Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаОдбојка

Љубица Кецман: Знамо шта нас чека!

61525_521279047932996_558731955_nОдбојкашице Црвене звезде ће сутра од 18 часова у Београду покушати да задају завршни ударац екипи ТЕНТ-а и пласирају се у финале плеј-офа првенства Србије, а о очекивањима пред овај дуел разговарали смо са Љубицом Кецман, једном од најискуснијих играчица у редовима црвено-белих.

На корак сте од пласмана у финале, што је био један од главних циљева ове сезоне. Да ли постоји опасност да тако млада екипа већ почне да размишља о томе и да ли као једна од најискуснијих можеш да утичеш да се тако нешто не деси?

Јесмо младе, али смо добро свесне докле смо стигле и шта нас тек чека. Увек постоји могућност да се тако нешто деси, али ја се најискреније надам да нама неће.

Поред спортских мотива, да ли постоје и неки други, нпр. да се ућуткају “зли језици“ који вас потцењују од почетка сезоне?

Јесте било ситуација ове сезоне кад су нас сви отписивали и надали се да нећемо остати екипа каква јесмо, али бар се ја не обазирем на те коментаре. Посао новинара је да пишу, познавалаца одбојке да критикују, а оних који не играју као ми да оспоравају наш рад. На нама је да будемо оно што иначе јесмо-најбоље! Код нас су искључиво спортски мотиви присутни, сви желимо титулу и победе, а остали нека се баве споредним стварима.

Приметно је да ово полуфинале играте са далеко мање нервозе него у неким првенственим дуелима. Да ли је то та шампионска црта да сте најбоље кад је најпотребније или је једноставно требало времена да се неке коцкице сложе?

Мислим да нам је требало времена да ствари дођу на своје место, сад све иде својим током. Надам се да ће тако бити и кад буде било најпотребније.

Да ли су све девојке спремне за сутрашњу утакмицу?

Имамо проблема са повредама, али није ништа алармантно. За сутра би требало све да будемо спремне.

 

Повезане вести

1 comment

Zvezdaa ooo ♥ мар 26, 2014 at 18:55

KAKO MI SE ČINI STIŽETE NA VREME U ARENU ZA KOŠARKU .NEKA TENT SHVATI S KIM IGRA.SAMO TAKO NASTAVITE I U FINALU .

Reply

Leave a Comment