Moja Crvena Zvezda
АнализеВажноЕвропска такмичењаКошарка

МЦЗ анализа: трећа четвртина однела финале

Малобројни су веровали, сви су се надали. Звездаше оптимизам никада не напушта, па није ни овог пута. И деловало је након првог полувремена да се с разлогом надамо, али онда је у трећој четвртини један Грк чије име данас зба скоро цела Србија кренуо да руши тај сан. До краја утакмице је успео у томе. Уникс – Црвена звезда 84:67.

Претходних седам дана се интензивно причало о томе кога је Звезда победила, колика је разлика у  буџетима, колики је подвиг био спустити Уникс на 52 поена. Као да је све то утицало да и играчи, а и ми који смо били поред малих екрана са превеликом зебњом дочекамо почетак реванш меча.

А почетак, сам по себи, је био онакав какав се и очекује у оваквим мечевима. Несигуран и брзоплет од стране домаћина, бојажљив од стране гостију. Повео је Уникс  одмах на почетку, а онда се чекало више од два минута до наредног коша и постигао га је Раденовић иза линије 6,75. Покушавали су прво спољни Звездини играчи, Марјановић није искористио два почетна напада, убрзо је био замењен Катићем. Нелсон је брзо зарадио два фаула па је и  он отишао на клупу. Било је очигледно да је почетни план Дејана Радоњића пао у воду и да је морало нешто да се мења. Коначно  су наши играчи почели да погађају, док су противници били веома нервозни, а највише је форсирао Гаудлок. Раденовић је шепао све време, затим се и Катић повредио, а нешто као да се променило у глави Марјановића. Почео је да хвата лопте у нападу и да закуцава центре Уникса. До краја четвртине, Звезда се консолидовала и дошла до изједначења, 15:15.

Одлично је почела Звезда другу четвртину, Нелсон и Марјановић су наставили са одличнном игром. Добру одбрану  је играла Звезда и отворила себи неколико контри, али није све искористила, због брзоплетости. На другој страни је Харангоди везао две тројке, Кајмакоглу погађао и из рекета и споља и дошли су до преокрета. Покушавали су играчи Звезде да одрже минималан заостатак, али у финишу четвртине, два лоша напада преко Џенкинса и  Блажича су омогућила Униксу да се одлепи на максималних 6 поена предности.

У трећој четвртини се очекивало да играчи Звезде стегну  јаче противника у одбрани, да омогуће себи карактеристичне поене из транзиције, али десило се супротно. Одбрана Звезде није постојала, деловало је као да се играчи Уникса шетају кроз наш рекет, а у тим тренуцима се распуцао и јунак, Никос Зизис за серију свог тима 11:2 и потпуно анулирање резултата из Београда, након само три минута у трећој четвртини. У нападу се све сводило на повређеног Катића који ништа није могао да погоди, нити да додатно опетерети Кајмакоглу који је имао три личне грешке. Имала је Звезда контру за -9, али је Лазић направио кораке, а у наредном нападу смо примили тројку. Постало је јасно да Раденовић неће моћи да игра, а да Драгићевић у одбрани не обавља задатке како треба. У тим тренуцима је ушао у игру тек опорављени Лука Митровић и својом игром и у одбрани и у нападу вратио наду Звездиним навијачима. Звезда је губила 65:49 на крају ове четвртине, коју је изгубила резултатом 23:13.

На почетку ове четвртине је управо поменути Митровић деловао као једини играч Црвене звезде на паркету. Хватао је лопте под оба обруча, имао и једну  украдену, изнуђен фаул. Право ниоткуда се на шут дигао капитен Симоновић и погодио тројку. Враћа Зизис. Симоновић још једном покушава и погађа, али поново тај Зизис. Делују немоћно играчи  Звезде поред њега, одакле год да шутне, погодио би. Из  трећег покушаја није погодио Симмоновић, али ако смо нешто навикли да гледамо од играча Звезде то је борба до краја. Блажич је са две тројке вратио наш тим на -11, два минута пре краја. Једну тројку је поново анулирао Зизис, али не и другу. У наредним нападима су Блажич и Нелсон промашили чиста полагања након доброг блока Марјановића, на другој страни су били сигурни домаћи играчи и дошли до тријумфа. Коначан резултат 84:67.

