Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаФудбал

Бабовић поново актуелан, Матијашевић нови спортски директор?

Још од зимус је столица спортског директора Црвене звезде упражњена. Од тада се помињало неколико имена од којих је и бивши играч црвено-белих и актуелни директор Напретка, Владимир Матијашевић. Потпредседник Црвене звезде Славиша Кокеза у разговору за „Моззарт спорт“ отрива да је баш  Матијашевић његова највећа жеља.

У Звезди треба да има места за бивше играче, посебно за оне који су по завршетку спортске каријере постигли пословне успехе. Веома поштујем и ценим и Пантелића, и Матијашевића, и Крупниковића. Верујем да би за сваког од њих било места у клубу. С Матијашевићем имам дневну комуникацију. И не кријем да бих волео да га видим на Маракани од лета – рекао је Кокеза.

На питање да ли има играча у Суперлиги који одговара његовом укусу, Кокеза даје конкретан одговор:

Постоје. То су Реган из Напретка и Стефан Бабовић из Вождовца.

Обенг Реган има 19 година и 2012. године је стигао из Ганског прволигаша Асенте Котоко у крушевачки Напредак, а за њих је одиграо 40 утакмица и постигао 2 гола. Он игра позицију задњег или централног везног и веома је запажен у тиму Ненада Лалатовића.  Стефан Бабовић, бивши играч Партизана, летос је био на мети клуба са Маракане. Навијачи црвено-белих су тај трансфер стопирали, па је искусни фудбалер потписао за Вождовац. Играо је прошло коло против Звезде и био је најбољи играч Вождовца на тој утакмици.

Повезане вести

50 comments

Vaske_tb апр 9, 2014 at 16:27

Više sa tim Babovićem…
Šta će nam Partizanov otpadak? Da li je to nekome Babović možda bolji od Ninkovića?
Ako niko iz prvog tima kojim slučajem na leto ne ode onda nam niko ni ne treba, a to je i prvi put da tako mislim pred neki prelazni rok. Jedino ako budemo u mogućnosti da ugrabimo nekog talentovanog klinca, ništa nam više od toga ne treba.

Reply
Sava апр 5, 2014 at 08:47

Posto ove sezone najverovatnije uzimamo titulu ocekujem velike promene na leto.Dzoniju istice ugovor,Ninetu istice ugovor,Bajkovicu…Takodje nerealno je ocekivati da ce ostati Mrdja,Dauda,Pecnik.Tako da na golu ostaje samo Rajko(ugovor istice i Vesicu),pa bi ja tu u vatru gurnuo Djordjeva da mu bude rezerva(najtalentovaniji golman iz omladinske skole).Na poziciji levog beka posto Dzoniju istice ugovor ja bih kupio Nikolu Antica,dok bih Brajovica gurnuo u vatru,a Nenadic kada bi mogao barem na pozajmicu da se posalje.Takodje verovatno ce biti uz Petkovica na leto neki omladinac biti bacen u vatru.U veznom redu posle toliko promena mislim da bi nam Regan dobro dosao zaista odlican igrac.A Babovic moze i ne mora ne bih se bunio i da dodje i da ne dodje,jer bi tu vec imali Tenka,Regana,Milijasa i Gogica.Jos bi uspicu imali malog Jovica,Mihajlovica.Mislim da ne mozemo ocekivati Evropu ali u buducnosti cemo biti poprilicno jaki.

Reply
Milos апр 5, 2014 at 13:46

Ninkovicu ne istice ugovor sada,Kokeza kad je gostovao na SOS kanalu kod Nebojse Petrovica,rekao je da Ninkovic ima jos godinu ipo dana ugovor i da nema potrebe sada da ga produzava.Nije sve to bas tako kako ti pricas….Ako osvojmo titulu,i budemo isli u kvalifikacije za Kup Sampiona ostace okosnica tima…Sta bi ti hteo da napadamo Ligu Sampiona sa tom decurlijom?Ma daj molim te…..

Reply
Zla pljeskavica апр 5, 2014 at 14:29

Ja stvarno ne znam šta ti pratiš…žao mi je brate, ali sve si promašio! Samo Milijaš odlazi I on je to najvio pre nekoliko meseci. Nikome od navedenih igrača ne ističe ugovor! Ninković je potpisao na 2 godine! I to je preko svih mogućih portal objavljeno pa bar po 10 puta…a I on je to izjavio pa minimum 1.000 puta! Od prve postave, samo Kelharu ističe ugovor u junu jer je potpisao na 6 meseci. E sada, da li je realno ako osvojimo titulu da zadržimo Daudu, Pečnika, mislim da jeste I želim da verujem da bi oni hteli da ostanu.

