Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Милуновић: Ако се овако настави, спреман сам за растанак

Ни осам дана после одстрањивања Луке Милуновића из првог тима, ситуација се ништа није променила. Он и даље тренира са одвојено од осталих играча, са Стојановићевим асистентом Момчиловићем. Он је у разговору за „Новости“ рекао да га још нико из клуба није контактирао, али и то да је спреман на растанак.

Осећам се лоше, заиста нисам очекивао овакав потез. Само су ми рекли да је став целог клуба да више не тренирам с првим тимом због тог папира који нисам потписао. Одстранили су ме, иако нису имали право на то, нити сам ја то на било који начин заслужио – каже Милуновић.

Као по обичају на Маракани се нико неоглашава поводом случаја Милуновића.

Пошто нема ни говора о томе да могу да ме казне, јер нисам прекршио дисциплину, ни направио неку глупост, овако нешто немају право да раде. Тражио сам и да ми одлуку дају написмено, као и да се потпишу сви чланови УО који се слажу с њом. И ништа! С ким онда да разговарам о решењу проблема и повратку у тим, кад не знају ни шта да напишу? Из истог разлога и вама новинарима не дају изјаве о овом случају – рекао је Милуновић.

Он каже да не зна ко је донео ту одлуку, али да може да претпостави ко стоји иза ње.

Одлуку поштујем, иако је не разумем. Али од својих принципа нећу одустати. Оно што сви треба да знају, остајем чврсто при ставу да тужбе неће бити, упркос свему што су ми приредили. 

Пошто се сезона ближи крају, епилог се наслућује…

Искрено, све води ка скором растанку. Својим потезима и изостанком жеље да решимо проблем, јасно су ми ставили до знања да на мене не рачунају и да желе да одем. Тешко ми је, јер волим Звезду, али сам спреман на све.

Милуновић је изразио жељу да растанак буде фер…

Желим и да клуб заради од мог трансфера, иако се према мени понашају некоректно. Већина других играча би већ поднела захтев за раскид, али мени не пада на памет. И то је принцип који нећу погазити. Изаћи ћу Звезди у сусрет, али нека и они мени омогуће да мирно одем – поручио је Милуновић.

Повезане вести

13 comments

zvezdan апр 4, 2014 at 21:00

Ne igras sine zato sto su doveli neke magarce da igraju da bi zaradio neko lovu, i ako ti isti veze nemaju o fudbalu.Samo me zivo interesu je ko je doveo onog ONJILA cija je ono bruka i sramota majko moja

Reply
dejo апр 4, 2014 at 12:59

Ljudi podjite kod buduceg premijera Vucica da se obavi PRIVATIZACIJA NASE CRVENE ZVEZDE reci te mu da nasu CRVENU ZVEZDU uzme ARAP ILI SEJIK jer je to ono sto je potrebno nasoj Crvenoj Zvezdi evo vam jednog primjera a to je PSZ ,vjerujem da vas dosta gleda LS pa sve ce vam bit jasno ❗ ❗ ❗ :facepalm: :facepalm: 🙂

Reply
Blejk апр 4, 2014 at 23:53

Začepi više, bud.alo.

Reply
Fornicator апр 3, 2014 at 23:16

Šta da se kaže, bruka i sramota. Od Kokeze i ne očekujem da se stidi zbog ovoga jer takvi stida nemaju, ali trebalo bi malo da se zacrveni legenda kluba Džaja. Ili da kažem „bivša legenda“, jer sve što je napravio u fudbalskoj karijeri je prosuo ovim sramotnim ćutanjem u najtežim trenucima za klub otkad postoji. Luka sine, beži koliko te noge nose, ništa ti ne zameramo…

Reply
NemanjaSRB апр 4, 2014 at 11:55

Nasa uprava bilo sta da se desi oko kluba oni cute. A to me najvise nervira sto cutite ko k*a izjasnite se.
Oni misle da je za sve najbolji razlog cutati, pa mogli bi da cute a da im upali da su u upravi FK Bubamara.
A neki u upravi su nas bas razocarali..

Reply
otpisani101 апр 3, 2014 at 20:33

ma bitno da trojka dzajic,kokeza i brokeza dobro funkcionisu…sledece sezone verovatno racunaju na rakica i onjila,koje ne mogu da uvaljaju nekom ni za dz…i zato je zvezdina ekipa jedna od najstarijh u ligi,i zato beze zvezdina deca i zato je ova uprava konfuzna…i niko nema petlje iz uprave da javno kaze da ne racunaju na mladog reprezentativca a da su buducnost zvezde rakic,cilinsek,martinovic itd…pa presednice dzajicu pocni da konacno radis svoj posao i javno obelodani sve odluke ove uprave ili moras da pitas kokezu i brokezu i za sisanje trave na marakani…milunovicu puno srece u karijeri jer je pokazao da je veliki zvezdas i veliki covek…a dzajic je pokazao kako se od legende postaje obican poslusnik i ulizica…i sve sto je rekao sekularac o dzajicu je na zalost tacno…gde je sada da stiti mladog fudbalera,jer za razliku od politicara on je igrao fudbal i po funkciji je prvi covek zvezde…

Reply
Denis апр 3, 2014 at 18:55

Zao mi je ovog momka. Nije zasluzio da se ovako ophode prema njemu. Oni njemu duguju pare a ne on njima, a momak vredno trenira celo vreme

Reply
Coa апр 3, 2014 at 17:57

Ne znam cemu ova tenzija sada ?!
Obe strane su krive, uprava jer od pocetka sezone pravi gluposti, i Milun koji trazi ZAGARANTOVANU minutazu ❗ Iz njegovog ugla , napravio je veliku gresku. Sad nece tek igrati, a prelazni rok je daleko.

Reply
vedips апр 3, 2014 at 17:53

Izdrzi Luka molim

te,docice tvojih 5 minuta.

Reply
Majstor апр 3, 2014 at 16:38

Samo da ja ovima iz uprave pomenem majku zbog ovog

Reply
mariachi апр 3, 2014 at 16:24

Ne igras sine zato sto smo doveli Onjila i Rakica koji nemaju blage veze o fudbalu.

Reply
Ryber Palunko апр 4, 2014 at 11:24

Ne igra jer su Mrđa, Dauda i Kasalica u boljoj formi od njega i to je to, što se tiče minutaže (trenerski dio problema). A čemu sve ovo ostalo…pa, u našoj su upravi političari, a kod njih prosto bez cirkusa ne može. Ne znaju drugačije i to ti je. Zašto lakše i mirnije, kad može teže i prljavije. U tom živimo već 25 godina, jbg.

Reply
Delija апр 3, 2014 at 15:32

Sve je bilo savrseno, 11 pobeda u fudbalu, prvi na tabeli, prvi i u ABA ligi, polufinale EUROCUP-a i sinocnih +11…moralo je da se desi nesto lose.
Nadam se da Luka nece napustiti klub zato sto je jako talentovan i zato sto se stvara negativna atmosfera pred jednim od najtezih gostovanja u TSL…

Reply

Leave a Comment