Moja Crvena Zvezda
НајновијеФудбал

Печник и Дауда: Желимо и десету победу у низу

Нигеријац Абиола Дауда и Словенац Нејц Печник посетили су београдски сајам аутомобила и том приликом изнели своја очекивања за наредни меч.

Они су за Танјуг рекли да им је кикс из првог дела првенства против Доњег Срема (2:2) веома тешко пао и да ће учини све како би се реванширали за тај реми:

– Још се сећам нашег дуела из првог дела сезоне, тај кикс нам је најтеже пао, играли смо код куће, пред пуним трибинама, у слављеничкој атмосфери због 50. рођендана Маракане, водили 2:0, имали играча више и требало нам је пуно времена да се опоравимо – рекао је Пејчник.

Словеначки репрезентативац не крије жељу за 10. узастопном победом.

– Они ће играти „100 на сат” јер се боре за опстанак, али ми очекујемо три бода. Сада смо у серији победа и надам се да ћемо је наставити и после Новог Сада. За нас је боље да се тамо игра меч, имаћемо велику подршку навијача и верујем да ћемо се на крају радовати – поручио је Печник.

Дауда истиче да ће им бити потребна много боља игра него против Радничког у поршлом колу да би савладали Доњи Срем.

– Добро се сећам меча у јесењој полусезони, ипак, сада нас очекује друга утакмица и друга прича. Боље познајемо противника и мораћемо да дамо све од себе уколико мислимо да освојимо три бода. Не желимо освету, већ да одиграмо добро и забележимо 10. победу у низу – закључио је Дауда.

Утакмица између Доњег Срема и Црвене звезде биће одиграна у Новом Саду, пошто стадион у Пећинцима не испуњава безбедносне услове, у суботу на стадиону Карађорђе са почетком у 14.30.

Повезане вести

1 comment

Goran мар 21, 2014 at 00:09

Idemoooooooo

Reply

Leave a Comment