Звезда је од почетка ушла нервозно у меч и тренер Радоњић је био приморан од старта да мења план игре јер почетни није дао ефекта. Онда су уследиле повреде Катића и Раденовића, које у тим тренуцима и нису имале негативан ефекат на тим. У наставку је ипак Драгићевић био превише оптерећен без замене, а Кајмакоглу непрелазна препрека у нападу. Покушавао је Радоњић и са зонском одбраном, али је она само за кратко дала Звезди прилику да се врати у живот током треће четвртине. Можда је фалило и мало храбрости, да се раније  проба са шутевима са дистанце уместо упорног спуштања на ниски пост. Мада, спољни играчи  Звезде ни  у  једном тренутку нису ни покупали да преузму иницијативу, до самог краја када је Симоновић погодио прву тројку.

Довољно је погледати односе у процентима шута свих категорија и схватити да Звезда није могла до победе ове вечери, нарочито са повређеним Катићем испод коша: 55:34% за два, 50:30% за три, 80:72% слободна бацања. Однос у ухваћен лоптама је био исти, с тим што је Звезда имала чак 7 офанзивних скокова више од противника, али ти поновљени нападу нису коришћени осим када је Марјановић закуцавао у првом полувремену. У асистенцијама је 18:7 за Уникс.

Играче Црвене звезде је очигледно пресекао и веома строг судијски критеријум на почетку када су досудили неколико јако сумњивих и лаких фаулова. У другом полувремену, Уникс је пунио кош Звезде, а њени играчи нису били ни близу бонуса, што је потпуно несхватљиво. Са друге стране, домаћи су ушли агресивно у меч, брзо излазили из бонуса, не желећи да дозволе Звезди могућност за лаке поене. Томе у прилог говори и осам фаулова више које су направили играчи Уникса.

Индивидуални учинак:

Никола Ребић: није играо.

Лука Митровић (11 мин.): 2 поена, 4 скока, украдена лопта. Показује Лука колико је само фалио нашем тиму у претходном периоду. Неочекивано је добио прилику и искористио је одлично. Доста боље је играо одбрану од Драгићевића, а за много краће време је успео да ухвати и једну лопту више. Енергија коју је унео је могла да се осети иако нисте били у дворани у казању, а остаје нам да се питамо шта би било да је ушао раније.

Бранко Лазић (15 мин.): 2 поена, 1 украдена лопта. Као  и у првом мечу, био је  задужен за Гаудлока и тај  задатак је обавио одлично. Поново је сјајни бек заустављен испод свог просека. Што се напада тиче, није се превише истицао, а у трећој четвртини је направио грешку у корацима у контри која је могла Звезду да врати на једноцифрен заостатак.

Јака Блажич (23 мин.): 7 поена, 3 скока, асистенција. У првом полувремену је покушао да вуче екипу напред и да је погодио прва два шута, вероватно би доста тога променио, пре свега у својој игри. Овако је до последње четвртине доста времена на клупи. На крају је ипак постигао две тројке и показао да никада не одустаје. У одбрани је неколико пута закаснио да покрије шут и на томе мора да ради убудуће, јер му се не дешава први пут да му падне концентрација.

Марко Симоновић (24 мин.): 6 поена, скок и украдена лопта. Играо је добро одбрану на овом мечу, у битним тренуцима преузимао Зизиса и добро га покривао. У нападу га није било, једноставно не учествује док не добије лопту на отвореној позицији за три поена. Постигао је, ипак две тројке и покушао да врати екипу у  утакмицу у последњој четвртини.

Бобан Марјановић (24 мин.): 12 поена, 11 скокова и асистенција за индекс корисности 23. Једини играч са двоцифреним индексом међу црвено-белима. Деловао је незаустављиво у првом полувремену. У другом је постигао само један кош, а несхватљиво је зашто је провео доста времена на клупи све док није постало очигледно да Катић једноставно не може да игра после повреде.

