Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаФудбал

Kaluđer i Reljić o utakmici sa Ventspilsom

Andrija Kaluđerović

Svoje mišljenje pred utakmicu sa Ventspilsom izneo je i najbolji strelac lige prošle sezone, Andrija Kaluđerović. On je naveo da, iako nije upoznat sa kvalitetima letonskog kluba, misli da je Zvezda kvalititenija i da će proći u plej-of:

Došlo je vreme da startujemo u Evropi, a prvi protivnik nam je ekipa Ventspilsa. Slabo ih poznajemo, ali je naš pomoćni trener, Žarko Đurović, išao da ih gleda. Štručni štab je odgledao utakmicu sa Šahtjorom i preneli su nam utiske. Mislimo da smo mnogo kvalitetnija ekipa, i po igri, i po imenu, ali to moramo da dokažemo i idemo u Letoniju po pobedu u prvom meču.“ , kaže popularni „AK99“.

Kaluđerović je prokomentarisao i deficitaran broj štopera za predstojuću utakmicu:

Istina je da je bilo problema na toj poziciji tokom priprema, ali mislim da navijači ne treba da se unervoze, jer sam siguran da će Duško Tošić i mali Srđan Mijailović ispuniti očekivanja i odigrati dobru utakmicu, iako to nisu njihove prirodne pozicije“, zaključio je Andrija Kaluđerović.

Stevan Reljić

Sličnog mišljenja je i levi bek našeg kluba Stevan Reljić, koji će najverovatnije i igrati na tom mestu u četvrtak, jer će se Tošić pomeriti na mesto centralnog defanzivca. Reljić kaže:

Napokon je došla i prva utakmica. Proteklo je mesec-mesec i po dana sve zbog tog duela i nadam se da smo se dobro spremili. Već u četvrtak izlazimo na teren da pokažemo šta smo do tog trenutka uradili. Naravno, upoznali smo se sa ekipom Ventspilsa. Sigurno je da imaju kvalitet, ali mislim da smo mi bolji i da ćemo se mi pitati. Ako damo 100% svojih mogućnosti i uđemo u meč kako treba, ne bi trebalo da bude problema. Oni su jedan dobar kolektiv, imaju dva-tri igrača koji se izdvajaju kvalitetom, dok su ostali približno istog. Imaju dobru skok-igru, verovatno jer imaju dosta visokih igrača, i možda bi tu mogli da nam naprave problem. Što se ostalog tiče, mislim da ćemo se mi pitati i da ćemo već u četvrtak napraviti dobar rezultat pred revanš na Marakani“ , jasan je Stevan Reljić.

Повезане вести

21 comments

Leave a Comment