Moja Crvena Zvezda
ВажноФудбал

Играчи добили и четврту премију овог пролећа

После преузимања првог места на табели шампионата руководство црвено-белих је решило да одреши кесу.

Наиме, како преносе „Вечерње Новости“ играчи Црвене звезде су за пет пролећних победа добили чак 4 премије!

За победе против Јавора, Јагодине и Напретка исплаћени су црвено-бели, дуел против Радничког су играли за душу, а и за последњи тријумф у Новом Саду против Доњег Срема опет следи премија.

Види се колико је управи стало да прекину доминацију Партизана и коначно освоје титули. Исплатом премија, играчи добијају додатну мотивацију да испуне главни циљ, а нико у клубу нема ништа против без обзира на додатни трошак, који и није велики.

Правилник око награђивања прописује и да се, уколико се подигне пехар у мају, сваком појединцу исплати екстра бонус према учинку – броју одиграних мечева.

Повезане вести

11 comments

Aleksandar MKD мар 24, 2014 at 20:06

Bravo za upravu, bravo za navijace I ostaje DA igraci odrade svoj deo posla – izginu na terenu I na kraj DA svi budemo srecni !

Reply
Delija mp мар 24, 2014 at 12:58

Ja sam ubedjen da cemo ad osvojim titulu,onda ce biti mnogo lakse.Prodace se neki igrac,uletece neki sponzor,moyda igramo i ligu Evrope u koju nam je laksi put ako budemo sampioni..Svaka cast igracima i upravi,napred do titule,a nase je da popunimo stadion

Reply
Realan82 мар 24, 2014 at 16:18

Da prodace se neki igraci Milijas Ninkovic Dauda Mrdjaja Lazovic Pecnik Mijailovic Bajkovic Kasalica Milunovic tu su jos i Krneta i Martinovic i Kelhar

Reply
Fornicator мар 24, 2014 at 19:01

Nema veze to, samo da se iščupa titula ako ikako može. Mi ništa ne gubimo ako promenimo ceo tim na leto jer nemamo nijednog igrača za kojim bi trebalo žaliti, a ne gubimo ni uigranost ekipe jer ni to nemamo sa ovim kvazi-trenerom. Isto tako, ne gubimo ništa ni što se tiče evrokvalifikacija jer tu nemamo nikakve šanse da dođemo do grupne faze. Dakle, planirati samo do poslednjeg kola i proslave titule – a posle ćemo se već krpiti nekako za narednu sezonu. Titula je cilj svih ciljeva.

Reply
Jasmi87 мар 24, 2014 at 19:19

Ako osvojimo titulu imacemo sanse za LS i onda je verovatno da ce vecina igraca ostati.

Reply
Iznogud мар 24, 2014 at 12:33

Ohrabruje sto se situacija pomalo popavlja. Samo nadam se da se dodatno ne zaduzuju da bi dali premije, ali ipak kada titula dodje na kraju sezone, cemu se svi nadamo, onda ce se lakse disati. Jer daleko lakse je uci u ligu evrope klubovima koji su igrali kvalifikacije za ligu sampiona, a onda dolaze i pare.

Reply
Senad мар 24, 2014 at 11:30

Samo cu reci bravoo-ovako se ponasa veliki klub!

Reply
dejo мар 24, 2014 at 11:01

Bravo upravo Crvene Zvezde za ovaj potez potrebno je dovest jednog kondicijonog trenera u nasu Crvenu Zvezdu samo napred malo po malo do povratak titule u vitrine nase Marakane da se vrate slavni dani na nasoj Marakani idemo Crveno beli fudbaleri 😀

Reply
ssss мар 24, 2014 at 10:58

Idemo do VELIKE titule!!!

Reply
Црна Гора ЦЗВ мар 24, 2014 at 10:52

Moramo da vratimo titulu gdje joj je i mjesto.

Reply
Gile мар 24, 2014 at 10:17

Nije bitno o kolikoj sumi je rec, ovako uprava pokazuje igracima da je uz njih, da mora sve da se podredi konacnom cilju, da je potrebna maksimalna motivacija. Nadam se da je ova sezona prelomna, sezona preokreta i nove Zvezdine ere. Raduje sto nas na tribinama ima ovoliko, nadam se da ce nas biti jos vise. Eto nam prilike protiv Vozdovca do podignemo standarde u ovoj polusezoni.

Reply

Leave a Comment