Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоНајновије

Ватерполисткиње почеле плеј-оф сигурном победом

Ватерполисткиње Црвене звезде савладале су екипу Врачара резултатом 16:8 у првом мечу полуфинала плеј-офа за пласман од првог до четвртог места. Црвено-беле су на тај начин повеле са 1:0 у серији.

Врачар је био у игри у првој четвтртини, коју је Звезда добила са 3:2. Већ у другом периоду игре изабранице Милоша Брадића долазе до своје препознатљиве и ефикасне игре. Звезда је ову деоницу решила у своју корист резултатом 6:2 и на половини утакмице имала лепу залиху од пет голова (9:4). Ватерполисткиње Врачара су највећи отпор пружиле у трећој четвртини, коју су добиле са 3:2. Ипак, то је било све што су успеле да ураде на овом мечу, јер је Звезда сигурном игром у последњем периоду лагано привела сусрет крају и славила убедљиву победу.

Најефикасније у победничком тиму биле су Јована Пантовић и Наташа Симић са по четири гола, док се Јована Дујовић три пута уписала у стрелце.

Црвена звезда – Врачар 16:8 (3:2, 6:2, 2:3, 5:1)

Базен Ташмајдан. Гледалаца: 100. Судије: Ивановић и Милетић. Искључења: Црвена звезда 11, Врачар 7.

Црвена звезда: Александровић, Миловановић 1, Пантовић 4, Ружић, Јовановић, Дујовић 3, Симић 4, Мандић, Ђорђевић 2, Марковић, Илић 1, Јаковљевић 1, Вујовић. Тренер: Брадић.

Врачар: Петровић, Вукајловић, Плећаш 1, Радисављевић 1, Јоксимовић, Симин, Глушчевић, Чубрило 1, Мирковић 3, Миладиновић 1, Радак, Милићевић 1. Тренер: Јанковић.

Реванш меч игра се кроз две недеље, а ватерполисткињама Црвене звезде потребна је још једна победа за пласман у финале. У другом полуфиналном сусрету Сента је убедљиво савладала екипу Партизана резултатом 19:7.

Повезане вести

Leave a Comment