Moja Crvena Zvezda
ВажноКошарка

Радоњић пред МЗТ: Учинићемо све да их савладамо

Кошаркаши Црвене звезде Телеком у суботу играју последњу утакмицу пред својим навијачима у лигашком делу регионалног такмичења. Црвено-бели од 19 сати дочекују екипу МЗТ-а, у утакмици која нема резултатски значај имајући у виду да је Звезда већ обезбедила прво место на табели пред фајнал фор. Ипак, сигурно је да ће изабраници Дејана Радоњића желети да остваре још једну победу пред својим навијачима и тако у правом расположењу дочекају реванш меч четвртфинала Еврокупа против Будивељника.

Улазнице за меч против македонског представника у АБА лиги од данас су доступне на свим продајним местима Евентима, по стандардним ценама (300 динара за трибине, 600 за партер, 1000 за плаву и белу ложу, 1500 за ложу и 5000 за почасна места поред терена). Навијачи ће карте моћи да купе на дан меча и на благајни дворане Пионир, и то од 14 часова.

Тренер Црвене звезде Телеком, Дејан Радоњић, изнео је своје импресије пред наредни меч са екипом из Скопља:

МЗТ је тим који у овом тренутку јако добро игра, у одличној су форми. Имају добар спој искуства и младости. Долазе у Београд са растерећеношћу и амбицијама да још једном покажу свој квалитет, уз подршку њихових навијача који ће доћи из Скопља. Очекујем да ће дати максимум да нас савладају. Они у гостима играју добро, вешто користе квалитет који поседују. Ми желимо да у мечу против МЗТ-а одиграмо такмичарски и да их савладамо. Неће бити лако, имамо и мањих проблема са повредама. За овај меч се спремамо као и за сваки други, без обзира на то што је и теоретски обезбеђена прва позиција. Урадићемо све да остваримо још један тријумф – истакао је тренер Звезде.

Дејан Радоњић се осврнуо и на реванш меч четвртфинала Еврокупа против Будивељника, који екипу очекује у следећу среду:

Размишљамо о Будивељнику, не можемо то да порекнемо, али увек је најбитнији први следећи меч и за њега се спремамо. Трудићемо се да играмо такмичарски и да победимо МЗТ. Македонци играју одлично, имају одличне појединце и тренутно су у одличној форми. Покушаћемо да ставимо све друго са стране и да одиграмо добар меч. Тек након тог дуела ћемо да уђемо у пуну припрему за меч у Еврокупу са шампионом Украјине – констатовао је Радоњић, који је потом додао:

МЗТ нас је савладао у Скопљу, у тренутку када смо били у залету. Скопље је врућ домаћи терен, они су тада добро одиграли а ми нисмо били на задовољавајућем нивоу. Не размишљамо о томе, то нам неће бити оријентир у размишљању. Учинићемо све да их савладамо, а за то је потребно да квалитет наше игре буде на врло високом нивоу – закључио је Радоњић.

Повезане вести

2 comments

pera мар 21, 2014 at 21:35

Podrazumeva se protiv Ukrainaca do zadnje kapi krvi uz punu Arenu.

Reply
bat мар 21, 2014 at 16:52

Ljudi ajde da nas dodje sto veci broj, zovnite svoje drugove i poznanike da svi dodju i da svi zajedno idemo dalje!!!

Reply

Leave a Comment