Moja Crvena Zvezda
Фудбал

Нинковић: Подижемо форму, играмо све боље

Неколико пута понављао је Милош Нинковић пред утакмице Црвене звезде да ниједан тим у домаћој лиги не може да парира црвено-белима уколико он и његови саиграчи максимално уђу у меч.

Тврдња се испоставила максимално тачном показало се и на данашњем сусрету против Вождовца.

– Увек то понављам. Када рано постигнемо погодак и приступимо утакмици како треба ретко ко може да нам створи проблеме. Одиграли смо добру утакмицу, постигли пет голова и што је најважније задржали прво место. Честитам и противнику који је дошао на Маракану да се надиграва и омогућио публици да ужива у фудбалу. Мислим да су свим екипама у нашем првенству утакмице са нама прилика да се покажу у најбољем издању – рекао је Нинковић.

Наредног викенда следи гостовање у Суботици, традиционално неугодном противнику.

– Слажем се да неће бити лако, али опет понављам све зависи од нас. Био бих задовољан и са минималном победом. Дефинитивно улазимо у форму и подижемо ниво игре. Данас смо постигли пет погодака, а приближно толико могли смо да дамо и против Доњег Срема. Ако овако наставимо убудуће, мислим да није немогуће да победимо све утакмице до краја – констатовао је маестрални Милош Нинковић.

Повезане вести

3 comments

MIKI мар 29, 2014 at 22:54

Nino je bio odlican danas, radi se o prvoklasnom tehnicaru, ustvari sve vise dolazi do izrazaja timska igra i Zvezda igra sve bolje i bolje..

Reply
Iznogud мар 29, 2014 at 21:49

Ninkovic u drugom delu odigrao jako dobro, dosta lepih poteza, doktorski, ali po meni danas najbolji Mrdja i Milijas, odigrali fenomenalno.

Reply
Koks zvani Voks мар 29, 2014 at 21:06

El Nine!
NO NINE,NO FOOTBAL!

Reply

Leave a Comment