Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Englezi bi Vilotu?

Milan Vilotić

Milan Vilotić, koji je na „tankom ledu“ kod šefa struke Roberta Prosinečkog, mogao bi da napusti Crvenu zvezdu ovog leta, obzirom na to da mu ugovor ističe za godinu dana, a da trenutno nije u planu stručnog štaba.

„Vilotić je odigrao jednu utakmicu za Srbiju, iako Englezi ne bi napravili izuzetak kao što su povremeni činili, morao bi da sačeka da ispuni traženu kvotu. Sve zavisi od uticaja kluba, odnosno menadžera koji ga traži. Koliko znam, treneru Totenhema Hariju Rednapu su činili takve ustupke, povremeno i Vengeru, za razliku od Fergusona“, kaže  menadžer Milana Ćalasan.

Ćalasan ne otkriva o kom klubu je reč, ali naglašava da je taj klub pomno pratio Vilotu na pripremama Crvene zvezde u Austriji.

„Tri predstavnika kluba pratila su ga na utakmicama u Austriji, a potom odgledali i desetak Zvezdinih treninga. Za njih nema dileme: oni žele Vilotića odmah, spremni su da plate visoku cenu i samo kruti propisi mogu da spreče ovaj transfer.“

Vilota bi već na zimu mogao da potpiše ugovor sa novim klubom, i tada bi Zvezda ostala bez obeštećenja.

„Na zimu bi Vilotiću istekao ugovor i onda bi Zvezda ostala bez obeštećenja, Ali, ja ne želim da moj bivši klub bude oštećen u ovom poslu. Kako god, uskoro će sve zainteresovane strane znati na čemu su.“

Повезане вести

23 comments

Leave a Comment