Moja Crvena Zvezda
НајновијеФудбал

Учинак играча на позајмицама: Још један слаб викенд Звездаша

Играчи Црвене звезде који су послати на позајмице и овог викенда су покушали да се наметну садашњим тренерима и упишу важне минуте.

Јелен Супер лига

Спартак и Јагодина су одиграли нерешено (1:1), а стартер у екипи Спартака био је штопер Дарко Лазић. Он је одиграо свих 90 минута и у самом финишу меча добио је жути картон. Голман Марко Тркуља није био у протоколу.

Вождовац је савладао Напредак (3:1), Никола Караклајић је био у првих 11, у 65. минуту зарадио је јавну опомену, а у 69. заменио га је Адам Марушић.

Ужичка Слобода била је гост екипи Партизана, Стефан Михајловић је провео свих 90 минута на терену. Партизан је сломио отпор Ужичана пред сам крај утакмице.

Прва лига Србије

БСК из Борче је као домаћин био бољи од новосадског Пролетера (2:1). На клупи за резерве био је Милан Јокић. Стефан Чикић и Никола Стојковић нису били у протоколу.

Тимок и Смедерево су ремизирали. Марко Маринковић није био у протоколу ни за ову утакмицу.

Слога ПМ и Борац су поделили бодове (1:1). Никола Ђорђевић је био у комбинацији за први тим и солидно је одиграо цео меч.

Црна Гора

Грбаљ – Младост 3:0, млади Немања Ахчин није био у протоколу.

Повезане вести

4 comments

Goran137 мар 25, 2014 at 14:40

I ja sam dobijao minuse kada sam pricao prosle godine da su ovi jos zeleni da sa Zvezdom osvoje titulu,ali sada se vidi ko je bio u pravu…Dkazi se ti sine prvo pa onda u Zvezdu!

Reply
Cincar мар 25, 2014 at 12:46

Jadna zvezdina mladost. A kad se ssetim koliko su neki navijaci trazili da oni igraju…

Reply
Iznogud мар 25, 2014 at 14:10

Da mnogi su pisali kako uprava nema pojma, kako ovi klinci ne igraju jer nemaju menadzere, jake veze i slicno, a kada god bih napisao da oni ne igraju jer to jos uvek ne zasluzuju i pitanje je da li ce zasluziti, dobijao sam minuse. To su proscni klinci o mnogima se nasao neki novinar koji im je posvetio jedan clanak i odmah strucnjaci koji posecuju ovakve sajtove raspisali kako su oni nevidjeni talenti, a sada ni u drugoj ligi nisu u protokolu.

Reply
NCZ86 мар 25, 2014 at 15:58

isto tako Djurdjevic , Causic,Djuricic i ostali nisu bili kvalitete za Zvezdu ali su zato mnogi crnci, brazilci i starci bili pravi kalibar za zvezdu 😉

Reply

Leave a Comment