Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаОдбојка

Последња шанса за одбојкашице

Одбојкашице Црвене звезде сутра од 17ч у дворани „Спорт Еко“ дочекује одбојкашице Партизан Визуре у 3. утакмици финалне серије плеј-офа.

Наше одбојкише изгубиле су прве две утакмице (3:0, 3:1) и неопходна им је победа за наствак финалне серије, која се игра на 3 добијене утакмице. Црвено-беле нису играле најбоље што умеју у првој, а поготову у другој утакмици. Сада играју на домаћем терену, немају шта да изгубе и можемо очекивати да ће показати своју игру и доћи до прве победе.

Коректор наше екипе, Адела Хелић није могла да пружи свој максимум у прошлој утакмици због повреде скочног зглоба, због које је већ паузирала ове сезоне. Још није познато да ли ће и у коликој мери моћи да помогне тиму сутра. Са или без Аделе, изабранице Ласла Лукача желеће да поправе утисак из прве две утакмице и на домаћем терену остваре победу. За све оне који нису у могућности да присуствују, РТС2 обезбедио је директан пренос. „Спорт Еко“, среда, 17ч.

Повезане вести

1 comment

kanibal sever апр 9, 2014 at 05:16

a sto vise ne igramo u sumicama?
ajde crveno-bele mackice gazite crne usatske kucke. a govanrski komentator neka pripazi kako vizuru naziva… Zvezda je sampion. bez obzira na sve manipulacije uprava i pritiske lopova.

Reply

Leave a Comment