Moja Crvena Zvezda
Млађе категорије

Успешан викенд Звездиних омладинаца

Омладинске селекције нашег клуба одиграле су претходног викенда четири утакмице, и остварили четири победе. Две утакмице ће бити одигране у среду 02. априла.

Омладинци (1996. годиште) победили су код куће Нови Пазар са 5:0. Троструки стрелац био је Милош Зукановић, а осим њега, голове су постигли и Михаило Ристић, односно Лазар Ђуровић. Наша селекција заузима 2. место, али уз утакмицу мање и 3 бода заостатка за водећим на табели.

Кадети (1997. годиште) играју одложену утакмицу против Напретка у среду 02. априла у 11 часова на терену поред јужне трибине. Упркос две утакмице мање и даље смо водећи тим са 5 бодова предности над другопласираном екипом на табели.

Пионири (1999. годиште) играју одложену утакмицу против Напретка у среду 02. априла у 13 часова на терену поред јужне трибине. Са две утакмице мање, заузимамо 3. место на табели.

Млађи кадети (1998. годиште) победили су у гостима Доминус са 4:0. Стрелци су били Милан Пановић, Стефан Цветковић, Урош Филиповић и Василије Ђурић. Наш тим заузима 3. место на табели.

Млађи пионири (2000. годиште) победили су у гостима Доминус са 3:0 и наставили низ од 16 узастопних победа у свим до сада одиграним колима. Прво место и 8 бодова предности сачували су својим головима Александар Костић, Милош Милојковић и Лука Марковић.

Петлићи (2001. годиште) су победили Вождовац са 1:0. Стрелац је био Един Ајдиновић. На табели, наша екипа је на 1. месту са 2 бода предности над првим пратиоцем.

Повезане вести

Leave a Comment