sada sta je tu je. Sada smo napravili dva koraka unazad i samo da se sada ne krenemo rasipati, jer smo za 3 godine mnogo mnogo napredovali, lud.acki smo jacali, ali ovo sinoc je bas samarcina. Narednih pola godine je jako bitno za klub.

Reply
dusan апр 25, 2014 at 06:47

ma koga boli k…. sto je vama tesko?

Reply
ocajan апр 25, 2014 at 06:18

Meni nije dobro. Cele noci sedim, cutim, ne mogu da jedem, da spavam, osecam se mrtvo iznutra. Bolece me ovaj poraz do kraja zivota. Ti si Rasko normalno pricao nakon meca. Ti ne mozes ni da zamislis bol koji osecam. Imao sam katastrofalno los dan i onda je dosla utakmica… Cele sezone je cekam… Celog j****og zivota je cekam!!! I onda vidim 11 momaka koji misle da ce Cibona sama da se pobedi i Jaku koji od zelje sagoreva. Boli vas ona stvar. Sutra cete normalno na trening, sledece godine u drugi klub i zivot ide dalje. Ali meni stoji jos od ’98! 16 godina cekam da ovaj klub nesto uradi! Moja je krivica sto sam se opet ponadao i ove godine. Sto se tresem cele godine od treme da li cete imati m**a da dobijete tu jednu kljucnu utakmicu! Sto toliko emocija i nade polazem na Zvezdu. Sto mi je postala toliko bitna. Sto pustam da me toliko boli da danima nisam ziv posle poraza! Sto ne mogu ni sad skoro 10 sati posle utakmice da shvatim kako je moguce da ste bili toliko mlaki! Sto mi dodje da sad razbijem i monitor i tastaturu i sve od ocaja, boli i razocarenja! I nemoj da mi pricas da tebe vise boli!!! Dok je meni srce preskakalo vi ste stajali na terenu bez volje. Niste ni 2 minuta igrali odbranu! Dokle vise ovako da trpimo i pravimo se ludi?! Hoces aplauz za kup?! E onda idi u Megu. Niste imali ni srca ni m**a ni zelje i to me najvise i boli. A ti gospodine okrivi navijace ako ce ti biti lakse. Ja vise nemam koga osim sebe. Ali zato sto mi je previse stalo do vas a dobio sam ***** u **** kao i svake godine!

Reply
cvetko апр 25, 2014 at 09:09

Pretpostavljam da imas slicno godina koliko i ja…Sve sasuto iz srca, ako ti je lakse ima nas jos mnogo sa istim cemerom na dusi…Nista ne razumeju, ni igraci, ni trener a sve vise me brine Covic koji ocigledno ne moze da sagleda sve aspekte ovakvog kluba. Bio sam uz trenera citave sezone jer je radnik i odgovoran covek. Al,i biti u Zvezdi iziskuje vise od toga…Igraci su figure koje treba spremiti da iskidaju kad je frka. Oni se dovode po zelji u skladu sa njihovim umecem ali i PSIHOLOSKIM karakteristikama. Mi novac imamo, ali tu vrstu skautinga ocigledno nemamo…

Reply
Darko апр 25, 2014 at 11:41

Au, ovo boli što si napisao. Ima nas puno koji se tako osećamo sada, i zaista deluje da je ogromno vreme bačeno u vetar ovim porazom i da će dosta proći da se posle njega vratimo na isto, a o nečemu boljem i većem od toga (što smo s pravom očekivali) da i ne govorimo. Siguran sam da je ogromna većina naših igrača sinoć lepo i mirno spavala, za razliku od tebe, mene, i armije onih kojima je zaista stalo. Bojim se da je ovo razočarenje pretežak udarac jer tolike godine su prošle a mi i dalje čekamo. Platili smo očigledne greške u strategiji kluba što se tiče izbora igrača (tim bez pravog pleja), promena u toku sezone (Lipovij umesto Šilba), određivanja rezultatskih prioriteta (trošenje i povrede u EK), tempiranja forme (konstantan pad pred rasplet sezone) i iskustva trenera (Čović ne trpi trenere sa integritetom). Ako i ovaj projekat propadne (a sve smo dali za njega, čak i ime i adresu kluba poverili drugome na pet godina) onda stvarno valja priznati da košarka i Zvezda ne idu zajedno.

Reply
Dejan BL апр 25, 2014 at 00:26

Rasko, svima nama koji iskreno volimo klub ovo je jako bolno. Mada kada se pogleda posta rekao bi da i nema previse zaljubljenika. Mnogi koji se deklarisu kao Zvezdasi treba da se stide. Zive na par minuta od hale a nema ih ni na jednoj utakmici, ali kada je EL, onda do ulaznice ne mozes doci. Sada morate uzeti domace prvenstvo i uneti koliko toliko mir u kucu, a onda pokusati kroz kvalifikacije doci do EL, ali naravno pre svega mora doci do malih izmena u timu. Samo hrabro, dok god nada postoji ne treba odustajati, ali ostaje zal za ABA ligom, jer ovakva prilika se nece pruzati uvek.

Reply
jagodina navija za zvezdu! апр 25, 2014 at 00:24

Sta je tu je,idemo dalje.Borili ste se,uspeli da se vratite u mec onom cudesnom serijom od 6:0 za 30 sekundii ali moramo da priznamo da nismo zasluzili pobedu..
Idemo da osvojimo nase domace prvenstvo i da pokusamo nekako kroz kvalifikacije u El.

Reply
sasa b апр 25, 2014 at 00:08

VASE PORODICE A NASE ZDRAVLJE

Reply
црвено-бели апр 25, 2014 at 00:08

Рашко вечерас сте играли као да сте први пут у животу видјели лопту. Али нема вам се шта замјерити јер сте практично читаву АБА лигу одиграли без подршке навијача а заслужили сте је и те како. И вечерас је до 30 и неког минута утакмице, атмосфера била готов па позоришна!

Reply
neko апр 25, 2014 at 12:09

95% klubova igraju pred pozorisnom atmosferom celog zivota, pa osvajaju trofeje!? Bojkot ABA lige je umobolan ali sta je tu je. Pazi Katica, „cuje se svaki komentar“? Brate, pa nisi ti navijac, ti samo treba da radis SVOJ POSAO, od koga vam „zive porodice“. A, izgleda da zive iznad svojih mogucnosti?

Reply

Leave a Comment