Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Radaković Bolonjin

Uroš Radaković

Kapiten kadetske reprezentacije Srbije i Crvene zvezde u tom uzrastu, Uroš Radaković, odbio je da potpiše profesionalan ugovor sa našim klubom i stavio paraf na ugovor sa italijanskom Bolonjom.

Radaković nije želeo da isprati vršnjake Savićevića i Mihajlovića, i tako na predlog doskorašnjeg direktora Omladinske škole Ratka Dostanića postane treći mladi fudbaler koji je ovog leta postao profesionalac u Zvezdi.

Na nagovor menadžera, talentovani zadnji vezni je prihvatio ponudu Bolonje, a našem klubu će pripasti obeštećenje u iznosu od nekoliko stotina hiljada evra.

Italijani u svojim medijima ističu da Radaković može da igra na svim mestima u odbrani, kao i u sredini veznog reda, a hvale se uspešno obavljenim poslom, obzirom da su navodno bili brži od Arsenala, Mančester Junajteda, Bajerna i Bajer Leverkuzena, koji su takođe želeli Radakovića.

Uroš je u italijanskim medijima predstavljen kao novi Nemanja Vidić, a od igrača koji trenutno igraju u kalču, pišu da je sličan po načinu igre Lusiu, fudbaleru Intera.

Повезане вести

52 comments

Leave a Comment