Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатФудбал

Лазовић: Заслужена победа

Дарко Лазовић један је од најбољих играча у црвено-белом дресу од како је почео други део сезоне.
Поред тога што је задовољан победом, млади Чачанин истакао је након утакмице и да је веома срећан што је баш Ђорђе Ракић постигао гол.

Знам кроз шта је прошао, јер сам и сам имао слично искуство. Играмо све боље и боље и увек из добре колективне игре искочи појединац. И када сам против Чукаричког постигао хет-трик говорио сам да је то заслуга читаве екипе. Нанизали смо 15 узастопних победа, али се тиме не задовољавамо. Има до краја још да се игра“, рекао је Лазовић.

Лазовић сматра да треба спустити лопту пред дерби.

Ништа још није одлучено. Остало је пет утакмица до краја у које улазимо са шест бодова предности. Пред дуел са Нишлијама сазнали смо исход дуела у Крушевцу и можда нас је и то мало спутало да пружимо више у првих 45 минута. У дргом полувремену све је дошло на своје место, постигли смо два гола и заслужено тријумфовали“, констатовао је Лазовић.

Повезане вести

1 comment

Sedou апр 23, 2014 at 00:40

Tako je Laki, bez euforije, lagano do konacnog cilja. Naostrite se za derbi, iskidajte tu tekmu i resite prvenstvo. Danas je bilo malo nervoze u pocetku sto se videlo u zavrsnici akcija ali posle je sve doslo na svoje. Sve cestitke i pokidaj u derbiju, zasluzio si to. 😀

Reply

Leave a Comment