Moja Crvena Zvezda
Фудбал

Милијаш посетио Милоша Старчевића

У понедељак, 31. марта, капитен Црвене звезде Ненад Милијаш је у Клиничком центру „Војводина“ у Новом Саду посетио повређеног навијача Црвене звезде Милоша Старчевића.

Милош је повређен после утакмице Црвена звезда – Доњи Срем, која је одиграна у суботу, 22. марта, у Новом Саду, кад су њега и још тројицу навијача напали непознати хулигани. Лекари у Новом Саду су му спасили живот после премлаћивања које је доживео.

– Моја посета у име ФК Црвена звезда је само мали допринос опоравку човека који је дошао из Смедеревске Паланке за Нови Сад да гледа своју Звезду и који је ни крив ни дужан замало лишен живота. Упознао сам се са Милошем и очекујемо га на Маракани чим за то добије дозволу лекара. Надам се да ће све бити у најбољем реду и да ће се до краја опоравити. Ради се о сјајном човеку који је годинама био директор Дома културе у Паланци и који Звезду гледа од рођења – истакао је капитен Ненад Милијаш.

Милош се приликом посете распитивао кад Звезда игра следећи меч код куће (Чукарички, 12. април) како би дошао и заузео своје место на Западној трибини. Карту ће му обезбедити управо Ненад Милијаш, уз дрес који је већ добио.

ФК Црвена звезда жели Милошу Старчевићу брз и потпун опоравак и нада се да оваквих догађаја више неће бити.

Повезане вести

3 comments

MILAN KG апр 1, 2014 at 03:44

zbog takvih manijaka ja u kg ne smem da nosim zvezdina obelezja i onako vec imam zdravstvenih problema jod da me neki tzv davoli razvlace po ulici . Strasno j… ja te navijace pet na jednog i oni su neke face sto su umlatili coveka i ovde ukg prodanjaju ljude gadaju automobile kada se nasi cigani vracaju sa neke utakmice prosle godine su prebili dete od 12 godina samo zato sto se igralo na ulici u Zvezdinomm dresu.

Reply
Galis мар 31, 2014 at 18:04

U moje ime i u ime moje porodice zelim Milosu brz i uspesan oporavak.

Reply
Zhare мар 31, 2014 at 16:33

Koliko volim Mikija, iako ne igra kako moze vec dugo, iako se mozda i ne trudi koliko treba, ali ga volim kao brata… MIKI KAPITEN!!! Veliki covek, jos veci Zvezdas…

Reply

Leave a Comment