Иван Раденовић (9 мин.): 5 поена, 3 скока и украдена лопта. Знало се и пре утакмице да је ровит, а на почетку је након скока добио ударац у колено и остатак времена на паркету провео шепајући. Чак и такав је имао солидан учинак и показао да је драгоцен за Звездину одбрану и грађење коша.

Рашко Катић (15 мин.): 10 поена, без скокова. Превелика минутажа за повређеног играча. Сигурно је борбени Рашко имао најбољу намеру, али о његовој игри најбоље говори податак да је 6 поена да са линије слободних бацања. Оно што му треба признати, јесте да је једини био у стању да изнуди фаулове у тренуцима када је противник био у бонусу. Ипак, физички инфериоран, требало је чешће да игра помоћну  игру са неким од бекова.

Марко Тејић: није играо.

Демаркус Нелсон (33 мин.):  11 поена, 5 скокова, 3 асистенције. Бледа партија Звездиног Адмирала. Био је један од ефкиаснијих, али је из игре шутирао невероватних 5/18. Лоше је почео меч, мада више  захваљујућим лошем критеријуму судија. Касније је покушавао својим шутевима и продорима да покрене екипу, али једноставно није имао пратиоца, тако да се на крају уклопио у сивило целе екипе.

Чарлс Џенкинс (25 мин.): 9 поена, 1 скок, 2 асистенције. Неопрезан и брзоплет у неким ситуацијама, у другом полувремену одмарао већи део треће четрвтине, али  у последњој се није распуцао као што су се сви надали да ће урадити. Мада, није ни  узимао превише шутева, препустио је лидерску улогу Нелсону. Поново је ушао у неконстантну форму, мора да се стабилизује до краја сезоне да би екипа имала користи од његове експлозивности.

Тадија Драгићевић (19 мин.): 3 поена, 3 скока. Потпуно неприметан на овом мечу. Водио велику борбу са Кајмакоглуом и већину дуела изгубио. Поново није био агресиван у скоку, а неколико пута је остављао свог играча на шуту, што Кајмакоглу није сваки пут користио. Од њега се очекује да повуче екипу у оваквим тренуцима, али он то јуче није урадио.

После свега виђеног и исписаног, остаје утисак да смо превише респекта показали Униксу, да смо од њих направили непобедиву екипу, и у медијима и у нашим главама, а све се то изгледа одразило и на екипу. Ми смо тим који расте целе сезоне, учимо из сваког меча, у сваки меч улазимо са великом жељом, видели смо да за нас ништа није немогуће. И докле год буду момци тако играли, ми морамо веровати у њих. Уосталом, оне најзанимљивије борбе тек предстоје…

Повезане вести

38 comments

milos апр 11, 2014 at 12:36

Treca cetvrtina je susti dokaza Radonjicevog neznanja+suludo insistiranje na Katicu koji nam je neophodan za dalja takmicenja koja nama mnogo vise znace od hipotetickog finala.

Reply
Anka апр 11, 2014 at 12:03

Analiza za respekt! Momcima sve cestitke za ovogodisnji rezultat u Evropi ! Naravno da ostaje zal za propustenim sansom, neke se kockice nisu sklopile (povrede), ali nikom nije zalije nego njima (na 1:30 smo ih imali u saci)! Ono sto me odusevljava i sto se vidi na terenu da nas trener i ekipa zajedno odrastaju u svakoj utakmici. Radonjic je covek bez evropskog iskustva, vodjenje tima u jakim utakmicama, koliko je prosle sezone bio mlak ove godine je otresit, daleko da je savrsen ima jos da uci kao trener I TO RADI (kad imate ovakvog trenera ne bojite se za sledecu se zonu jer ce biti jos bolji sto na ekipu moze da deluje pozitivno). Isto sto sam rekla za Radonjica vazi i za ekipu, samo je pitanje koliko je realno da ista ostane na okupu i sledece sezone. Momcima zelim puno srece u prvenstvu i zavrsnici ABBA lige – zasluzuju.