Reply
otpisani101 апр 5, 2014 at 00:39

prvo i osnovno je da se milunovic vrati u tim…drugo da se dovede regan iz napretka,jer je dobar i mlad fudbaler koji bi bio buducnost zvezde…babovic da dodje u zvezdu samo ako uprava zvezde zeli novi milan,da igraju fudbaleri na zalasku karijere…kako prolazi italijanski milan sa penzionerima-svi znamo…protiv babovica sam jer je veliki grobar,jer nije vise tako mlad i najbitnije ako nije za partizan,pa mi smo valjda veci klub i sta ce tek nama…mislim da milunovic smeta kokezi samo zato sto ga je doveo vladan lukic…i kokeza o fudbalu samo zna da je lopta-okrugla…a sta radi presednik dzajic u klubu,niko od nas nema pojma…niti je presednik,niti je sportski direktor,valjda je ikebana kokezi…ali samo je zvezda zivot a sve ostalo su sitnice…

Reply
Milan апр 5, 2014 at 20:00

Milan dok je imap te „penzionere“ osvajao je ligu sampiona….

Reply
Fornicator апр 5, 2014 at 00:07

Sviđa mi se mali Regan i voleo bih da dođe. Treba dobro odvagati ovo za Babovića – on odskače samo u lošim timovima, solidan je i iskusan fudbaler ali ništa više od toga. E sad, možda je to za nas i više nego dovoljno s obzirom na to ko nam sve igra u veznom redu, ali tu je i pitanje reakcije navijača jer je Stefan zakleti grobar. Kako god bilo, ne smemo dozvoliti da o pojačanjima u upravi, stručnom štabu i timu odlučuje Kokeza jer taj nam o glavi radi. Moramo mu videti leđa što pre!

Reply
Estrella Roja апр 4, 2014 at 21:54

Tipičani „stručnjak“ iz reciklirano slobodnih radikala 😈
Sad uporedimo mesta gde su naš fudbalski i košarkaški klub.Potonji ima velike šanse da igra finale drugog po jačini košarkaškog takmičenja u Evropi,dok su prvi ispali u pretkvalifikacijama,tj.ostali su na periferiji Evrope.Pre više od dve decenije bio je obrnut slučaj.
U svetlu neslavne pozicije fudbalskog kluba,mediokriteti poput irokeze dolaze do punog izražaja.Njihove ambicije su više nego skromne,skromnije od njihovih intelektualnih kapaciteta.Matijašević i Babović(čovek koji je pevao uvredljive pesme Prosinečkom) mogu da budu pojačanja,ali za nekog srpskoligaša a nikako za tim koji je bio šampion Evrope i gde navijači očekuju,s punim pravom, neki pomak u budućem periodu.
Umesto što preti Milunoviću dotični „napredni radikal“ bolje da produži ugovore nekim igračima,npr. Ninkoviću,Kelharu,Pečniku itd. …a pojačanja treba da budu prava,ne dovedena u poslednji čas kao prinudna,po pravilu to nisu pojačanja.

Reply
zvezdan апр 4, 2014 at 22:56

sve je obasnjeno do slovce nerazumnim likovima koji zele babovica , covek koji je pevao pogrdne pesme na racun Prosineckog i najveceg srpskog kluba nemoze da nosi njegov grb kraj price za razumne ljude.Idi pevaj tvojim glodarima …

Reply
nn апр 4, 2014 at 21:50

Treba razmisljati razumno. Babovic je bio najbolji igrac na utakmici , ne samo u Vozdovcu , vec od svih igraca na terenu. Treba ga dovesti , jer je izuzetno dobar fudbaler. Navijaci ne treba da o tome odlucuju, vec oni koji znaju fudbal.Uostalom, titulu osvajaju igraci, a ne navijaci , sto se pokazalo u prethodnim godinama.

Reply
MILAN KG апр 4, 2014 at 21:37

jadan smo mi kad nam navijaci vode klub odredjuju ko moze da igra u zvezdi a ko ne moze tragedija zato smo tu gde smo u poslednjih 20 godina.

Reply
zvezdan апр 4, 2014 at 20:49

Sta bre ovaj bulazdi koji babovic dali ti si normalan KOKI MA BRE KOJI SI TI FUDBALSKI ZNALAC SAD TEK VIDIM DA JE DZAJA POGUBIO KONCE .POD HITNO PRIVATIZACIJA PA TI I TEBI SLICNI KOKI NECETE NI KARTE DA CEPATE NA MARAKANI , A NE DA SE PITAS KOGA DA DOVEDES U ZVEZDU…..

