Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаЕвропска такмичењаРегионална лигаРукомет

Dešavanja u rukometnom klubu

Igor Butulija

Rukometni klub Crvena zvezda nalazi se u rukovodećoj i finansijskoj krizi. I dalje nije poznato da li će crveno-beli rukometaši dobiti novo rukovodstvo, ili će dosadašnji predsednik Glavonić ostati na mestu na kome je bio. Pored toga, prelazni rok za naš klub teče samo u jednom pravcu, pravcu odlazaka. Pojačanja još uvek nema, ali je direktor Nenad Peruničić ipak izneo neke detalje koji idu u pravcu ozdravljenja kluba.

– Rešili smo neke od najvećih dugovanja. Oni se odnose na hotel „Šumadija“ i restoran „Sport“. Počeli smo da se oslobađamo nekih repova. Uskoro ćemo početi da isplaćujemo i dugovanja prema igračima, a zatim sledi i dovođenje pojačanja.

     Za očekivati je da prva pojačanja u crveno-belom dresu vidimo odmah po povratku trenera Igora Butulije sa Svetskog prvenstva za juniore u Solunu, a do tada očekujemo utorak 26. jul kada će RK Crvena zvezda dobiti protivnika u drugoj rundi Kupa EHF. Crveno-beli se nalaze u povlašćenoj grupi i neće nastupiti u premijernoj rundi. Prvi mečevi drugog kola Kupa EHF na programu su 8. ili 9. oktobra 2011. godine.

Повезане вести

4 comments

Leave a Comment