Reply
Ninadu апр 11, 2014 at 12:15

Dobro ti je ovo „Uz ovakvog trenera ne bojite se za SLEDECU SEZONU…“ Pa, nas grobari deset godina zezaju i zovu KK Sledeca Sezona… Za koga ti navijas, majke ti?

Reply
Anka апр 12, 2014 at 13:04

Nzm odakle ti ideja da imam veze sa glodarima, oni me uopste ne interesuju. Meni je vazno samo jedno sportsko drustvo od kad znam za sebe. A ocigledno da nisi razumeo tekst ili deo teksta. Ako nasi navijaci ne veruju u uspeh naseg tima nzm stvarno ko ce (ne mislim na sve vec na pojedince grupe i grupice). Cim izgubimo pljuju ih. Treba svako da se zapita gde smo bili juce a gde smo danas. I da bi se stvorio zdrav sistem sa kontinuiranim uspehom potrebne su godine, ove sezone momci su premasili sva ocekivanja. Pozdrav

Reply
Fornicator апр 11, 2014 at 14:42

Znači, da sačekamo trenera da odraste? Imamo li mi vremena za to?

Reply
Villa апр 11, 2014 at 15:00

Ne rodjace, vec klub raste zajedno sa njim. Ne moze se nista na brzinu, za sve je potrebno vreme.

Reply
Fornicator апр 11, 2014 at 16:27

Tu se slažemo, ali meni nije jasno zašto klub ne raste sa nekim prekaljenim i iskusnim trenerom, zar nije to bila logičnija opcija nego ispaštati zbog Radonjićevog neiskustva? Da bude jasno, e krivim ja njega nizašta, mi smo ga doveli i ako je on greška, mi smo krivi a ne on. A ja mislim da je greška.

Reply
Бранимир апр 11, 2014 at 23:21

Ја сам исто био за другог тренера: Ивановић, Павићевић, Обрадовић, па и Трифуновић. Ипак, мислим да Радоњић није катастрофалан тренер да би се о њему говорило на такав начин. Мени се чини да након Шилба солидно води утакмице и да прави логичне ротације играча, чекајући да неко проради, што обично и бива. Тренер може да има веома важну улогу у тиму. То сада показује Симеоне у Мадриду. Ја и сада мислим да имамо једну од већих тренерских карикатура у фудбалу, али ми резултати зачепљају уста. Човјек има алиби, иако бих му га радо узео. Са Радоњом се може некако, иако би неко други могао још и више и много сигурније.

Anka апр 12, 2014 at 13:12

Radi se o urusenom sistemu koji decenijama nemamo a mi treba decenijama da stvaramo sistem zbog kontinuiteta kvalitetnih rezultata. Samo kazem cinjenicu da su momci zajedno sa trenerom ove sezone premasili sebe.
Radonjic je covek koji je vodio samo Buducnost i reprezentaciju Crne Gore, stvar je imati strpljenja i trpljenja za njegov rad, kao i svih ostalih u klubu. Vidno je bilo u Kazanju da je covek imao veliku dozu nervoze sto se osetilo i po ekipi i nekim njegovim greskama u sistemu igre rotacije i td., trener to sebi ne sme da dozvoli. Ali kao sto igraci decenijama treniraju da bi bili uspesni tako i treneri van-trenerskih aktivnosti treniraju sebe da budu jos bolji. Tu osobinu ima Radonjic, i videcete kroz par godina bice jos jedan u nizu sa ovih prostora uspesnih trenera (nadam se sa nasom ZVEZDOM). Pozdrav

Reply
Бранимир апр 11, 2014 at 23:14

Па. добро, Анка, гдје си Ти?

