Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаОдбојка

Јулија Миловиц: Желимо и морамо да победимо!

julia_milovicОдбојкашице Црвене звезде сутра од 19 часова играју други дуел полуфинала плеј-офа првенства Србије против екипе ТЕНТ-а у Обреновцу. Након пораза пре три дана, пред црвено-белим дамама је тежак задатак. У случају пораза значајно би угрозиле шансе да се нађу у прилици да бране трофеј првака државе, а притиска је свесна и Јулија Миловиц, али како и доликује капитену, у потпуности верује у свој тим. Она је за наш сајт изнела своја очекивања пред овај дуел.

– Шта очекујеш од сутрашње утакмице?

Очекујем да победимо. Ми то желимо и ми то морамо!

– У суботу сте “биле у утакмици“, али сте у завршници имале падове и губиле сетове. То се дешавало и раније. Да ли постоји начин да се тако нешто спречи?

Да, биле смо у утакмици, водиле смо и са неколико поена разлике, али на крају нисмо имале снаге да сетове приведемо крају. То ме подсећа на оно “изгубити добијено“. Има ту и једна добра ствар, како смо дозволиле да се тако нешто догоди, исто тако смо способне да преокренемо ствари у нашу корист.

– Да ли мислиш да је сутрашња утакмица најважнија у овој полуфиналној серији, јер ако победимо имаћемо прилику да се о свему питамо на свом терену, а ако изгубимо биће веома тешко надокнадити 0-2?

Свака утакмица има исту важност, нарочито у плеј-офу. Ниједна од њих не вреди ништа без оних које смо одиграле и које ћемо одиграти. Утакмице су ту да се одиграју и да се победе.

– Да ли имаш неки савет за саиграчице?

Не дајем себи за право да некога саветујем. Ко сам ја да то радим? Али сам зато уз сваку од њих без обзира шта се дешава. Оне знају да могу да рачунају на мене. Уживајмо, забављајмо се!

– За крај, недавно си продужила уговор на још једну сезону. Да ли си мислила да ћеш се задржати толико када си првог дана крочила у просторије клуба?

Искрено, нисам. Осећам се лепо овде, имам прилику да напредујем. Дакле, одлука је веома лепа и донеће задовољство свим странама. Бити члан овако великог клуба је невероватан осећај, а ја се надам да ћемо на указану част одговорити трофејима и ове и следеће сезоне.

 

Повезане вести

6 comments

Zvezdaa ooo ♥ мар 19, 2014 at 20:46

BRAVO DEVOJKE . TO JE BILO U STILU ŠAMPIONA .ZGAZITE IH SVE DO KRAJA ,DO NOVE TITULE .ŽIVELA ZVEZDA.

Reply
Zvezdaa ooo ♥ мар 19, 2014 at 20:35

JOŠ SAMO MALO .IZDRŽITE DEVOJKE.

Reply
Zvezdaa ooo ♥ мар 19, 2014 at 20:15

OVO U 3 SETU JE BILO PSIHIČKO UNIŠTAVANJE PROTIVNIKA 25-11 .SAD IH DOTUCITE DA ZNAJU KAD IM JE ZVEZDA BILA U GOSTIMA .JURIŠ.

Reply
Zvezdaa ooo ♥ мар 19, 2014 at 20:07

OVIH 6 POENA UTREĆEM SETU NE SMEMO PROKOCKATI .NAPRED ZVEZDO.

Reply
Zvezdaa ooo ♥ мар 19, 2014 at 19:52

ŠTA SE OVO DEŠAVA .GUBIMO DRUGI SET KAO I U PRVOJ UTAKMICI .KAO DA IM SE SVEŽU RUKE KAD SE REŠAVA SET .IGRAJTE SLOBODNO .NISU BOLJE OD VAS .

Reply
Zvezdaa ooo ♥ мар 19, 2014 at 19:20

RAZBISMO IH U PRVOM SETU .SAMO TAKO NASTAVITE .HOĆEMO TITULU .

Reply

Leave a Comment