Moja Crvena Zvezda
Архива

Kaluđerović: „Neću više u 90.“

Kaluđerović presudio i Slogi

Uz osmeh Andrija Kaluđerović prihvata konstataciju da je počeo svojim golovima da vraća iz mrtvih ne samo ekipu nego i mnogo navijača, koji 90 minuta iščekuju „naplatu“ dominacije na terenu.

– Znam da mnogi grickaju nokte i skaču, ali tako nam se zalomilo. Dominirali smo i protiv Javora i protiv Sloge ali jednostavno lopta nije htela u gol. Onda je došao finiš meča i naplatili smo sve za šta smo se borili 90 minuta. Mene je sreća pogledala i uz pomoć saigrača uspeo sam da rešim obe utakmice. Ipak, obećavam da više neće biti golova u 90. minutu. Davaćemo ih ranije – smeje se Kaludjerović.

Talentovani golgeter je postigao četiri gola do sada u Crvenoj zvezdi, ali ne želi da obećava.

– Svaki pojedinac u Zvezdi je deo kolektiva. Prijaju mi golovi, zbog njih sam doveden, ali ekipa je na prvom mestu. Hoću da napredujem samo kroz uspehe ekipe i svaki moj gol je zasluga celog tima – jasan je Kaludjerović.

Napadač Crvene zvezde ističe da su golovi u poslednjim minutima meča uneli dodatno samopouzdanje ekipi.

– Golovi u poslednjim minutima nam jasno pokazuju da se meč igra 90 i više minuta i da nikada ne treba odustajati. Nastavićemo da gazimo ceo meč ali ćemo golove davati ranije da ne bi bilo „srčanih udara“ na tribinama – kroz osmeh konstatuje Andrija Kaludjerović.

Повезане вести