Reply
Anka апр 12, 2014 at 13:21

Evo me, svremena na vreme citam tekstove kad uhvatim vremena, posto sam u privatnoj guzvi. Retko ostavljam komentare. Procitala sam tvoj komentar. Iskreno od svih sam bila pre za Trifu nego za Radonjica, zbog rezultata i iskustva ova dva trenera. Iskreno kad bolje razmislim mozda je bolje ovako, da imamo trenera koji raste sa ekipom, da se uspostavi sistem i konacno vrate dugovi kako bi klub bio na vrhunskom nivou. Fudbal vise necu da pratim, zbog svih desavanja u njemu – kako u klubu tako i u savezu, bolje mi je da cutim popljuvace me ovde mnogi. Zao mi je samo sto se nasi fudbalski velikani, zbog svega prevrcu u grobu, a nasi fudbaleri su zrtve fudbalsko-mafijaskog sistema. JA SAM I DALJE ZA SMENU TOLETA LOPOVA ! (Evropa nam uvek nalupa samare ). Svi savezi mogu da se ugledaju na samo jedan Odbojkaski savez. Simeone kralj, volela sam da ga gledam kao igraca, a tek ce se o njemu pricati kao treneru! Pozdrav svako dobro.

Reply
Бранимир апр 12, 2014 at 14:12

Слажем се у много чему са Тобом. Ја нисам за дуге серијале јер мислим да су Звезди потребне шок терапије на свим нивоима. А то је могуће урадити са добрим домаћинима и правим људима. ФК су уништили паразити, то видиш и сама. Ја вјеруијем да се и у ФК може урадити много, али без лажних ауторитета и личних слабости према легендама. Знаш – не знаш, Хамо, Пипа и остала екипа, Ош – неш – Бангладеш … Према томе, дај да узмемо ту проклету титулу и да се осолимо. А ТИ – не смијеш искакати из породице и парцијално гледати на Звезду. То нема смисла. Ја ћу ти одмах замјерити и нећу више питати за Тебе.

Reply
Anka апр 13, 2014 at 10:41

Sad mi nesto nije jasno, kako mislis da iskacem i gledam parcijalno Zvezdu?!?!

Majstor апр 11, 2014 at 11:53

Jest da smo izgubili finale,ali smo dobili Luku Mitrovica koji ce da bude igracina.Zapmtite sta sam reko

Reply
100% апр 10, 2014 at 23:32

Sramota me je likova koji se predstavljaju kao Zvezdasi a juce i danas ovde komentarisu. Da vidim koliko ce ovih nikova da se pojavi na sajtu kada osvojimo ABA ligu. Koliko ce vas tada promeniti misljenje, a koliko nik-ove?

Reply
Blejk апр 11, 2014 at 14:44

Kako stvari sada stoje, bilo bi to veliko iznenađenje da je osvojimo. Ali ‘ajde, što da se ne nadamo, dešavala su se i veća.

Reply
Бранимир апр 11, 2014 at 23:12

Шта кажеш: биће велико изненађење ако Звезда освоји АБА лигу? Баш велико? Равно сензацији? А сигурица је да ће је освојити распали партизан? Квота 1,15? Баш ваљаш црњаке.

Reply
Blejk апр 12, 2014 at 12:10

Cenim tvoje komentare i po njima smatram da se veoma dobro razumeš u košarku i da nisi klinac kao većina ovde. Zato me i čudi što konstantno umanjuješ snagu partizana, a ako se dobro sećam, smatrao si da su jako loši čak i dok je Kinzi igrao? Da li stvarno smatraš da smo jači od njih? Imamo li mi igrače kakvi su Bogdanović i Lovernj? Jesmo li individualno dovoljno jaki da nadoknadimo njihovu prednost što se trenera tiče? Hoćemo li umeti da iskoristimo izostanak njihovih povređenih igrača?
Priznajem da lično smatram da su u prednosti. I mi i oni igramo sa lažnim plejom, s tim što je njihov bolji na ulazu i šutu. Mi imamo prednost na dvojci sa Đenkom i petici sa Raškom, oni na trojci sa Pavlovićem i Bertansom, i na četvorci sa Lovernjom. Imamo i dužu klupu. Po svemu je to vrlo blizu u neizvesno, s tim što oni formu dižu a naša je u blagom padu.

