Moja Crvena Zvezda
ВажноКошарка

Нелсон: А били смо аутсајдери…

Један од носилаца игре Црвене звезде ДеМаркус Нелсон постигао је девет поена у победи нашег тима против Уникса. Он је у разговору за „Б92“ истакао да им је помогла позиција аутсајдера да играју слободније и на крају дођу до победе.

Момцима сам пре утакмице рекао да смо можда имали среће у претходним двомечима и да сада када нисмо под притиском можемо мало и да се опустимо и играмо своју игру. Можда људи од нас нису очекивали победу, гледали су шта је Уникс све постигао ове сезоне и отписали су нас. Али, ми смо добар тим, верујемо у себи. Можда смо аутсајдери, али зато смо могли да играмо слободније, идемо до крајњих граница и да видимо где ће нас то одвести. Тако смо и играли, али смо одрадили добар посао и заслужено славили – рекао је Нелсон.

Амерички кошаркаш је истакао да је одбрана учинила своје…

Наша одбрана је одлучила, имали су шансу за један шут и ми смо скакали и освајали лопту. Сваки пут када је наша одбрана тако добра скида мали притисак са напада, а мислим да смо сада били бољи на том пољу. Сигурно је да смо одиграли добро, не постоји савршена утакмица, али увек има простора за напредак, али ово је била битна победа – нагласио је Нелсон.

Он је истакао да му је лакше било играти против Уникса него против Будивељника…

Мислим да се ова утакмица разликовала од оне коју смо играли са Будивељником. Мислим да је узбуђење било велико, имали смо притисак да морамо да победимо, очекивања свих су била велика и сви су мислили да ћемо их лако добити и проћи даље. Свима сам говорио да морамо да их поштујемо и због тога смо тада одиграли тако, а уз то и њихов стил игре је мање традиционалан, па су нам ширили одбрану. Међутим, Уникс другачије игра и то нам је дало шансу да мењамо поставе. Иако је Уникс дефинитивно бољи тим, боље нам лежи. Док год играмо добро, све ће бити у реду – истакао је Нелсон.

Повезане вести

3 comments

cz апр 3, 2014 at 20:15

Koliko volim ovog igraca.Prosle sezone je bio jedan od najboljih,ove jos bolji,pravi vodja i ne kaze se dzabe kada Nelson igra Zvezda pobjedjuje,bez njega ne moze i mislim da su to vec svi shvatili.Njegov odnos prema Zvezdi i navijacima je fenomenalan,ne znam vise sta da napisem.Volio bih da ostane jos jednu sezonu u Zvezdi,a ako se to ne desi ne bih mogao podjeti da ode bez jos jednog trofeja u rukama.

Reply
cz77 апр 3, 2014 at 16:06

ADMIRAL!!!

Reply
Boban апр 3, 2014 at 15:25

Batice, cepaj to, bre!

Reply

Leave a Comment