Reply
Zla pljeskavica апр 5, 2014 at 14:37

Ako bude privatizacija tek se onda ti kao „navijač“ nećeš apsolutno ništa pitati! Da li ti stvarno misliš da je neko lud da kupi Zvezdu, pukne silne pare, I onda neki balavci I imbecili sa tribune da mu pričaju, prete I odlučuju koga će klub da dovede!!!?? Šta je bre ljudi sa vama? Očigledno je stvarno istina da nam je preko 50% stanovništva poluobrazovano! Ako žele Babovića, neka ga dovedu, pokidao nas je na terenu I ako smo ih pobedili 5:1. Sada zato što je bio u Partizanu mi ga nećemo. Pričaj te šta hoćete, mi smo imali našeg Mustafu (bog da mu dušu prosti kretensku) ali on je ovim Glodarima dao više nego nama, pa zašto ne bi npr. Babović uzvratio uslugu? I još nešto, on nije mator, nije veteran. Njegova greška u karijeri je njegov otac, jer je tatin sin!

Reply
cigan sa zapadne tribine апр 5, 2014 at 15:31

amin

Reply
dejo апр 4, 2014 at 20:38

Ocemo Babovica i Regana u nasu Crvenu Zvezdu neka bude Matijasevic sportski direktor nase Crvene Zvezde a najvaznije od svega toga HOCEMO PRIVATIZACUJU i da KUPE ARAP ili SEJIK jer to otvara potpuno vrata svijetla na kraju tunela NASOJ CRVENOJ ZVEZDI ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ 🙂

Reply
Krle Bgd апр 5, 2014 at 01:01

Hocemo i da s polupismenima zabrani komentarisanje nase Zvezde

Reply
Fornicator апр 5, 2014 at 05:06

Nemoj tako, dejovi komentari zaista pokazuju da jeste teško hendikepiran, ali i on ima pravo ovde da komentariše…

Reply
NCZ86 апр 4, 2014 at 20:12

Sto se mene tice obojica su dobrodosli samo sam malo skeptican oko Babovica jeste dobra igrac ali je i tezak grobar dosta bure bi doneo na nasoj tribini a i u javnosti . Sto se tice pojacanja jest da je jos rano govoriti o njima ali moje zelje su Filip Stojkovic iz cukarickog , Slavoljub Srnic iz cukraickog i Drazic iz ofk beograda , sva trojica su eksplozivni igraci i dobro tehnicki potkovani …

Reply
Djenka апр 4, 2014 at 20:10

Ako a Luku terate iz kluba i dovodite grobara.Ma i da je bolji od Luke,ne treba ga dovoditi.Ovo je sramota sto radite decku,koji je veliki zvezdas a pre svega korektan covek. Stidite se!!!!!

Reply
BOKI M апр 4, 2014 at 20:50

I Babovic je zvezdas.Otkud znas da Milunovic nije ucenjivao.

Reply
Raca апр 4, 2014 at 19:42

Mislim da bi eventualno dovodjenje Babovica bio los potez.On je prosecan fudbaler.Da je on mnogo dobar fudbaler uzeo bi ga Partizan.

Reply
Mississauga апр 4, 2014 at 17:57

JA SAM PROTIV BABOVICA ! MA DA JE MESI U PITANJU , BIO BIH PROTIV .

Reply
apac апр 4, 2014 at 17:56

E ajde ljudi,jeste Babovic grobar,al zapitajte se za koga su igrali vaterpolisti koji su nama doneli titulu prvaka Evrope…pametnom dosta.Babovic je dobar igrac za nase uslove i voleo bi da dodje.

Reply
dusan апр 4, 2014 at 17:38

babovic ume da igra lopte i za nasu ligu je odlican. da li je grobar ili nije, i za koga navijaju igraci to je irelevantno. mi smo tu da navijamo, a oni da igraju. kraj price. dovedite one koji umeju da igraju fudbal.

Reply
Milan апр 4, 2014 at 15:25

Babovica ne treba ni slucajno dovesti a razlozi su sledeci:
– Stvarace se losa atmosfera, mozda ne toliko u ekipi koliko na trbini a to se opet odrazava i na teren i ekipu – ex-partizanovac je i njegov slucaj bi bio blizi Stojkovicevom slucaju nego Cleo-vom… Mada mislim da Babovic nije toliki bilde kao Stojke…
– Babovic je prosecan igrac – za nasu ligu sasvim dobar, iskace u onim ekipama koje su lose, ali kad igra u dobroj ekipi zna strasno da podbaci. Videlo se u Partizanu a i u inostranstvu.
– Dodatni razlog je sto mislim da Babovic nije pravi profesionalac – licno sam ga video u restoranu Dijagonala kod hrama sv. Save, kako oko ponoci sedi sa Terzicem i neke dve devojke, i pri tom jos i pusi.

