Moja Crvena Zvezda
Кошарка

Блажич: Навијачи нам дају снагу

Кошаркаши Црвене звезде Телеком одиграли су изванредан меч и стекли значајну предност од 11 поена пред реванш меч са Униксом у Казању. У првом полувремену виђена је велика борба и екипе су се смењивале у вођству, а у тешким моментима по црвено-беле блистао је Јака Блажич који је постигао 12 од својих 15 кошева у првом полувремену.

Најефикаснији актер утакмице био је видно задовољан након изузетно напорног меча:

Добро смо се припремили за утакмицу. Против Будивељника смо се навикли на амбијент и кошеве у Комбанк арени и сада смо одиграли знатно боље. У одбрани је све функционисало перфектно, док је у нападу било неких брзоплетих одлука, али све у свему смо одиграли јако добро – започео је причу словеначки бек.

Међутим Блажич је свестан да посао није завршен.

Отићи ћемо у Русију са жељом да их изненадимо.Они ће кренути на све или ништа па ћемо морати од почетка да одиграмо чврсто. Сигурно је данас чека још тежи посао – истакао је он.

Брзоногом беку није било потребно дуго да постане миљеник навијача. Јасно је да између Блажича и Делија постоји посебна веза.

Навијачи су феноменални. Највише нам значи што када нам понестане енергије, они су ту да нас подигну. Хвала им што су поново дошли у оволиком броју – завршио је прилу Јака Блажич.

Повезане вести

1 comment

Djenka апр 3, 2014 at 18:57

Jaka,svaka tebi cast.Imas ogromno srce.I kada ti ne ide,ne odustajes,nikada nisi igrao kao neka p…ca,zato te i cenim kao igraca.Ostavite srce na teren u Rusiji pa sta bude.Veruj mi da nisu nista bolji od nas.Stvorila se atmosfera kao da igramo protiv Majamija.Verujem da su kvalitetna,dobra ekipa,ali isto tako verujem u prolaz dalje

Reply

Leave a Comment