Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКошарка

Звезда наставља низ у КЛС

Само три дана након претходног кола, наставља се такмичење у  Кошаркашкој лиги Србије. Црвена звезда је стартовала са две победе против Борца и ФМП-а на свом паркету, а сада је очекује прво гостовање. У питању је екипа Мега Визуре, а за разлику од утакмица у АБА лиги, мечеве у домаћем шампионату ће играти у београдској Хали спортова.

Мега Визура су ове сезоне одиграли три меча, два у регионалној лиги и  један у финалу Купа Радивоја Кораћа. Све мечеве је добила Звезда, али су сви били веома неизвесни, са великим бројем поена. Последњи, одигран у Смедереву, обележио је Бранко Лазић, са 22 постигнута поена.

У прва два меча, Мега је забележила по победу и пораз. У првом колу савладана је Црнокоса 94:84, а у другом су неочекивано изгубили у  Ваљеву од Металца резултатом 77:72.

Што се екипе Мега Визуре тиче, они су пред почетак домаће лиге довели два појачања, Андрију Бојића и Огњена Јарамаза. У питању су играчи који  су били на позјамици у ОКК Београду. Бојић је врло убедљиво, скоро без конкуренције дошао до титуле најкориснијег играча домаће лиге. Са друге стране, Јарамаз је добио титулу најбољег стрелца лиге.

У овај меч Мега Визура улази ослабљена неиграњем повређеног Василија Мицића, као и крилног центра Николе Јокића који је отпутовао на утакмицу између младих кошаркаша Америке и остатка света.

Све остало је исто као и на претходним утакмицама, а највећа опасност ће претити од Величковића, Дангубића, Миљеновића и Варде.

Што се Црвене звезде тиче, Катић и Раденовић поново нече бити у конкуренцији за меч, док је остатак тима спреман за утакмицу. С обзиром на историјат дуела са овим тимом, за очекивати је да млади играчи не добију минутажу као у претходна два меча, али ће сигурно имати своје улоге и на овом мечу с обзиром да су до сада оставили одличан утисак.

Мега Визура – Црвена звезда Телеком, среда, 20:00, Хала спортова

Још једна победа…

Повезане вести

9 comments

... апр 16, 2014 at 20:50

ODLAZI RADONJICU MOLIM TEEE

Reply
jagodina navija za zvezdu! апр 17, 2014 at 11:16

Ostavi nas da uzivamo u pobedama…

Reply
ds апр 16, 2014 at 15:13

Ima li prenosa?

Reply
rs апр 16, 2014 at 16:03

arena

Reply
Iznogud апр 16, 2014 at 00:25

Gledam veceras Andjusa i covek iz emisije u emisiju samo potvrdjuje da je najveci poltron koji se pojavljuje na tv-u. Covek toliko floskula izgovori u jednoj emisiji da namam reci. Sto je najzalosnije mnogi nasedaju na njegove price. Covek vec 8-9 meseci iz emisije u emisiju prica kako ce on „progovoriti“, mnogo toga razotkriti, a uvek isto truca. Strucnjak koji gotovo uvek gresi u prognozama. Prosli derbi je rekao da uzima partizan, zatim govorio je da ce Stojanovic ako dodje na klupu odneti titulu sa 15 bodova razlike. Isto tako promasio je gotovo sve i jednu prognozu kada su kosarkasi u pitanju. O Dzajicu, Kokezi i Stojadinovicu je promenio misljenje bar po 4-5 puta za ovih godinu i po. Covek je i sportski i politicki uvlakac.
Za kraj nadam se da cemo uzeti Megu i ako smo oslabljeni pod kosem, ali verujem u ovaj tim.

Reply
torh апр 16, 2014 at 11:02

Ja tog Andjusa nisam pogledao od septembra meseca . Covek koji ima 5 gostiju koje vrti , svaka emisija mu je ista … Mogu da se kladim da on nista ne zna , neko su mu price rekla kazala .

Reply
torh апр 16, 2014 at 11:02

Ja tog Andjusa nisam pogledao od septembra meseca . Covek koji ima 5 gostiju koje vrti , svaka emisija mu je ista … Mogu da se kladim da on nista ne zna , neko su mu price rekla kazala .

Reply
Iznogud апр 16, 2014 at 13:54

To sto vrti iste goste mi je manje bitno, ali price mu jesu rekla kazala. Covek isto prica mesecima, i uvek pokusava biti najpametniji i uvek neke svoje zakljucke i prognoze iznosi, a prognozu jednu od 5 pogodi i onda u naredne dve emisije ponavlja kako je pogodio. Covek ocigledno ne moze da preboli sto nije portpalor Zvezde pa mu se sve pomesalo. To ga je malo izbacilo iz koloseka.

Reply
DelijaCG апр 15, 2014 at 21:56

Kakvo je stanje sto se tice organizovanog navijanja na F4 ABA lige ? Nadam se da ce biti navijanja, pa makar i nekog spontanog…

Reply

Leave a Comment