Reply
marko апр 4, 2014 at 15:15

Dobar je Regan… A ovaj drugi… :/

Reply
STARA ŠKOLA апр 4, 2014 at 14:49

Pošto ove sezone osvajamo tu famoznu i (pre)dugo čekanu titulu, što će doneti olakšanje i rasterećenje svima, na leto će biti velike prodaje igrača. Očekujem odlazak Bajka, Džonija, Kelhara, Marlbora, Tenka, Mrđe, Daude… Ekipu bi trebalo da čine Rajko, Petko, Mihajlović, Vukan uz verovatni dogovor sa Ninetom, Pavićevićem, Gogićem… Videćemo za Miluna i Kasalicu, svašta tu može da bude. Verovatno će i Jović dobiti priliku, uz povratak Karaklajića i još neke klince. U takvoj ekipi iskustvo Babovića bi moglo da da doprinos, u našem prvenstvu. Za Evropu je preslab, mada mi tu ni nemamo mnogo šta da tražimo. Babović ima smešan šut, ali zna da asistira, zna da proigra, i može da bude veoma koristan. To što je igrao „za one tamo“, nema mnogo veze, igrali su i Katić, Radivojević, Radenović, Nebojša Čović, Šefik, Prlainović, Rađen, Pjetlović, nesrećni Krneta, Sava Lešić… Nema to baš mnogo veze. Babović je za naše prvenstvo Pirlo, a nama u narednim sezonam treba niz titula.

Reply
sever апр 4, 2014 at 15:52

Koja si ti dilea

Reply
STARA ŠKOLA апр 4, 2014 at 17:04

Ja tebe nisam vređao, samo sam izneo svoje mišljenje. I ja mislim da si ti maj.mun, pa ništa, ne smeta mi tvoje mišljenje. Nisam njegov fan uopšte, ali da ti smeta on jer je igrao u partizanu, to je licemerje. Već sam nabrojao ko je sve igrao tamo, pa bih dodao i Šapića, Divca, pa ovog malog Jokića što je na pozajmici u Borči, pa i ovaj Ljubo Nenadić je igrao. I niko ti ne smeta, a ovaj ti smeta?!

Reply
cigan sa zapadne tribine апр 4, 2014 at 18:04

ja sm ti dao minus samo zbog prve recenice , da ne izmalerises..

Reply
STARA ŠKOLA апр 4, 2014 at 18:18

Druže, ne smetaju meni minusi ni malo. Ne verujem u maler, ni u sreću ili nesreću. Sve dobro i sve loše mora da se zasluži, a ova je sezona naša. Ovo je „sledeća sezona“.

Blejk апр 4, 2014 at 23:52

Svaka čast, vidi se da si stvarno „stara škola“… A minuse si dobio, naravno, zbog istine. Boli istina da će skoro kompletan tim otići nakon osvojene titule. Boli istina da će nam i prosečan igrač kakav je Babović biti potreban naredne sezone. Boli istina da u Evropi nemamo šanse da prođemo više od jednog kola kvalifikacija. Boli istina ko je sve igrao u partizanu pre Zvezde (a nisi ih ni pola nabrojio)…

Reply
slavko rajkovic апр 4, 2014 at 14:40

nikako

Reply
slavko rajkovic апр 4, 2014 at 14:40

😆 babovic ni slucajno prelazim da navijam za djavole

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT апр 4, 2014 at 14:35

Regan da, zato jer je mlad, a vec dobar igrac, zamislite samo kako ce da napreduje, a i blizu je reprezentacije, to dosta govori o njemu, a za Babovica sam 50-50…

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT апр 4, 2014 at 14:35

Regan da, zato jer je mlad, a vec dobar igrac, zamislite samo kako ce da napreduje, a i blizu je reprezentacije, to dosta govori o njemu, a za Babovica sam 50-50…

Reply
jagodina navija za zvezdu! апр 4, 2014 at 14:31

„Zvezda pripada Zvezdasima…“

Reply
marko апр 4, 2014 at 14:03

Babovica treba dovesti u Zvezdu jer poseduje kvalitet i sta ako je grobar jer nam je Partzan uzeo Clea sad je vreme da mi vratimo Partzanu milo za drago sto se tice Regana tu sam podeeljen 50 50 ali ako Zvezda misli da stvori jos jaci tim od ovog treba dovesti Babovica Lukovica slob igrac od juna Oumarua El Monira najmanje 4 do 5 pojacnja su nam potrebna

