Moja Crvena Zvezda
ВажноЖенска кошаркаКошарка

Тина Јовановић и Иванка Матић за МЦЗ: Дођите у Лазаревац!

Тандем центара женског кошаркашког клуба Црвена звезда, Јовановић – Матић, је савршена комбинација младости и искуства које спаја знање. Тероришу под обручима ове сезоне и олакшавају пут до победе свом тиму. За МЦЗ су изнеле очекивања пред завршницу Купа.

Тина Јовановић је најталентованији центар у региону и шире, што противници Црвене звезде и љубитељи кошарке могу да виде из меча у меч.

– Наравно да очекујемо највише. Морамо се прво изборити за финале, а тада ћемо дати све од себе да дођемо до трофеја. Највећи ривал нам је Радивој Кораћ ове сезоне, а то је клуб за који сам ја раније играла. Волела бих да дође што више наших навијача да нам помогну у борби за трофеј. 

Ово је одличан начин да се крунише добра сезона коју Тина има иза себе.

– Пре свега сам имала одличне играчице уз себе и заједно смо све постигле. Имала сам на почетку неку повреду, али је све то сада иза мене – закључила је Јовановићева.

matic_zkk

Иванка Матић је склопила мозаик успеха својих доласком. Била је члан генерације која је последња донела титулу Црвеној звезди 2004. године. Сада води наше девојке ка новим успесима. Својим доласком је унела додатну сигурност под кошем.

– Па ја не мислим тако (смех). Ове девојке су заиста добре и можда им само моје искуство улива неку сигурност – скромна је Иванка.

Пред завршницу Купа има највећа очекивања, као и остале девојке.

– Имамо прво екипу из Ариља, али верујем да ћемо ту забележити победу. У полуфиналу нас поново чека Радивој Кораћ и искрено волим што ћемо играти против тако јаке екипе. Верујем да бисмо у ишчекивању те утакмице са њим, да је она касније, можда психички мало и пали. На крају, позвала бих све наше навијаче да дођу у Лазаревац и навијају за нас.

Повезане вести

1 comment

Danilo -Podgorički "Delija" мар 20, 2014 at 07:38

Srećno, svi smo uz vas!

Reply

Leave a Comment