Reply
Бранимир апр 12, 2014 at 12:47

Ето, све си лијепо рекао и у тој анализи се слажем са Тобом. О снази партизана говори сами партизани и Вујошевић. Видиш да су се сви испрепадали, каже човјек: биће проблема. А то је само зато што се плаше нас и сматрају нас веома јаким. Ја врло добро знам снагу партизана и када су га многи видјели изван Ф4 ја сам му гарантовао 3 мјесто. Ја ипак не видим његово дизање форме. Оно у КГ је било веома лоше. Они имају само 2 врхунска играча које си навео, а Павловића зависно од мотивације. Значи – ту смо. Е па зашто би било изненађење да Звезда освоји Ф4. Ја ништа не гарантујем али се ни једне секунде не бих изненадио ако будемо прваци. Немој ми рећи да би то за тебе било изненађење. Ах, па то си већ рекао. Грешиш, брате.

rs апр 11, 2014 at 19:04

evo i ja cu dalje da komentarisem i komentarisao sam od pocetka a ne samo ova dva dana da radonjic nije trener za ovako veliki klub kao sto nisu radenovic simonovic i lazic igraci.on nije trener bio niti ce kad biti. i manite me vise price da radonjic forsira cvrstu odbranu. pogledajte prosijek poena primljenih od kad je dosao kod nas i prosjek poena ove sezone u izgubljenim mecevima. prodavanje maglekod mene ne prolazi.

Reply
rs апр 11, 2014 at 19:22

opet mojih komentara za radonjica nema pa dokle vise

Reply
РУК апр 10, 2014 at 23:23

„Крчаг иде на воду док се не разбије“ а овај наш је био напрсао на све стране, само је било питање времена када ће се видети да је „цар го“. Не знам шта је требало председнику клуба који, уместо да припреми екипу пред најважнију утакмицу до овог дела сезоне, одлази на ТВ да се свађа са оном свињом као улична опајдара. Да поновим, ова екипа је безмуда на гостовањима. Када би све утакмице играла као код куће била би првак Европе. Овако…

Reply
Alex Unders апр 11, 2014 at 14:48

Biće da je debakl našeg predsednika u TV duelu (za koji je isključivo sam kriv, jer su mu (dr)Olja i krmak sve dali na tanjiru došavši potpuno nepripremljeni) ostavio traga u glavama igrača – delovali su potpuno pogubljeno. I za gostovanja si u pravu – da je ABA F4 bilo gde drugo, ne bismo imali nikakve šanse. Ovako, bar polufinale možemo izvući na mišiće. Mada, ako Cibonu krene (a doći će rasterećena), biće svašta…

Reply
rs апр 10, 2014 at 23:16

ima li slucajno analiza dejana radonjica da vidimo kako je to on vodio utakmicu sa klupe. msm do sada je bila al je sada nema sta se to toliko promijenilo. ili ima dosta nas navijaca koji smatramo da nije za zvezdu pa vam se ne svidjaju komentari na njegov racun. da li je on specijalista za odbranu pa primimo preko 80p da li je toliki trener pa da onako raspucanu ekipu forisira stalno zonu. sta je to toliko sporno bilo odigrati istu odbranu kao i u prvoj utakmici. zasto nije igrao rebic tejic. zasto je povredjen radenovic nekome zauzimao mjesto. zasto je katic onoliko povredjen igrao umjesto bobija iako je ovaj bio dominanatan. koliki kredit imaju simonovic lazic i radenovic, zasto je luka sjedio 3/4 na klupi. zasto ne zna kad treba da uzme time out. zasto kad se odlucuje on ne zna da utice na igrace

Reply
Hez апр 11, 2014 at 14:49

Zaboravi na to, nema analize za „trenera“, on nije podložan kritici na ovom forumu.

Reply
misi'm апр 10, 2014 at 22:16

Sve ok, ispali smo i nema frke, samo treba promeniti ono non stop guranje lopte centru i ne graditi uporno sut za 3 kao da su alergicni na 3 poena, jedine dve rezonske trojke su pale cim su simonovicu izgradili pozociju. To cim pre ispraviti pa na titulu.