Reply
podgorica čeka titulu!! апр 4, 2014 at 13:58

Najmanje je bitan Babović ovdje, mnogo je važnije kakav je sportski direktor ovaj Matijašević? Vidim da su doveli ovog Regana sa 17 godina, Nenada Gavrića sa 19 iz Mačve, Miloš Bajić iz OFK Beograda sa 17.. Interesuje me njegov rad pošto slabo pratim ostale srpske klubove. Napredak igra ove sezone baš fin fudbal. Regan je jedan od glavnih igrača, moderan zadnji vezni koji zna da igra prema naprijed. Ima tehnike. Sa Tenkom bi bio odličan tandem. E da, Lalatovića treba imati na oku, jako perspektivan trener.

Reply
zvezda апр 4, 2014 at 13:42

Pricajte sta hocete ali Babovic je vrhunski igrac i bas bih voleo da dodje… Boli me uvo sto je grobar, pa u nasoj ekipi ih ima jos bar 3-4, a ne zna se ko su, pa nista…

Reply
cigan sa zapadne tribine апр 4, 2014 at 18:08

da dodje nego sta , dobar je igrac jos kad bi munuo jedan gol bas u derbiju da pocrkaju jugosloveni…

Reply
mariachi апр 4, 2014 at 13:37

Molim upravu da izvrsi jedan harikiri ako dodje doticni, necu cak ni da koristim pogrdne reci jer cu tako diskriminisati zivotinju pod nazivom babun. I sto mi iskace ovamo ped*rcic biber kada otvaram vest!

Reply
Željko Budva апр 4, 2014 at 13:28

Oba igrača igraju zapaženu ulogu u svojim timovima, po strani što je Babović iz grobarske priče, on ima kvalitet plus za naš tim. Što se Regana tiče, od kad je Onjilo kročio na naš stadion previše sam skeptičan prema crnim igračima, naravno bez ikakvog rasizma, ja sam patio što Adi i Parker nisu ostali i postali veliki kod nas. Pantela mi je najbitnije pojačanje, i ako već cimaju Milunovića, neka ga prodaju, dečko je korektan. Rajkovića mi je žao, propašće na klupi…

Reply
cigan sa zapadne tribine апр 4, 2014 at 18:13

..a evo za Udinaze brani jedan decko od 17 god. , standardan , protiv Intera je odbranio sve moguce..jedino za nasu Zvezdu Rajkovic je mlad bolji nam je cirkuzant Bajko..ma na kraju sta zna Udineze sta je dobar golman

Reply
Denis апр 4, 2014 at 20:17

Ti sa zapadne tribine veze nemas o fudbalu. Zar da sada eksperimentisu i menjaju golmana, kada Bajko brani odlicno. Gotovo celu sezonu je odlican, sta glumis, kakav cirkuzant? Idi popij neki lek majke ti

Reply
cigan sa zapadne tribine апр 5, 2014 at 07:59

ne ljutim se ja sto me ti vredjas , to vise govori o tebi nego o meni , a sto se tice golmana Udinezea istina je da je standardan nije nikakav eksperiment . Znam to jer evo , vec 23 godine zivim u Italiji (Vicenca ) stim sto zbog posla svakih 15 dana vikendom dolazim u Srbiju…a sto se tice Bajka on zadnji utakmica nema puno posla ba zbog toga „dobro brani“, cim zagusti pocinju kiksevi…obican panj koga vole napaljeni klinci..

Reply
DELIJA апр 4, 2014 at 13:15

Poštujem mišljenja ali za naše uslove je Babović PAKLEN igrač.
UNIŠTAVAO NAS JE NEKI DAN
Sreća pa nije imao s kim.
Mrđa i Dauda bi sa njim iza sebe dali po 20 golova u sezoni.

Reply
Mimi апр 4, 2014 at 13:14

Regan da,Babovic ne…ne treba nam grobaru ekipi.

Reply
Iznogud апр 4, 2014 at 13:38

Da se razumemo, nisam nesto za dolazak Babovica, ali napisati sta ce nam grobar u ekipi, pa jel Sefik partizanovac i to stalno istice a covek brani odlicno, fantasticno? To su druz profesionalci. A nije on jedini koji trenutno brani boje kluba za koji ne navija.

Reply
neshha апр 4, 2014 at 13:03

Manite se vise tog Babovica,kao da Iniesta treba da dodje!Nije nam potreban,definitivno!!!

Reply

Leave a Comment