Moja Crvena Zvezda
Кошарка

Драгићевић: Све мисли усмерене на Цибону

Док се страсти код навијача и даље не смирују – о рекордној посети, сјајном амбијенту, пласману у полифинале и дуелу са Униксом, у тиму Звезде је ситуација потпуно другачија. У њиховим мислима је само сутрашње гостовање Цибони.

– Мало су слегли утисци. Имали смо слободан дан и полако се враћамо у нормалу. Стварно је било невероватно, крцата Арене, тешка утакмица, рововска борба. Али, када помислим на тај меч не могу да не мислим о веома лошем издању у нападу. Промашили смо толико зицера, отворених шутева и тројки, да је то просто невероватно. Држали смо се одбраном и хвала Богу успели да славимо – рекао је Тадија Драгићевић заСпортски Журнал“.

Само победници пишу историју, а шампиони увек нађу начина да победе.

– Са пласманом међу осам већ смо остварили резултат вредан сваке пажње. Тако да је сувишно и говорити колика је тежина полуфинала. Црвена звезда овако далеко није дошла од 1998. Када се још зна да је успех направљен пред рекордним бројем навијача на једној утакмици у дворани, онда је јасно да је ово велика победа целе Звездине породице.

Драгићевић истиче да је меч са Униксом у сенци Цибоне.

– Колико год УНИКС био велики и значајан меч, тренутно је у сенци Цибоне. Имамо много мотива и одговорност према српској кошарци. Желимо да добијемо и закажемо нови дуел у полуфиналу фајнал фора АБА лиге, али и обезбедимо четири места наредне сезоне. Не бих волео да се два српска клуба састану у полуфиналу јер бисмо у том случају један остао без Евролиге. То морамо да избегнемо по сваку цену. А, сигурно да ће нам бити лакше да преко Цибоне стигнемо до финала, него Партизана – константовао је Драгићевић.

Повезане вести

Leave a Comment