Reply
Ninadu апр 11, 2014 at 12:06

Takvu isparvku u igri, da ne guramo beskicmenjacki loptu Katicu, kao da je on Kevin Garnet ili Sekil iz najboljih dana, vec da zaigramo i neku igru spolja sa gradjenjem suta za trojku ili sa distance, cekamo od septembra prosle godine…I sa Radonjom to NIKADA necemo docekati…

Reply
Fornicator апр 11, 2014 at 14:52

Pa jasno, ako neko misli da će ziheraš sad da menja nešto, grdno se vara. Igraćemo istu igru do kraja sezone, i zavisiti od (sve ređeg) raspoloženja Đenke i Raška. Nevolja je što na srećne pobede u završnicama više ne možemo računati, sreću smo za ovu sezonu ispucali.

Reply
Бранимир апр 11, 2014 at 23:07

Нисмо. Нема разлога да будеш песимиста. У преосталим дуелима нема неког изразито јаког противника, па уз поновљену борбеност можемо поново срећу заслужити. Па видио си у Крагујевцу ко је какав, партизани су наличили партизанима из ’41, хоће. неће, би да могу. а могу колико их лош Милош пусти.

Reply
darkos апр 10, 2014 at 21:49

Ovako,jedan drugar mi saznao tj rekao mu je decko sto radi marketing za zvezdu da je zvezda prodala utakmicu za nekih 3 – 4 miliona evra,zato sto je uniksu jedina sansa da dodje do evrolige preko evro kupa,ne bih da garantujem da je ovo istina,ali ako je neko nesto slicno cuo neka kaze…

Reply
Realno апр 10, 2014 at 22:04

Jao, prenosis nesto sto je rekao neko tvom drugu. Da li ti znas koliko bi para oni dobili od FIBA, zatim od ulaznica za finale, a tu bi i drzava morala dati nesto kada bi igrali finale, a tek ako bi osvojili. Ako nisi partizanovac pa unosis nemire onda neverujem da imas vise od 12 godina cim tako razmisljas.

Reply
darkos апр 10, 2014 at 23:32

Jeee dal sme nesto da se kaze,a da mi ne dodje neki pametnjakovic ko ti … Je*o te partizan … Koje ja nemire mogu da unesem komentarom na internetu jeeeeee….I rekao sam odma ako je neko nesto slicno cuo da kaze,da vidim dal me zajeba*aju ili ne …

Reply
Ninadu апр 11, 2014 at 12:11

Taj tvoj drug verovatno nista u zivotu nije procitao osim Informera i Kurira…

Reply
Alex Unders апр 11, 2014 at 14:55

Za 4 miliona evra prodao utakmicu polufinala bezvrednog Evrokupa? Pa za tolike pare bi Bajern prodao utakmicu Lige Šampiona.

Reply
100% апр 12, 2014 at 00:02

Alex ovim komentarom si se kadnidovao za najgluplji komentar svih vremena na ovom sajtu.

Reply
Dejan BL апр 10, 2014 at 21:43

Pre prve utakmice smatrao sam Uniks apsolutnim favoritom, kada smo ih uzeli sa 11 razlike probudila se nada da mozemo u finale, ali kao sto sam i pisao nije bilo moguce da oni odigraju dve lose utakmice. Desilo se nazalost to sto se desilo i ostali smo bez finala. Jesmo lose odigrali, ali puna podrska ovim momcima, jer oni su to zasluzili. Svako ko sada pljuje tim ili je iz suprotnog tabora, ili maloumnik koji nema ni 2 grama mozga. Isto tako svi ste pisali hvalospeve kada smo dosi u polufinale, pa tek posle prvog odigranog meca. Sacekajte kraj sezone pa sudite i ne nasedajte na pricu da nas kosarkaski klub lezi na parama, i da smo daleko najbogatiji u ABA ligi, okanite se toga. Napredujemo iz godine u godinu i to je ono sto treba da raduje svakog normalnog Zvezdasa, a pacenici koji to ne shvataju i ne vide verovatno nikada nisu ni uzeli kosarkasku loptu u ruke. NAPRED ZVEZDA da konacno osvojimo ABA ligu.

Reply
100% апр 10, 2014 at 23:33

Za sada trojica ili bez mozga ili su glo.darcici 😆

Reply
Бранимир апр 11, 2014 at 23:01

Вјероватно су то три, односно пет глодарчића без мозга.

Reply

Leave a Comment